Huipputyyppi haussa myyntitiimiin

Oletko tai haaveiletko pian olevasi kiintokalustemyynnin ammattilainen? Lähetä nyt meille vapaamuotoinen hakemuksesi, sillä vahvistamme Unique Home -tiimiä palkkaamalla joukkoomme taitavan kalustemyyjän. Työnkuvaan kuuluu sekä asiakaspalvelua että kalusteratkaisujen suunnittelua ja kauppojen viimeistelyä. Edellytämme aiempaa näyttöä tuloksellisesta myynnistä sekä hyvää rakennus- ja kalustealan tuntemusta.  Valintaperusteissa painotamme aikaansaavuutta, visuaalista silmää, sosiaalisia taitoja sekä aitoa kiinnostusta alaa ja sen trendejä kohtaan. Hyvä myyjä tietää, millaisista elementeistä keittiökokonaisuus rakentuu, joten lisäpisteitä saat, jos osaat myös koota ja asentaa kalusteita.

Tarjoamme maan mainioimman työyhteisön sekä koeajan jälkeen vakituisena jatkuvan työsuhteen paikallisessa, kasvavassa perheyrityksessä.

Mikäli tunnet kuuluvasti joukkoomme, odotamme hakemustasi palkkatoivomuksen kera 6.8.2017 mennessä osoitteeseen rekry@uniquehome.fi. Otamme yhteyttä, mikäli kiinnostumme sinusta!