Skip to main content
ajankohtaista

Koko jengi koossa taas

Poikkeuksellinen kevät on vaatinut poikkeuksellisia tapoja toimia. Olemme kuitenkin valtavan iloisia siitä, että koko porukallemme on riittänyt töitä, eikä meidän ole tarvinnut turvautua lomautuksiin. Haastavasta tilanteesta huolimatta olemme pystyneet säilyttämään myös toimitusvarmuutemme. Ehdimme juuri ennen korona-aikaa investoida uusiin tuotantolaitteisiin, ja CNC-koneiden kuuluva ääni on nyt ollut melkeinpä musiikkia korvillemme. Kiitos kun olette tukeneet paikallista ja pitäneet laitteemme käynnissä!

Unique Homen kevääseen on tuonut iloa myös Suomalaisen Työn Liitto, joka myönsi huhtikuussa Avainlippu-merkin käyttöoikeuden sekä kalusteillemme että omalle asennuspalvelullemme. Vaikka korkea kotimaisuusaste on ollut meille aiemminkin itsestäänselvyys, tuntuu tietysti hienolta sanoa, että meillä tehdään nyt Avainlipun arvoista työtä.

Kuormakadulla palaillaan pikkuhiljaa astetta normaalimpaan arkeen. Tehostetuista turvatoimista emme tiloissamme ole silti luopumassa. Myymälään astuessasi kohtaat ensimmäisenä käsidesipullon, ja kättelyn sijaan moikkailemme kauempaa. Palaverit ja tapaamiset rajoitamme työn kannalta välttämättömiin, ja flunssaoireisina jäämme kotiin. Näillä toimilla haluamme huolehtia sekä sinun että henkilökuntamme terveydestä. Seuraamme jatkossakin tarkasti viranomaisten ohjeistuksia ja COVID 19 -viruksen tilannetta.

Osittain etänä työskennellyt myyntitiimimme on palannut käytännön syistä koko vahvuudessaan Orikedolle. Henkilökunnan kesälomakausi pitää kontaktimäärät tiloissamme kuitenkin yhä maltillisina. Tarjoamme edelleen myös etäsuunnittelua sekä mahdollisuuksiemme mukaan yksityistapaamisia, joita voit tiedustella suoraan myyjiltämme. Suosittelemme varaamaan tapaamisajan myymäläämme aina etukäteen. Helpoiten se onnistuu soittamalla numeroon (02) 880 0160. Palvelemme läpi kesän tuttuun tapaan arkisin klo 9-17.

Valoa, terveyttä ja kotimaisia kalustekauppoja!