Kesäkuun arvontavoittaja + uusi kalusteasennus jaossa!

Touko-kesäkuun asennusarvonnan voittaja on nyt selvillä. Onnetar suosi tällä kertaa Jussi Niemelää. Onnittelut Jussille!

Haluatko sinäkin voittaa Kimin tai Mikon asentamaan kalustekokonaisuuttasi? Tule ja täytä osallistumislomake myymälässämme heinä-elokuun aikana! Seuraava arvontapäivä on 31.8.2015. 

Asennuslahjakortti on voimassa 12 kk, ja sen arvo on kalustettavasta kohteesta riippuen jopa 3000 €. Voit käyttää voiton yhden valitsemasi, Orikedon Keittiötukusta tilatun kalustekokonaisuuden (esim. keittiö) asennukseen. Lahjakortti on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Palkinto oikeuttaa itse asennustyöhön, joten esimerkiksi kuljetuksista tai vanhojen kalusteiden purkamisesta veloitamme erikseen. Saat kokonaisuudellesi tietenkin myös Unique Home® -laatutakuumme, joka on voimassa aina kun oma tiimimme on asentanut kalusteesi.

Ilmoitamme voittajalle ilouutisen henkilökohtaisesti, ja julkaisemme nimitiedon myös nettisivuillamme sekä Facebookissa. Huomaathan, että voit osallistua arvontaan ainoastaan myymälässämme. Tule, pyydä aina edullinen kalustetarjouksemme ja testaa samalla arpaonneasi!