Ajankohtaista

Vappua!

Unique Home toivottaa kaikille iloista ja keväistä vappua! Lauantaina 29.4. palvelemme tuttuun tapaan klo 10-14, mutta maanantaina 1.5.2017 myymälämme on suljettu.

Pääsiäinen ja ti 18.4.

Unique Home pääsiäislomailee 14.-17.4. Myymälämme on siis poikkeuksellisesti suljettu myös lauantaina 15.4. Heti pyhien jälkeen tiistaiaamuna myyntimme kouluttautuu, joten avaamme 18.4. myymälän poikkeuksellisesti vasta klo 10. Hyvää pääsiäistä!

Ti 11.4. avaamme klo 10!

Myyjämme kouluttautuvat osatakseen palvella sinua aina vaan paremmin. Siksi avaamme myymälän ovet tiistaina 11.4. poikkeuksellisesti vasta klo 10. Pahoittelemme mahdollista vaivaa!

Uudistusta nettisivuihin

Laaja tarjontamme tulee asiakkaille välillä yllätyksenä. Siksi olemme muokanneet sivujamme palvelemaan sinua entistä paremmin. Lisäsimme ylävalikkoon otsikon Tuotteet, jonka alasivuilta pääset tutustumaan lähemmin tuoteryhmiimme. Inspiraatiokuvia kalustamistamme kodeista löydät Toteutuksia-otsakkeen alta. Lue myös remonttiasi helpottavista palveluistamme. Kuvien kautta pystymme tarjoamaan vain maistiaisia valtavasta valikoimastamme. Siksi suosittelemme vierailua myymälässämme, jossa saat sitä todellista palvelua asiantuntevilta kalustesuunnittelijoiltamme. Tervetuloa Orikedolle arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 10-14!

Kodin kevätkunnostus

Kestääkö sinun kotisi katsetta kevätauringossa? Jos ei, on aika tehdä asialle jotakin. Marssi Unique Homen -myymälään tai varaa etukäteen aika suunnittelijoiltamme. Pätevä porukkamme auttaa sekä pienemmissä että isommissa kaluste- ja remonttitarpeissa. Koska jokainen koti on ainutlaatuinen, suunnittelemme myös kalustuksen räätälöidysti juuri sinun tarpeisiisi -silti aina järkihinnoin. Eikä siinä kaikki, sillä valmistamme suuren osan kalusteista alusta loppuun asti omassa tehtaassamme Orikedolla. Paikallisuutta parhaimmillaan! Kodinkoneitakaan ei tarvitse muualta metsästää, sillä tarjoamme tarjoushinnoin esimerkiksi Mielen tasokkaita kodinkonepaketteja keittiösi kruunuksi.

Tuntuuko ajatus remontista turhan monimutkaiselta? Usko pois, tarvitset vain yhden osoitteen: Kuormakatu 16. Toteutamme nimittäin myös todellisia avaimet käteen -remontteja, joissa oma tiimimme huolehtii kalusteasennuksen lisäksi kodin muista pintaremonteista. Tervetuloa vaivattomille kaluste- ja remonttikaupoille Orikedolle!

Lahjakortti arvottu

Messuarvontamme on päättynyt ja onnettaren suosikki selvillä. 1000 €:n arvoisen lahjakortin myymäläämme voitti sauvolainen Vesa Allen, jonka olemme jo tavoittaneet. Vesalla on nyt 12 kk aikaa hyödyntää palkinto tuotteisiimme tai palveluihimme. Paljon onnea voittajalle ja mukavaa maaliskuun alkua kaikille muillekin!

Voita 1000 € remonttirahaa!

Missasitko Rakenna & Sisusta -messut? Ei hätää, sillä pääset nyt tutustumaan virtuaalikeittiöömme myös Orikedolla. Samalla voit osallistua Liveprint-sovelluksen kautta messuarvontaamme vielä helmikuun loppuun asti. 1.3.2017 selviää, kuka voittaa 1000 €:n arvoisen lahjakortin käytettäväksi tuotteisiimme ja palveluihimme. Nouda kuvassa näkyvä ”Herätä keittiö eloon” -kortti myymälästämme ja toimi kääntöpuolella ilmoitettujen ohjeiden mukaisesti. Arvontaan osallistuminen edellyttää maksuttoman Liveprint-sovelluksen lataamista. Kysy lisää myyjiltämme!

Lahjakortti on voimassa 12 kk eikä sitä vaihdeta rahaksi. Voittosumman voi käyttää Unique Homen kalusteisiin, oheistuotteisiin tai palveluihin (kalusteasennus, huoneistoremontit). Julkaisemme voittajan nimitiedon viestintäkanavissamme sen jälkeen, kun olemme tavoittaneet hänet henkilökohtaisesti.

Kuva: Rabbit Visuals

Messutunnelmia videomuodossa

Unique Home osallistui Turun Rakenna & Sisusta -messuille 10.-12.2.2017. Miltä osastollamme sitten näytti? Katso oheinen Rabbit Visualsin kuvaama video perjantaipäivän tunnelmista. Kerromme messujärjestelyistämme tarkemmin nyt myös blogin puolella.

Pinnat uusiksi!


Uuden vuoden kunniaksi on aika uudistaa myös kotia! Oma remonttitiimimme palvelee kalusteasennusten lisäksi kaikissa muissakin kodin pintaremonteissa. Toteutamme esimerkiksi suosittuja hartsipintoja, jotka ovat ihanteellisia sekä elävyytensä, monipuolisuutensa että kestävyytensä ansiosta. Hartsi soveltuu yhtä hyvin keittiösi välitilaan, lattioihin kuin vaikka kylpyhuoneeseen. Kysy vaihtoehdoista ja pyydä tarjous remonttimyyjältämme Samilta: 044 700 2172. 

Uudistamme myymäläämme!

Uuden vuoden lähestyessä uudistamme myös myymäläämme. Pahoittelemme tilapäistä keskeneräisyyttä! Jo nyt löydät malliryhmistämme paljon uutta ja tutustumisen arvoista. Tervetuloa kannattaville kalustekaupoille ma-pe klo 9-17 ja la klo 10-14! Loppuvuoden poikkeavista aukioloajoista löydät erikseen tiedotteen Ajankohtaista-otsikon alta.