ajankohtaistaetusivu

Tervetuloa uusi vuosikymmen!

By 30.12.2019tammikuu 3rd, 2020No Comments

365 päivää ja 425 valmistunutta keittiötä.  Vanhoja luottokumppaneita ja uusia yhteistyökuvioita. Henkilökunnan hyvinvointihankkeita ja toimintojen järkevöittämistä. Uudistuneet nettisivut ja päätöksiä tulevista investoinneista. Onnistumisen elämyksiä ja virheistä oppimista. Kaikkea tätä ja paljon muuta oli meidän vuotemme 2019.

Kuvan upouusi Unique Home -keittiö on ikuistettu hetkeä ennen kuin se sai elämää ympärilleen. Tyhjien tasojen ja vaaleiden pintojen katseleminen herättää vähän samanlaisia ajatuksia kuin vuosikymmenen vaihtuminen. Uuden kynnyksellä herää usein tarve aloittaa ainakin jollain tavalla puhtaalta pöydältä. Samalla moni asia elämässä jatkuu kuitenkin aivan ennallaan. Unique Homen tutun porukan löydät myös vuonna 2020 Turun Orikedolta, osoitteesta Kuormakatu 16. Paikoillemme emme silti jämähdä, vaan päivitämme esimerkiksi tuotantolaitteistomme alkuvuodesta entistäkin monipuolisemmaksi.

Lämmin kiitos kaikille teille, jotka olette suosineet paikallista perheyritystämme ja pitäneet meidät työn touhussa. Joka ikinen kaluste- ja asennustilaus on meille edelleen juhlan paikka. Lupaamme, että sinun kokoisiasi kalusteratkaisuja valmistuu hyvällä sykkeellä myös vuonna 2020. Upeaa uutta vuosikymmentä! Tehdäänkö yhdessä siitä kodissasi vieläkin upeampi?