Skip to main content
Arkisto

Joulun ajan poikkeukset aukioloajoissa

joulu 2022

Se on taas se aika vuodesta, kun tontut kurkkivat ikkunoista. Koska uniquehomelaiset ovat olleet varsin kiltteinä, henkilökuntamme saa lahjaksi pienen varaslähdön jouluun, emmekä ole töissä enää aatonaattona. Huomaa myös muutama arkipyhien aiheuttama poikkeus aukioloajoissamme. Ovemme pysyvät kokonaan suljettuina

  • itsenäisyyspäivänä 6.12.
  • jouluaatonaattona 23.12.
  • tapaninpäivänä 26.12.
  • loppiaisena 6.1.2023

Muina arkipäivinä Unique Homen tonttuväki työstää kotisi kokoisia kalusteratkaisuja normaalien aukioloaikojemme mukaisesti, eli ma-pe klo 9-17. Olet aina tervetullut tutustumaan mallikalustuksiimme, mutta suosittelemme varaamaan myyjiltämme etukäteen ajan suunnittelutapaamiseen. Näin varmistat saavasi palvelua juuri sinulle sopivalla hetkellä.

”Kuta pienempi itse on, sitä isompi joulu tulee.” Tämä Tove Janssonin lausahdus ajatuksissamme lahjoitimme osan omasta joulumielestämme tänä vuonna Lastenklinikoiden Kummeille. Toivomme piparin tuoksua, tonttujen juoksua ja tunnelmallista joulun aikaa myös sinulle. Samalla lämmin kiitos kuluneesta vuodesta kaikille asiakkaillemme. Jokainen kaluste- ja asennustilaus on meille tärkeä, joten kiva kun asioit juuri meillä.

Tervetuloa kotimaisille ja Avainlipun arvoisille kalustekaupoille paikalliseen perheyritykseen myös vuonna 2023!