ajankohtaistaetusivu

Nyt jos koskaan: Suosi suomalaista!

By 17.3.2020huhtikuu 3rd, 2020No Comments

Koronavirus on laittanut koko maailman polvilleen. On aivan selvää, että sen vaikutukset tulevat ulottumaan pitkälle, vaikka itse epidemia-aika jäisikin lyhyeksi. Terveys on kuitenkin niin tärkeä asia, että sen vuoksi meidän kaikkien on nyt muutettava tapojamme toimia. Tämä koskee tietenkin myös Unique Homea.

Vielä hetki sitten näkymät olivat meillä valoisat, mutta nyt taivas on täynnä tummia myrskypilviä. Surumme on suuri niiden pienyrittäjien puolesta, joiden työt ovat loppuneet kuin seinään. Siksi haluamme parhaamme mukaan tukea omilla hankinnoillamme muita paikallisia ja kotimaisia yrityksiä. Mielestämme on erityisen tärkeää, että talouden rattaat pysyvät pyörimässä – tietenkin kaikkia mahdollisia varotoimenpiteitä käyttäen – myös epidemian aikana. Toivomme, että ihmiset jaksavat luottaa tulevaisuuteen eivätkä laita kaikkia hankintojaan ja suunnitelmiaan jäihin, vaikka niiden toteutumista pitäisikin nyt hiukan siirtää. Tuntuu mahtavalta huomata, miten esimerkiksi monet somevaikuttajat haastavat jo kaikkia auttamaan toisiaan tässä haastavassa tilanteessa ja talkoohenki nostaa päätään. Sinun varauksesi tai tilauksesi voi olla nyt erittäin tärkeä jollekin yksityiselle elinkeinoharjoittajalle ihan siinä missä kaupassakäyntiapu karanteenissa olevalle. Paikallisena PK-yrityksenä olemme kiistatta huolissamme myös omasta tulevaisuudestamme, vaikka olette tähän asti pitäneet meidät ihanan kiireisinä eikä meillä siksi ole akuuttia hätää. Haluamme tietenkin työllistää oman huipputiimimme myös jatkossa.

Koti ja kotona viihtyminen ovat tämän kevään avainsanoja. Kun neljän seinän sisällä pitää viettää tavallista enemmän aikaa, ei ole yhdentekevää, miltä siellä kotona näyttää. Mitkä asiat sitten koemme Unique Homen valteiksi tässä täysin poikkeuksellisessa tilanteessa? Miksi sinun kannattaisi tilata kotiisi piristystä kalusteiden ja asennuspalvelujen muodossa juuri meiltä?

  1. Unique Home on paikallinen perheyritys, joka työllistää Turussa täysipäiväisesti 15 henkilöä.
  2. Välillisesti työllistämme lisäksi ison määrän muita oman talousalueemme yrityksiä ja kotimaisia tavarantoimittajia.
  3. Unique Homen oman tuotannon kalusteet valmistuvat myymälämme yhteydessä sijaitsevassa tehtaassamme Orikedolla. Lähituotantoa parhaimmillaan!
  4. Kotimaisuusasteemme on erittäin korkea, sillä myös tilaustuotteemme tulevat saksalaisia mekanismeja lukuunottamatta muilta suomalaisilta toimittajilta ja valmistajilta. Tämä pitää toimintavarmuutemme hyvänä myös näissä haastavissa olosuhteissa.
  5. Pystymme toteuttamaan kotisi uudistuksen joustavasti juuri siinä mittakaavassa kuin sinulle sopii. Pelkkä ovien, tasojen tai vetimien vaihtaminen tekee ihmeitä ja auttaa viihtymään paremmin kotona.
  6. Itsenäisenä yrityksenä pystymme reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Meillä omistajat ovat mukana päivittäisessä toiminnassa, joten päätöksenteko on mutkatonta.
  7. Myös Unique Homen ikioma asennuspalvelu tuo toimintaamme ketteryyttä ja joustoa.
  8. Normaalisti aloitamme asiakkaan kanssa aina suunnittelutapaamisella myymälässä, mutta epidemian aikana ideointi onnistuu mainiosti myös muilla tavoin. Otetaan siis käyttöön modernit viestintämahdollisuudet ja pidetään suunnittelupalaverisi etänä!
  9. Meillä on hyvä tekemisen meininki. Tämän olemme aina tienneet, mutta tunne on vahvistunut yhteisen hädän keskellä. Henkilökuntamme on osoittanut mahtavaa asennetta ja päättänyt, että tästä selvitään.
  10. Suosimalla kaltaistamme paikallista yritystä autat oman talousalueesi työpaikkoja säilymään. Usko pois, juuri sinä voit vaikuttaa valinnoillasi.

Pidetäänhän yhdessä parhaamme mukaan huoli toisistamme, terveydestämme ja samalla myös niistä työpaikoista!

Sisukkain terveisin,

Unique Homen yrittäjäpariskunta Tomi & Annina

PS. Juuri nyt ei hymyilytä ihan yhtä paljon kuin kuvaushetkellä, mutta uskomme ja toivomme hymyjen vielä palaavan.