Skip to main content
ajankohtaista

Blogivieraana Miele

Käytännöllistä ja tyylikästä – Mielen kodinkoneet ovat laatutietoisen kuluttajan valinta

Keittiöstä on tullut kodin toimintakeskus ja se yhdistetään osaksi ruokailutilaa ja olohuonetta. Enää ruoanlaitto ei ole pelkkää ruoan valmistusta omassa tilassaan, vaan siitä on tullut koko perheen ja ystävien yhteinen ajanvietto- ja seurusteluhetki. Uuteen keittiöösi valitsemasi kodinkoneet tulevat pitkäaikaiseen käyttöön ja niiden tulee olla toiminnoiltaan ja ominaisuuksiltaan varusteltu sinulle sopivaksi.

Saksalainen kodinkonevalmistaja Miele tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kodinkoneita, joiden joukossa myös erilaisia yhdistelmäkodinkoneita, kuten uuneja, joissa on myös höyry- tai mikroaaltotoiminnot. Mielen yhdistelmälaitteiden avulla voidaan säästää tilaa mutta ennen kaikkea valmistaa helposti herkullista ja terveellistä ruokaa yhdistämällä erilaisia toimintoja. Mielen yhdistelmähöyryuunissa höyrytät kasvikset säilyttäen niiden rakenteen, mineraalit ja vitamiinit sekä valmistat lihan niin, että se säilyy mureana ja mehukkaana. Höyryuuni on helppo pitää puhtaana ja käyttää – Mielen uuneissa on jopa 100 automaattiohjelmaa toimintaohjeineen ruokien valmistukseen.

Perinteisen uunin puhdistaminen pyrolyysi-ohjelmalla on vaivaton ja käytännöllinen tapa pitää uunin sisäpinnat puhtaina. Pyrolyysi-ohjelmassa uunin sisälämpötila nousee jopa 400oC polttaen kaiken lian uunin sisällä tuhkaksi. Sinun tulee vain pyyhkäistä tuhkat pois uunin pohjalta. Mielen H6000-sarjan uuneissa ei tarvitse ottaa pois PyroFit-kannattimia tai teleskooppikiskoja pyrolyysi-ohjelman ajaksi ja nelilasinen uunin luukku pitää huolen, ettei uunista tule palojälkiä.

 

Persoonallinen tyyli saa näkyä myös keittiössä

Keittiön väritrendeissä näkyy skandinaavista raikkautta ja hallittuja väriyhdistelmiä. Mieleltä löytyy erilaisia värivaihtoehtoja keittiökoneisiin: valkoista, terästä tai mustaa. Värit ovat saatavissa jokaisessa tuoteryhmässä jääkaapeista höyryuuneihin. Lisäksi metallinen Havannan ruskea ja tietyissä malleissa Graffitin harmaa kuuluvat Mielen lämpölinjan tuotteiden värivalikoimaan tuoden keittiökoneisiin yksilöllisyyttä ja rikkoen yleisimpiä keittiökoneiden värimaailmoja. Mustan ja hillityn keittiön kodinkoneineen viimeistelee Mielen BlackBoardEdition-jääkaappipakastin, jonka pintaan voi jokainen perheen jäsen kirjoittaa tervehdyksensä tai vaikka viikon ohjelman. Mielen kodinkonemallistosta löytyy myös sopivat kodinkonevaihtoehdot kalusteisiin integroitavina tai kahvattomina malleina. Keittiön kodinkoneet siinä missä kalusteetkin ovat tärkeä osa sisustusta. Keittiö on parhaimmillaan esteettinen ja toimiva kokonaisuus, jossa yhdistyy modernit laitteet, kodikkuus ja käytännöllisyys.


Mielen uusi G6000 EcoFlex-astianpesukone
on saatavilla myös kahvattomana uuden Knock2Open-ovenavausmekanismin ansiosta. EcoFlex-astianpesukoneissa on markkinoiden edistyksellisin 58 minuutin QuickPowerWash-pesuohjelma, jolla saat A-luokan pesutuloksen. EcoFlex-astianpesukoneiden korirakenne on suunniteltu viimeisimpiä yksityiskohtia myöten, tarjoten ainutlaatuisia vaihtoehtoja astioiden sijoittelulle. EcoFlex-astianpesukoneiden huippumalleissa on myös uusi EcoTech-lämmöntalteenottojärjestelmä, jonka ansiosta astianpesukoneet ovat jopa 20 % energiatehokkaampia kuin paras energiatehokkuusluokka A+++.

Mielen modernit kodinkoneet tuovat ratkaisun keittiöön, johon halutaan yhtäaikaisesti helppokäyttöisiä ja selkeälinjaisia laitteita, jotka kuitenkin samalla ovat toiminnallisuuksiltaan laadukkaita ja kestäviä. Mielen kodinkoneissa jokainen toiminto ja yksityiskohta on hiottu ja testattu jo suunnitteluvaiheessa Mielen tehtaalla. Mielen kodinkoneet on testattu kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäyttö. Osaltaan jo sillä Mielen laitteet ovatkin erittäin ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita.

–  Niina Avonius, Miele