UNIQUE HOME® 10 v. –kilpailu

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailun järjestäjä

Kauppahuone Ka-Ja-Ar-To Oy / Unique Home, Y-tunnus 2026062-7

Kuormakatu 16, 20380 Turku.

(myöhemmin ”kilpailun järjestäjä”)

Järjestäjä vapauttaa Facebookin kaikesta vastuusta. Facebook ei suosittele eikä hallinnoi kilpailua millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

2. Kilpailuun osallistuminen

Osallistua voit Facebookissa tykkäämällä tämän kilpailujulkaisun kuvasta 29.4.2016 mennessä. Kilpailuun voivat osallistua pysyvästi Suomessa asuvat ja vähintään 18-vuotiaat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole kilpailun järjestäjillä, Unique Homen henkilökunnalla eikä heidän perheenjäsenillään.

3. Oikeudet

Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkistaa voittajan nimi, ottaa kuvia remontista ja valmiista kalustuksesta sekä käyttää palkintokeittiön kuvia markkinoinnissaan.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja kilpailusta.

4. Kilpailuaika ja palkinnon julkistus ja luovutus

Kilpailuun voi osallistua 2.2. – 29.4.2016 tykkäämällä kilpailukuvasta. Voittaja arvotaan 29.4.2016 klo 17:00, ja häneen otetaan Facebook-profiilin kautta henkilökohtaisesti yhteyttä ennen tulosten julkistusta. Voittaja saa kutsun Unique Homen 14.5.2016 pidettäviin 10-vuotisjuhliin, joissa hänelle luovutetaan lahjakortti. Mikäli voittaja on estynyt saapumasta juhliin, hänellä on oikeus noutaa lahjakortti Unique Homen myymälästä muuhun aikaan. Voittajan nimi julkistetaan myös Facebookissa, Instagramissa sekä nettisivuilla.

5. Palkinto ja toimitus

Kilpailun palkintona on 5 000 € käytettäväksi Unique Homen toteuttamaan keittiöremonttiin. Voittosumman saa oman harkintansa mukaan jakaa kalusteiden, asennuksen ja oheistuotteiden (esim. kodinkoneet) kesken. Unique Home sitoutuu toimittamaan ja asentamaan palkintoon liittyvät kalusteet ja oheistuotteet kohtuullisessa ajassa.

6. Palkintoon liittyvät ehdot

 • Palkinnon saa halutessaan luovuttaa toiselle henkilölle.
 • Palkinto on voimassa 12 kk.
 • Palkintoon ei liity lisäostopakkoa.
 • Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.
 • Kalusteet asentaa Unique Home.
 • Mikäli kilpailun voittajan valitsemien kalusteiden, oheistuotteiden ja asennuksen arvo ylittää 5000€, voittaja maksaa erotuksen.
 • Voittajan tulee tilata Unique Homelta vähintään keittiön kiinteät kalusteet sekä niiden asennus.
 • Unique Home saa ottaa kuvia remontista ja käyttää niitä markkinoinnissaan.
 • Voittaja vastaa muista palkinnon käyttöön mahdollisesti liittyvistä kustannuksista, esim. vanhan kalustuksen purkutöistä.
 • Unique Home ei vastaa kilpailun osallistumiseen ja voittajan tavoittamiseen mahdollisesti liittyvistä tietoteknisistä ongelmista.
 • Veroista vastaa arpajaisverolain mukaisesti kilpailun järjestäjä.