Haaveiletko mahdollisimman helposta remontista ja pitkäikäisistä kalusteista? Unique Home® -pakettimme on suunniteltu juuri sinua varten. Säästät paljon aikaa ja energiaa, kun annat ammattilaisten huolehtia sekä kalusteiden suunnittelusta, kokoamisesta, asennuksesta että jälkihuollosta. Sinun ei tarvitse kuin kertoa toiveesi kalustesuunnittelijallemme ja avata ovet asentajillemme.

Kun tilaat meiltä Unique Home® -laatutakuupaketin, saat

  • toiveittesi pohjalta piirretyn 3D-suunnitelman kalusteistasi
  • mittatilauksesta työstämämme ja kokoamamme Unique Home® -kalusteet
  • kalusteasennuksen
  • halutessasi ensimmäisen vuosihuollon n. 12 kk kuluttua asennuksesta.

Autoja huolletaan vuosittain, joten miksei kalusteitakin? Unique Home® -palvelupakettiin sisältyvällä käynnillä asentajamme säätävät ovet ja mekanismit sekä tarkistavat pintapuolisesti rakenteet. Mahdolliset vaihdettavat tuotteet (mikäli eivät kuulu takuun piiriin) ja lisäkäynnit laskutamme erikseen.

Pyydä kalustesuunnittelijoiltamme tarjous omalle Unique Home® -paketillesi! Se kannattaa, olitpa uusimassa keittötä, kodinhoitohuonetta tai vaikka eteisen säilytysratkaisua. Laatutakuu on aina voimassa, kun oma asennuspalvelumme on koonnut ja asentanut kalustuksesi. Emme sen sijaan ota vastuuta esimerkiksi virheellisten kiinnitysten aiheuttamista vaurioista, mikäli kalusteet on asentanut joku muu kuin valtuutettu asentajamme.

Unique Home® -paketti sisältää ensimmäisen vuosihuollon, jonka voit halutessasi tilata toimitusjohtajaltamme Tomilta. Jotta kalusteesi säilyisivät uudenveroisina pitkään, suosittelemme säätöjen ja rakenteiden tarkastusta jatkossakin säännöllisesti. Asentajamme tekemän perushuoltokäynnin arvo erikseen ostettuna on 99 €. Veloitamme lisäksi kilometrikorvauksen, mikäli kohde sijaitsee yli 30 km päässä Turusta.

Unique Home Laatutakuu

Haluatko tietää lisää palvelustamme?
Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!