Esittelyssä myyntitiimimme

Unique Homessa työskentelee aika mahtavaa porukkaa. Huumori kukkii ja työkavereille tehdään hyväntahtoista jäynää. Asiakasprojekteihin suhtaudumme toki aina vakavasti, mutta tunnelma Kuormakatu 16:ssa on harvoin kovin vakava. Kun astut sisään myymälämme ovesta, kohtaat todennäköisesti ensin jonkun kalustesuunnittelijoistamme. Tutustutaanpa siis myyntitiimimme jäseniin vähän tarkemmin.

 

Anu on koulutukseltaan sisustaja, ja puhui itsensä meille työharjoittelunsa jälkeen sinnikkäästi töihin ilman aiempaa kokemusta kalustesuunnittelusta. Samalla sisulla hän on opetellut kaiken oleellisen ja osoittanut kuuluvansa Unique Homen riveihin. Sisustajataustansa ansiosta ystävällinen Anu osaa visioida kanssasi muutakin kuin itse kalusteita.

Hurmaava Ann-Marie liittyi Unique Home -perheeseen syksyllä 2017. Hän on visuaalinen suunnittelijasielu, jolla on kykyjä vaikka muille jakaa. Aiemmasta työshistoriasta löytyy sekä kalustesuunnittelua, teollista muotoilua että graafista suunnittelua. Ann-Marien kanssa kauppoja tehdään asiakaslähtöisesti ja suurella sydämellä.

Usko tai älä, Maria on ehtinyt suunnitella kalusteita jo melkein pari vuosikymmentä! Hän on ammattilainen isolla A-kirjaimella. Maria hoitaa nykyään lähinnä projektikohteiden kalustesuunnittelua, mutta jos oikein kauniisti pyydät, saattaa Maria heltyä palvelemaan myös sinua.

Mika on myyjistämme se, joka tietää kalustealan viimeisimmät villitykset ja piirtää upeimmat 3D-kuvat suunnittelun tueksi. Hän on myös epävirallinen aamiaiskaappigurumme ja persoonaltaan itse rauhallisuus. Mikan kärsivällisyyttä on vaikea horjuttaa, vaikka hänen suupielensä saattavat välillä vähän nykiä naiskollegoiden jutuista.

Piia saapui vauhdikkaasti vahvistamaan joukkoamme keväällä 2016. Sen jälkeen työkavereilla ei ole ollut tylsää päivää. Kilpailijan leivissä työskennellessään Piia oli ehtinyt jo kerryttää itselleen uskollisen asiakaskunnan, emmekä yhtään ihmettele miksi. Pieni nainen täynnä tarmoa ja taitoa!

Ja eipäs unohdeta Samia, joka hoitaa asennus- ja remonttimyyntimme. Jos ja kun päätät tilata kalusteesi meiltä asennettuina tai haluat samaan syssyyn laajemman pintaremontin, pääset juttuihin Samin kanssa. Hänellä on paitsi pilkettä silmäkulmissa, myös paljon kokemusta. Sami onkin ihan ässä arvioimaan, kauanko missäkin hommassa kuluu aikaa ja mitä ylipäänsä kannattaa remontoida. Sami on myös toiminnan mies eikä arkaile tilanteen vaatiessa tarttua itse työkaluihin.

Myymälässämme kohtaat siis helposti lähestyttäviä ihmisiä. Kalusteet ja kodin remontit ovat monille isoja investointeja, joten haluamme, että kaikki menee kerralla putkeen. Muista, että tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan! Paljon hölmömpää on olla kysymättä. Kysymättäkin on nimittäin selvää, että kaikkea ei kannata tehdä itse, ellei satu olemaan alan ammattilainen. Tervetuloa inhimillisille kaluste- ja remonttikaupoille Orikedolle!

Annina Avoranta-Salminen