Skip to main content
Arkisto

Täyden palvelun kalustetalo?

Yrityksemme aluperäinen osakas totesi eläkkeelle jäädessään, että 20 vuotta sitten keittiöliikkeissä myytiin itse kalusteita, nykyään sisustusunelmia. Sosiaalinen media pursuaa trendejä ja ideoita, joilta edes anti-sisustaja ei voi välttyä. Kodin laittaminen on monille harrastus, ja makuuhuoneen seinät saattavat vaihtaa sävyä heti kun Pantone on julkaissut vuoden värinsä. Sisustusintoilija on jo ennen remonttia kerännyt toiveitaan Pinterest-tauluun ja odottaa myös kalustemyyjän olevan ajan tasalla trendiasioissa.

Kauas on tultu niistä ajoista, kun kunnon miehen piti rakentaa perheelleen talo pitkästä tavarasta ja nikkaroida sinne itse kalusteet. Tee-se-itse -miehet (ja -naiset) eivät tietenkään ole kadonneet mihinkään. Vasara ja vatupassi pysyvät monilla yhä hyppysissä, mutta niitä ei ehkä yksinkertaisesti ole aikaa käyttää. Kiintokalusteet halutaan ostaa entistä useammin asennettuina, joten meille on ollut itsestään selvää jo pitkään tarjota asennuspalvelua. Omilla tekijöillä varmistamme, että kalusteemme asennetaan oikein ja voimme myöntää niille Unique Home® -laatutakuun.

Miksi sitten laajensimme tarjontamme myös remonttipalveluihin? Moni asiakkaamme on vuosien varrella kysellyt vinkkejä hyvistä remppareiskoista, sillä kalusteiden uusimisen yhteydessä on kätevää vaihtaa lattiapinnat, maalata seinät ja päivittää kaakeloinnit tälle vuosituhannelle. Koska meillä on osaavia tekijöitä, tuntui luontevalta harppaukselta laajentaa Unique Homen tarjontaa huoneistoremontteihin. Asiakaslähtöisyys on avainsana kaikessa toiminnassamme, joten räätälöimme jokaisen urakan laajuudeltaan tarpeiden mukaisesti. Ideana kuitenkin on, että sinun ei tarvitse käyttää aikaasi sähkö- ja putkimiehien etsimiseen, rautakauppakierroksiin ja aikatauluttamiseen. Usko tai älä, saatat jopa säästää rahaa jättämällä koko remontin huoleksemme!

Yksi ylpeydenaiheista on oma tuotantomme. Jo 20% kalusteistamme syntyy alusta loppuun Kuormakatu 16:n seinien sisäpuolella. Taitavien puuseppiemme ja monipuolisen konekannan ansiosta pystymme reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja toteuttamaan erikoisratkaisuja, joiden kyselijöille olisimme vielä muutama vuosi sitten joutuneet myymään eioota. Tämä jos mikä tekee Unique Homesta mielestämme täyden palvelun kalustetalon.

Annina Avoranta-Salminen – markkinointipäällikkö