Tasot

Arvokasta kiveä, kestävää ja hygieenistä komposiittia, huolettoman huoltovapaata laminaattia vai kenties aitoa massiivipuuta? Kaikkia näitä ja monia muita tasomateriaaleja löydät Unique Homen valikoimista.

Tarjoamme sekä keittiöön, kosteisiin tiloihin että vaikkapa ulkoterassille sopivia vaihtoehtoja. Mittatilauksesta valmistamme tasoaihioista myös esimerkiksi ruokapöydän kansia tai seinähyllyjä.

Koska kodin pintojen tulee kestää katseiden lisäksi myös kulutusta, työtason roolia kalustekokonaisuudessa ei sovi vähätellä. Käyttötarpeesta, budjetista ja arvostamistasi ominaisuuksista riippuu, mikä on sopivin valinta juuri sinulle. Lapsiperheet ovat ottaneet ilolla vastaan likaa ja sormenjälkiä hylkivän, nanopinnoitteisen mattalaminaatin. Trenditietoiset puolestaan kallistuvat nyt aitojen materiaalien puoleen. Valikoimamme on yksi markkinoiden laajimmista, joten tule ja hypistele rohkeasti tasomalleja Orikedolla! Myyjämme esittelevät mielellään eri materiaaleja ja kertovat tarkemmin niiden ominaisuuksista.