Skip to main content
Arkisto

Mitä meille kuuluu?

Vuosi 2017 on Unique Homessa ollut aikamoista hurlumheitä. Olemme iloksemme päässeet tekemään monia mahtavia asiakasprojekteja, ja liikevaihtomme on siinä samalla ottanut ison harppauksen. Tuntuu tietysti upealta, että niin moni osaa arvostaa paikallista osaamista, henkilökohtaista palvelua, uniikkeja kalusteratkaisuja sekä turkulaista tuotantoa. Osansa kiitoksista on ehdottomasti ansainnut supertaitava ja vähintään yhtä joustava Unique Home -joukkomme. Ilman tiimihenkeä ei valmistuisi ainuttakaan kalustekokonaisuutta tai remonttia.

Viime aikoina ovi on käynyt tavallista tiheämmin paitsi asiakkaiden, myös henkilökunnan ansiosta. Elokuussa 2017 Unique Homesta tuli sataprosenttisesti perheyritys, kun Arto Tuononen myi omistusosuutensa perhe Salmiselle ja poistui samalla joukostamme. Toivotamme Artolle kaikkea hyvää jatkoon ja elämänsä uusille urille! Unique Home suuntaa tulevaan Tomin ja Anninan luotsaamana.

Syyskuun lopulla hyvästelimme haikein mielin myös monivuotisen osa-aikavahvistuksemme Jussin, joka meni ja valmistui viittomakielentulkiksi.  Tämän hienon miehen saatat jatkossa tavata viittomassa Helsingin seudulla. Jotta eron hetki ei olisi mennyt ihan nyyhkimiseksi, päätimme järjestää Jussin viimeisen työpäivän päätteeksi hilpeät juhlat koko henkilökunnalle. Taktiikka osoittautui hyväksi. Lainatakseni asentajaamme Timoa: ”Voi veljet, että oli kivaa!”

 
Onneksi liikehdintää on Orikedolla ollut myös toiseen suuntaan. Samalla kun kalenterista kääntyi esiin lokakuu, saimme toivottaa joukkoomme tervetulleeksi hurmaavan Ann-Marien, jonka löydät jatkossa myymälästä Arton vanhalta paikalta. Lue yhteystiedot-sivulta esittely Ann-Mariesta ja tutustu samalla muuhunkin henkilökuntaamme. Rabbit Visualsin taitava Jere kävi hiljattain nimittäin nappaamassa meistä kaikista uudet valokuvat.
 
 
Seuraavaksi odotamme joukkoomme lisävahvistusta myös tuotannon puolelle. To be continued siis… Sykkivää syksyä sullekin!

Annina Avoranta-Salminen