Skip to main content

Liukuovet ja liukuovikomerot

Liukuen piiloon! Kotimaiset liukuovet ja liukuovikomerot toimivat sekä säilytys- että tilanjakotarpeisiin. Hyvästele hukkatila mittavapaalla toteutuksellamme.

Liukuovet ja liukuovikomerot pelastavat eteisen kenkäkaaokselta, piilottavat pyykkipisteen, kätkevät sisäänsä toimivan vaatesäilytyksen ja siistivät monella muulla tapaa kodin ilmettä. Ideoidaan yhdessä kotisi kokoinen ja sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

Komeroiden lisäksi liukuovi toimii mainiona tilanjakajana. Sillä voi korvata perinteisen välioven tai rajata esimerkiksi etätyöpisteen isommasta huoneesta omaksi kokonaisuudekseen. Kun työpäivä on päättynyt, kotitoimisto on helppo sulkea oven taakse pois silmistä.

Liukuovi on näppärä myös osana keittiökalustusta esimerkiksi saarekkeessa. Se saattaa pelastaa tilanteen, kun saranaoven avautumiselle ei ole tilaa. Taitavat kalustesuunnittelijamme osaavat ottaa huomioon sekä käytettävissä olevan tilan että yksilölliset tarpeesi.

Meiltä voit tilata esimerkiksi suomalaisen Mirror Linen laajaa liukuovimallistoa sekä Hietakarin tyylikkäitä lasiovia ja -seiniä. Liukuoviratkaisut toteutamme aina mittojen mukaisesti, joten saat koko tilan hyötykäyttöön parhaalla mahdollisella tavalla. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeesi!

Viereisissä kuvissa näet esimerkkejä ratkaisuista, joita meillä on ollut ilo toteuttaa. Lähempiä esittelyjä eri tilojen liukuovista löydät Toteutuksista.