OVET JA KALUSTERUNGOT

Unique Home tarjoaa kaikki ainekset onnistuneeseen remonttiin. Kalustamme keittiöiden lisäksi mittojen mukaan kaikki kotisi muut säilytysratkaisuja kaipaavat tilat.

Luulitko, että mittatilaus on aina synonyymi kalliille? Meillä et maksa räätälöidyistä ratkaisuista liikaa, sillä valmistamme kalusteovia ja -runkoja omassa tehtaassamme Orikedolla. Unique Home -malliston lisäksi tarjoamme laajan valikoiman kotimaisten yhteistyökumppaniemme tilausovia sekä standardi- että erikoismitoilla.

Myymälästämme löydät satoja ovimalleja joka makuun ja jokaiselle lompakolle. Valittavanasi on koko materiaalien kirjo puuviilusta lasiin ja mdf:stä laminaattiin. Maalattuihin kalusteoviimme voit valita minkä tahansa sävyn yleisimmistä sisämaalikartastoista. Toimitamme myös toiveesi mukaiset liukuovet komeroihin tai tilanjakotarkoitukseen.

Kaikki kalusterunkomme ovat kotimaista tuotantoa. Yli puolet niistä valmistamme itse Orikedon tehtaassamme. Vakiovärejä on kymmenkunta, mutta tilauksesta teemme esimerkiksi korkeapainelaminaattipintaisia runkoja ja yhtä lailla kalusteovia Formican sadoista sävyvaihtoehdoista. Vaihtoehdot eivät siis heti kesken lopu. Kasaamme rungot Orikedolla puolestasi asennusvalmiiksi. Meiltä tilaat kalusteillesi kätevästi myös kuljetus- ja asennuspalvelun.