Yritys

Aloitimme vuonna 2006 Orikedon Keittiötukku -nimisenä pienenä jälleenmyyntiliikkeenä neljän perustajaosakkaan voimin. Siitä olemme vuosikymmenessä kasvaneet täyden palvelun kalustetaloksi. Oma tehdas ja remontointipalvelu tekevät toiminnastamme joustavaa, ja kaupan päälle lupaamme aina tavallista parempaa palvelua. Koska toimintamme on kehittynyt alkuajoista paljon, vaihdoimme 1.1.2016 markkinointinimeksemme Unique Homen.

 

Myymälämme ja tuotantotilamme sijaitsevat Orikedon teollisuusalueella Turussa, aivan ohikulkutien tuntumassa. Olemme paikallinen perheyritys – ja siitä ylpeitä. Kesällä 2013 muutimme uusiin, meitä varten suunniteltuihin tiloihin Kuormakadulle. Kotimaisuusasteemme on korkea, ja huomioimme ympäristöämme esimerkiksi toimitilojemme lämmityksessä. Kuormakatu 16 on Suomen ensimmäinen teollisuuskiinteistö, jonka ainoana lämmönlähteenä toimii maalämpö- ja poistoilmalämpöpumpun yhdistelmä.

 

400 neliön myyntinäyttelymme tarjoaa jokaiselle jotakin, ja tuotantopuolella olemme panostaneet moderneihin levyntyöstölaitteisiin. Olemmekin nykyään ennakkoluuloton kalustevalmistaja. Runkotuotteista valmistamme Orikedolla jo puolet ja kalusteovistakin suuren osan. Näemme paljon vaivaa pysyäksemme ajan hermolla, ja itsenäisenä toimijana pystymme reagoimaan muuttuviin trendeihin nopeasti.

 

Päätuotteemme on keittiö, mutta löydät meiltä kiintokalusteet, kodinkoneet ja oheistuotteet kaikkiin kotisi tiloihin. Hintatasomme on kilpailukykyinen, joten lupaamme laskea aina hyvän hinnan tarpeitasi vastaavalle kokonaisuudelle! Omat puuseppämme toteuttavat Orikedolla mittatilauksesta esimerkiksi tv-tasoja ja työpisteitä, joten kysy rohkeasti myös erikoiskalusteratkaisuja. Rungot toimitamme aina valmiiksi koottuina, ja katettu lastauslaiturimme tekee ostostesi noudosta miellyttävää.

 

Tuntuuko remontti ajatuksena uuvuttavalta? Vaihtoehtojen viidakossa on helppo eksyä, mutta taitavat kalustesuunnittelijamme auttavat suunnistamaan kohti toimivaa lopputulosta. Tarvitset myymälään tullessasi vain suuntaa antavat mitat kalustettavasta kohteesta. Keskitymme yksilöllisiin kalustesuunnitelmiin ja räätälöityihin ratkaisuihin. Ainutlaatuisen Unique Home® -laatutakuun saat automaattisesti ostaessasi meiltä kalusteesi asennettuina. Halutessasi voit jättää koko remontin huoleksemme, sillä taitavat asentajamme osaavat tehdä paljon muutakin kuin kiinnittää kaappeja seiniin. Lue lisää huoneistoremonteistamme.

Yhteystiedot »

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!