Haemme huipputyyppiä myyntitiimiimme

Oletko tai haluatko pian olla kiintokalustemyynnin ammattilainen? Kuvassa saattaa näkyä tuleva työpisteesi, sillä myymälässämme on paikka vapaana aikaansaavalle kalustemyyjälle. Työnkuvaasi kuuluu sekä asiakaspalvelua että kalusteratkaisujen suunnittelua ja kauppojen viimeistelyä. Toimit paitsi osana viisihenkistä myyntitiimiämme, myös saumattomassa yhteistyössä oman tuotantomme ja asennuspalvelumme kanssa. Edellytämme aiempaa näyttöä tuloksellisesta myynnistä sekä hyvää rakennus- ja kalustealan tuntemusta. Valintaperusteissa painotamme myyntitaitojen lisäksi visuaalista silmää, sosiaalisia taitoja sekä aitoa kiinnostusta alaa ja sen trendejä kohtaan. Hyvä myyjä tietää, millaisista elementeistä keittiökokonaisuus rakentuu, joten lisäpisteitä saat, jos osaat myös koota ja asentaa kalusteita.

Tarjoamme maan mainioimman 17 hengen työyhteisön sekä koeajan jälkeen vakituisena jatkuvan työsuhteen paikallisessa, kasvavassa perheyrityksessä. Unique Home myy ja valmistaa Turun Orikedolla keittiöitä ja kaikkia muita kodin kiintokalusteratkaisuja. Meillä on myös oma asennus- ja huoneistoremonttipalvelu.

Mikäli tunnet vahvasti kuuluvasi joukkoomme, lähetä meille avoin työhakemuksesi palkkatoivomuksen kera 31.10.2018 mennessä osoitteeseen rekry@uniquehome.fi. Otamme yhteyttä, jos kiinnostumme sinusta!