Mitä kaikkea keittiöliikkeestä saa?

Me kalustealan ammattilaiset pidämme usein itsestäänselvyytenä asioita, jotka eivät välttämättä ole kuluttajille ollenkaan selviä. Tästä sain taas muistutuksen silmäillessäni erästä sisustusblogia. Kommenttiosiossa lukija kyseli, mistä voi hankkia sopivan kokoisen massiivipuupalasen sohvapöydän tuunausta varten. No vaikka Orikedon Keittiötukusta!

Monille tulee yllätyksenä, mitä kaikkea ”keittiöliikkeistä” saa. Tarjonta toki vaihtelee huomattavasti, joten en voi yleistäen puhua koko alasta. Puhun siis Orikedon Keittiötukun näkökulmasta. Tiedostamme sen, että yrityksemme nimi saattaa johtaa asiakasta harhaan, sillä olemme nykyään paljon muutakin kuin keittiötukku. Muutto uusiin tiloihin ja investoinnit konekantaan ovat mahdollistaneet oman valmistuksen. Tämä on tuonut aivan uudenlaista joustavuutta toimintaamme, etenkin kun tuotantotilamme sijaitsevat myymälämme yhteydessä. Keskitymme nyt entistä räätälöidympiin ratkaisuihin ja pystymme reagoimaan muuttuviin tilanteisiin pikavauhdilla. Esimerkiksi kaikki erikoismittaiset kalusterungot työstämme nykyään Orikedolla ilman välikäsiä.

Keittiö on kiistatta päätuotteemme, mutta vain mielikuvitus on rajana kiintokaluste-elementtien hyödyntämisessä. Asiakas tietää kyllä yleensä kysellä keittiöliikkeistä myös wc-kalusteita ja liukuovikomeroita. Mutta tietääkö hän, että meiltä voi tilata mittatilaustyönä myös huonekalumaisia ratkaisuja? Oma tuotantomme on toteuttanut tv-tasoja, vitriinejä, pukuhuoneen penkkejä, työpisteitä, yöpöytiä ja jopa sänkyjä. Uudet haasteet otamme ilolla vastaan!

Nyt kun avokeittiöt ovat tulleet jäädäkseen, moni sisustaja haaveilee yhtenäisestä ilmeestä koko tilassa. Kun keittiö on ostettu yhdestä paikasta, ruokapöytä toisesta ja tv-taso kolmannesta, harmonia jää usein haaveeksi. Miksi et siis tilaisi kaikkia kalusteita samasta paikasta ja samoilla materiaaleilla, kun se kerran on mahdollista?

Kun seuraavan kerran kaipaat tv- ja hifi-laitteillesi sopivan kokoista ja keittiökalustukseesi sopivaa säilytysratkaisua, osaat tämän luettuasi toivottavasti tulla suoraan meille. Laitetaan nestauskone laulamaan!

Annina Avoranta-Salminen -markkinointipäällikkö

PS Ai mikäkö on nestauskone? Se ansaitsee ihan oman tarinansa.