Ajankohtaista

Kodin kevätkunnostus

Kestääkö sinun kotisi katsetta kevätauringossa? Jos ei, on aika tehdä asialle jotakin. Marssi Unique Homen -myymälään tai varaa etukäteen aika suunnittelijoiltamme. Pätevä porukkamme auttaa sekä pienemmissä että isommissa kaluste- ja remonttitarpeissa. Koska jokainen koti on ainutlaatuinen, suunnittelemme myös kalustuksen räätälöidysti juuri sinun tarpeisiisi -silti aina järkihinnoin. Eikä siinä kaikki, sillä valmistamme suuren osan kalusteista alusta loppuun asti omassa tehtaassamme Orikedolla. Paikallisuutta parhaimmillaan! Kodinkoneitakaan ei tarvitse muualta metsästää, sillä tarjoamme tarjoushinnoin esimerkiksi Mielen tasokkaita kodinkonepaketteja keittiösi kruunuksi.

Tuntuuko ajatus remontista turhan monimutkaiselta? Usko pois, tarvitset vain yhden osoitteen: Kuormakatu 16. Toteutamme nimittäin myös todellisia avaimet käteen -remontteja, joissa oma tiimimme huolehtii kalusteasennuksen lisäksi kodin muista pintaremonteista. Tervetuloa vaivattomille kaluste- ja remonttikaupoille Orikedolle!

Lahjakortti arvottu

Messuarvontamme on päättynyt ja onnettaren suosikki selvillä. 1000 €:n arvoisen lahjakortin myymäläämme voitti sauvolainen Vesa Allen, jonka olemme jo tavoittaneet. Vesalla on nyt 12 kk aikaa hyödyntää palkinto tuotteisiimme tai palveluihimme. Paljon onnea voittajalle ja mukavaa maaliskuun alkua kaikille muillekin!

Voita 1000 € remonttirahaa!

Missasitko Rakenna & Sisusta -messut? Ei hätää, sillä pääset nyt tutustumaan virtuaalikeittiöömme myös Orikedolla. Samalla voit osallistua Liveprint-sovelluksen kautta messuarvontaamme vielä helmikuun loppuun asti. 1.3.2017 selviää, kuka voittaa 1000 €:n arvoisen lahjakortin käytettäväksi tuotteisiimme ja palveluihimme. Nouda kuvassa näkyvä ”Herätä keittiö eloon” -kortti myymälästämme ja toimi kääntöpuolella ilmoitettujen ohjeiden mukaisesti. Arvontaan osallistuminen edellyttää maksuttoman Liveprint-sovelluksen lataamista. Kysy lisää myyjiltämme!

Lahjakortti on voimassa 12 kk eikä sitä vaihdeta rahaksi. Voittosumman voi käyttää Unique Homen kalusteisiin, oheistuotteisiin tai palveluihin (kalusteasennus, huoneistoremontit). Julkaisemme voittajan nimitiedon viestintäkanavissamme sen jälkeen, kun olemme tavoittaneet hänet henkilökohtaisesti.

Kuva: Rabbit Visuals

Messutunnelmia videomuodossa

Unique Home osallistui Turun Rakenna & Sisusta -messuille 10.-12.2.2017. Miltä osastollamme sitten näytti? Katso oheinen Rabbit Visualsin kuvaama video perjantaipäivän tunnelmista. Kerromme messujärjestelyistämme tarkemmin nyt myös blogin puolella.

Pinnat uusiksi!


Uuden vuoden kunniaksi on aika uudistaa myös kotia! Oma remonttitiimimme palvelee kalusteasennusten lisäksi kaikissa muissakin kodin pintaremonteissa. Toteutamme esimerkiksi suosittuja hartsipintoja, jotka ovat ihanteellisia sekä elävyytensä, monipuolisuutensa että kestävyytensä ansiosta. Hartsi soveltuu yhtä hyvin keittiösi välitilaan, lattioihin kuin vaikka kylpyhuoneeseen. Kysy vaihtoehdoista ja pyydä tarjous remonttimyyjältämme Samilta: 044 700 2172. 

Uudistamme myymäläämme!

Uuden vuoden lähestyessä uudistamme myös myymäläämme. Pahoittelemme tilapäistä keskeneräisyyttä! Jo nyt löydät malliryhmistämme paljon uutta ja tutustumisen arvoista. Tervetuloa kannattaville kalustekaupoille ma-pe klo 9-17 ja la klo 10-14! Loppuvuoden poikkeavista aukioloajoista löydät erikseen tiedotteen Ajankohtaista-otsikon alta.

Radiossa soi

Moni asiakkaamme yllättyy positiivisesti kuullessaan, mitä kaikkea meiltä nykyään saa. Kuuntele tästä tuoreimmat radiomainoksemme. Hämmästytkö sinäkin?

Rakenna & Sisusta -messuilla 10.-12.2.

Helmikuussa löydät Unique Homen Rakenna & Sisusta -messuilta. Luvassa on jotain ihan uudenlaista, joten tule tapaamaan meitä 10.-12.2.2017 Turun Messukeskukseen! Osastollamme B 33 voit osallistua lahjakortin arvontaan sekä varata maksuttoman suunnitteluajan myymäläämme. Lupaamme tietenkin laskea messukävijöille tavallistakin paremmat kalustetarjoukset!

Rekry – laatoittaja

Huoneistoremonttimme myydään käsistä, joten nelimiehinen tiimimme kaipaa elokuun alusta alkaen vahvistusta. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kokenutta laatoittajaa, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Vaatimuksena ajokortti ja VTT-sertifikaatti, lisäpisteitä muista remontoititaidoista. Lähetä meille työhakemuksesi palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@uniquehome.fi 
Paikka täytetään heti kun sopiva tyyppi löytyy!

Joulu ja vuodenvaihde

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhaisaa joulua sekä kaikkea hyvää vuodelle 2017! 

Aatonaattona 23.12. palvelemme klo 9-14. Sen jälkeen hiljennymme viettämään joulua ja palvelemme seuraavan kerran tiistaina 27.12.

Uudenvuodenaattona 31.12. ja loppiaisena 6.1.2017 myymälämme on suljettu.