Esittelyssä myyntitiimimme

Astuessasi myymäläämme kohtaat todennäköisesti ensin jonkun myyjistämme -tai koko rivin heitä. Kenen luokse sitten kannattaa kävellä, jos kaikki näyttävät olevan vapaina? Riippuu siitä, mitä kalustesuunnittelijalta odotat. Asiakkaita on monenlaisia, joten pidämme vahvuutenamme sitä, että meilläkin on tarjota monipuolinen kattaus erilaisia myyjäpersoonia. On korkea aika esitellä heidät lähemmin.

 

 

Anu on koulutukseltaan sisustaja, ja puhui itsensä meille sinnikkäästi töihin ilman aiempaa kokemusta kalustesuunnittelusta. Samalla sisulla hän on opetellut kaiken oleellisen ja osoittanut kuuluvansa Unique Homen riveihin. Sisustajataustansa ansiosta ystävällinen Anu osaa visioida kanssasi muutakin kuin itse kalusteita.

Arto on yksi yrityksen perustajaosakkaista ja varsin mukava mies. Hän on puutekniikan insinööri ja lähestyy kalustesuunnittelua insinöörimäisestä näkövinkkelistä. Arton kanssa kauppoja tehdään reippaasti ja turhia vitkastelematta.

Usko tai älä, Maria on ehtinyt suunnitella kalusteita jo melkein pari vuosikymmentä! Hän on ammattilainen isolla A-kirjaimella. Maria hoitaa nykyään lähinnä projektikohteiden kalustesuunnittelua, mutta jos oikein kauniisti pyydät, saattaa Maria heltyä palvelemaan myös sinua.

Mika on myyjistämme se, joka tietää kalustealan viimeisimmät villitykset ja piirtää upeimmat 3D-kuvat suunnittelun tueksi. Hän on myös itse rauhallisuus ja kärsivällisyys.

Piia saapui ryminällä vahvistamaan joukkoamme vuoden 2016 alussa. Sen jälkeen meillä ei ole ollut tylsää päivää. Kilpailijan leivissä työskennellessään Piia oli ehtinyt jo kerryttää itselleen uskollisen asiakaskunnan, emmekä yhtään ihmettele miksi. Pieni nainen täynnä tarmoa ja taitoa!

Ja eipäs unohdeta Samia, joka hoitaa asennus- ja remonttimyyntimme. Jos ja kun päätät tilata kalusteesi meiltä asennettuina tai haluat samaan syssyyn laajemman pintaremontin, pääset juttuihin Samin kanssa. Hänellä on paitsi pilkettä silmäkulmissa, myös paljon kokemusta. Sami onkin ihan ässä arvioimaan, kauanko missäkin hommassa kuluu aikaa ja mitä ylipäänsä kannattaa remontoida. Sami on myös toiminnan mies eikä arkaile tilanteen vaatiessa tarttua itse työkaluihin.

Myymälässämme kohtaat siis helposti lähestyttäviä ihmisiä. Kalusteet ja kodin remontit ovat monille isoja investointeja, joten haluamme, että kaikki menee kerralla putkeen. Muista, että tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan! Paljon hölmömpää on olla kysymättä. Kysymättäkin on nimittäin selvää, että kaikkea ei kannata tehdä itse, ellei satu olemaan alan ammattilainen. Tervetuloa inhimillisille kaluste- ja remonttikaupoille Orikedolle!

Annina Avoranta-Salminen