Skip to main content
Arkisto

Näin palvelemme kesäkuukausina

Keittiökalusteiden lisäksi Unique Homen valikoimiin kuuluvat monet oheistuotteet, kuten altaat, hanat ja välitilatuotteet. Tämän keittiön välitilassa on Alumocci-levyä.

Suomen suvi on täällä! Unique Home jatkaa kesään normaalein aukioloajoin, eli palvelemme kalusteasioissa arkisin klo 9-17.  Huomaathan kuitenkin pari poikkeusta:

  • juhannusaattona 24.6. suljettu.
  • 11.-24.7. suljettu

Aiemmista kesistä poiketen koko porukkamme lomailee heinäkuussa samanaikaisesti viikot 28 ja 29. Tällöin myöskään varastomme ei ole avoinna, joten noudathan valmiit kalusteesi ajoissa, mikäli suunnittelet niitä heinäkuussa asentavasi.

Kahden viikon lomataukoa lukuunottamatta suunnittelemme, valmistamme ja asennamme kotisi kokoisia kalusteratkaisuja myös kesähelteillä. Varmistat saavasi palvelua myymälässämme sopivalla hetkellä, kun sovit etukäteen tapaamisajan joko puhelimitse (02) 880 0160, sähköpostitse myynti@uniquehome.fi tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

Nautitaan Suomen suvesta ja kesäkeittiön annista!

Keltainen yläkaapisto ja harmaa alakaapisto yhdistyvät Unique Home -keittiössä. Mustat tasot ovat ohutta täyslaminaattia.