Skip to main content
Arkisto

Esittelyssä myyntitiimimme

Unique Homessa työskentelee mahtavaa porukkaa. Huumori kukkii ja työkavereille tehdään hyväntahtoista jäynää. Asiakasprojekteihin suhtaudumme toki aina vakavasti, mutta tunnelma Kuormakatu 16:ssa on harvoin kovin vakava. Kun astut sisään myymälämme ovesta, kohtaat todennäköisesti ensin jonkun kalustesuunnittelijoistamme. Tutustutaanpa siis vähän lähemmin tähän myyntitiimiimme, joka on hyvin kiinni kaikenlaisissa kaappiasioissa.

 

Anu on koulutukseltaan sisustaja, ja puhui itsensä meille työharjoittelunsa jälkeen sinnikkäästi töihin ilman aiempaa kokemusta kalustesuunnittelusta. Samalla sisulla hän on opetellut kaiken oleellisen ja osoittanut kuuluvansa Unique Homen riveihin. Sisustajataustansa ansiosta ystävällinen Anu osaa visioida kanssasi muutakin kuin itse kalusteita.

Usko tai älä, Maria on ehtinyt suunnitella kalusteita jo pari vuosikymmentä! Hän on ammattilainen isolla A-kirjaimella. Maria hoitaa nykyään lähinnä projektikohteiden kalustesuunnittelua, mutta jos oikein kauniisti pyydät, saattaa hän heltyä palvelemaan myös sinua. Moni asiakas muistaa Marian varmasti Saikkosena, mutta elokuussa 2018 hänestä tuli rouva Helin.

Mika luotsaa myyntipäällikön roolissa koko myyntitiimiä. Hän on se, joka tietää kalustealan viimeisimmät villitykset ja piirtää upeimmat 3D-kuvat suunnittelun tueksi. Hän on myös epävirallinen aamiaiskaappigurumme ja persoonaltaan itse rauhallisuus. Mikan kärsivällisyyttä on vaikea horjuttaa, vaikka hänen suupielensä saattavat välillä vähän nykiä naiskollegoiden jutuista.

Piia saapui vauhdikkaasti vahvistamaan joukkoamme keväällä 2016. Sen jälkeen työkavereilla ei ole ollut tylsää päivää. Kilpailijan leivissä työskennellessään Piia oli ehtinyt jo kerryttää itselleen uskollisen asiakaskunnan, emmekä yhtään ihmettele miksi. Pieni nainen täynnä tarmoa ja taitoa!

Myyntitiimimme tuorein vahvistus Tiina ei hänkään ole mikään untuvikko alalla,vaan hän on toiminut vastaavissa tehtävissä aiemmin jo parissa muussa keittiöliikkeessä. Tiina on opiskellut myös sisustussuunnittelua, joten hän osaa ottaa tilan haltuun.

Myymälässämme kohtaat helposti lähestyttäviä ihmisiä. Kalusteet ja kodin remontit ovat monille isoja investointeja, joten haluamme, että kaikki menee kerralla putkeen. Muista, että tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan! Paljon hölmömpää on olla kysymättä. Kysymättäkin on nimittäin selvää, että kaikkea ei kannata tehdä itse, ellei satu olemaan alan ammattilainen. Tervetuloa inhimillisille kaluste- ja remonttikaupoille Orikedolle!

Annina Avoranta-Salminen