ajankohtaista

Miksi vaihdoimme nimeä?

By 30.12.2015 24 kesäkuun, 2019 No Comments

Kun neljä kaverusta perusti Orikedon Keittiötukun vuonna 2006, nimi kertoi yrityksestä olennaisen. Olimme Orikedon teollisuusalueella toimiva itsenäinen keittiökalusteiden jälleenmyyntiliike. Nyt vuosikymmentä myöhemmin moni asia on muuttunut. Itsenäinen toimija olemme edelleen, henkilökunta on pysynyt pitkälti samana eikä osoitekaan ole vaihtunut naapurikatua kauemmas. Alkuperäinen nimemme on kuitenkin jo pitkään tuntunut vanhentuneelta, sillä se antaa toiminnastamme harhaanjohtavan kuvan. Emme ole enää vuosiin olleet tukkuliike, vaan keskitymme nykyään omaan tuotantoon. Muuttaessamme uusiin tiloihin vuonna 2013 investoimme huippumoderneihin tuotantolaitteisiin. Valmistamme jo yli 20% kalusteista alusta loppuun Orikedolla. Lopuissa 80 %:ssakin huolehdimme vähintään kokoonpanosta ja työstöistä.

Vuosi 2016 on meille juhlavuosi, sillä Orikedon Keittiötukun avajaisista tulee kuluneeksi 10 vuotta. Yrityksen uusi vuosikymmen tuntui sopivalta hetki päivittää nimi vastaamaan paremmin nykytodellisuutta. Jokainen koti on ainutlaatuinen ja ansaitsee juuri sitä varten suunnitellut kalusteratkaisut. Uniikki ei meillä ole kuitenkaan synonyymi kalliille. Haluamme tarjota monipuolisesti vaihtoehtoja eri paksuisille lompakolle. Vaikka keittiö on päätuotteemme, toteutamme kalusteratkaisuja kodin jokaiseen tilaan. Taitavat puuseppämme tekevät valitsemillasi materiaaleilla ja mitoilla esimerkiksi tv-tason tai työpisteen. Vuoden 2015 syksyllä laajensimme toimintaamme myös huoneistoremontteihin. Nyt voit tilata meiltä kalusteasennusten lisäksi vaikka täydellisen kylpyhuoneremontin vesierityksineen ja laatoituksineen.

Miksi sitten Unique Home? Pallottelimme nimiehdotuksia pitkään. Luontevimmalta tuntui kuitenkin ottaa käyttöön nimi, joka jo liitetään meihin. Meillä oli  Turun keskustassa Unique Home by Orikedon Keittiötukku -niminen studiomyymälä vuosina 2011-2012. Unique Home on siitä lähtien ollut oma tuotemerkkimme ja myöhemmin myös laatutakuun merkki. 1.1.2016 lähtien se on myös markkinointinimemme.

Historiamme ei katoa mihinkään, vaikka nimi vaihtuukin. Lupaamme jatkaa toimintaamme paremmalla palvelulla ja asiakasta kuunnellen. Myös hintatasomme pysyy tuttuun tapaan kilpailukykyisenä. Voit luottaa siihen, että laskemme kalustekokonaisuudellesi aina hyvän tarjouksen. Oma tuotantomme tulee jatkossa kasvamaan entisestään, ja olemme iloksemme pystyneet haastavista talousnäkymistä huolimatta palkkaamaan viime aikoina lisää henkilökuntaa. Ehkä tämä kertoo siitä, että olemme tehneet ainakin jotain oikein. Tervetuloa kannattaville kalustekaupoille vanhaan tuttuun osoitteseen! Kuormakatu 16:n tieopasteissa lukee jatkossa Unique Home, mutta me emme ole kadonneet mihinkään.

Annina Avoranta-Salminen – osakas ja markkinointipäällikkö