Haaveiletko mahdollisimman helposta remontista ja pitkäikäisistä kalusteista? Unique Home® -laatutakuu on suunniteltu juuri sinua varten. Säästät paljon aikaa ja energiaa, kun annat ammattilaisten huolehtia sekä kalusteiden suunnittelusta, kokoamisesta, asennuksesta että jälkihuollosta. Sinun ei tarvitse kuin kertoa toiveesi kalustesuunnittelijallemme ja avata ovet asentajillemme.

Kun tilaat meiltä Unique Home® -laatutakuupaketin, saat

  • toiveittesi pohjalta piirretyn 3D-suunnitelman kalusteistasi
  • mittatilauksesta työstämämme ja kokoamamme Unique Home® -kalusteet
  • kalusteasennuksen
  • ensimmäisen vuosihuollon kalustekokonaisuudellesi hintaan 99€ (normaalihinta 200€)

Autoja huolletaan vuosittain, joten miksei kalusteitakin? Unique Home® -huoltokäynnillä asentajamme säätävät ovet ja mekanismit sekä tarkistavat pintapuolisesti rakenteet. Ensimmäisen vuosihuollon hinta on sinulle 99€. Alle 30 km:n säteellä sijaitseviin kohteisiin emme veloita erikseen matkakuluista. Mahdolliset vaihdettavat tuotteet (mikäli eivät kuulu takuun piiriin) ja lisäkäynnit laskutamme erikseen.

Pyydä kalustesuunnittelijoiltamme tarjous omalle Unique Home® -kokonaisuudellesi! Se kannattaa, olitpa uusimassa keittötä, kodinhoitohuonetta tai vaikka eteisen säilytysratkaisua. Laatutakuu on voimassa aina, kun oma asennuspalvelumme on koonnut ja asentanut kalustuksesi. Emme sen sijaan ota vastuuta esimerkiksi virheellisten kiinnitysten aiheuttamista vaurioista, mikäli kalusteet on asentanut joku muu kuin valtuutettu asentajamme.

Unique Home® -huoltokäynnin voit tilata omalta myyjältäsi tai toimitusjohtajaltamme Tomilta. Jotta kalusteesi säilyisivät uudenveroisina pitkään, suosittelemme säätöjen ja rakenteiden tarkastusta jatkossakin säännöllisesti. Asentajamme tekemän perushuoltokäynnin hinta on erikseen ostettuna 200€. Veloitamme lisäksi kilometrikorvauksen, mikäli kohde sijaitsee yli 30 km päässä Turusta.

Haluatko tietää lisää palvelustamme?
Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!