Skip to main content
ajankohtaistaetusivu

Bongaa Unique Home -kalusteita!

Kun keitiösaarekkeen taso mitoitetaan kalusterunkoa syvemmäksi, muodostuu sopivalippa ruokailua ja baarituoleja varten. Valmistamme myös itse saarekkeita ylisyvinä, eli standardeista poikkeavilla mitoilla.

15 toimintavuotemme aikana olemme päässeet kalustamaan tuhansia koteja. Koemme onnistuneemme, kun uusi tai vanha asiakas ottaa yhteyttä ja haluaa asioida juuri meidän kanssamme. Kuten asiakaskyselymme osoitti, suurin osa asiakkaistamme suosittelee meitä mielellään muillekin. Myös mainio henkilökuntamme sai ansaitusti hyvät arvosanat kyselyssä. Mahtavaa, että asiakaslähtöisyytemme on huomattu. Mukavien ihmisten kanssa on aina ilo tehdä yhteistyötä!

Yksi ihanista asiakkaistamme on Ruut, jonka sini-valkoisessa Unique Home -keittiössä kuvaajamme pääsi hiljattain vierailemaan. Toteutuksista löydät asiakkaan itsensä kirjoittaman tarinan kalustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Yhdessä myyjämme Anun kanssa ideoitu keittiökokonaisuus on kuulemma palvellut arjessa loistavasti, ja Ruut kertoo kalusteista vielä lähemmin omassa Villa Lumirinne -blogissaan.

Kalustamamme rivitalokoti mustine keittiöineen esitellään puolestaan Kotivinkin numerossa 20/2021. Juttu alkaa lehden sivulta 28.

Kokkaatko sinäkin Unique Home -keittiössä? Jaamme mielellämme somessa asiakkaidemme kuvia ja tarinoita. Tägää meidät julkaisuusi, jos haluat muidenkin saavan inspiraatiota kalustuksestasi. Instagramissa käyttäjänimemme on @uniquehome_fi ja Facebookissa @uniquehomefi

Kun valitset täsmälleen saman maalisävyn seinään ja kalusteisiin, voit olla varma niiden yhteensopivuudesta.