Skip to main content

Kalustevetimet ja nupit

Vetimet vai vetimettömyys? Pieneltä tuntuvalla valinnalla on yllättävän suuri vaikutus kalustuksen kokonaisilmeeseen, ja joskus pelkkä vetimien vaihtaminen riittää päivittämään vanhan kalustuksen ilmeen tähän päivään.

Laaja vedinvalikoima

Vähäeleisyys on sisustustrendeissä väistynyt runsaamman tyylin tieltä. Samalla vetimet ovat palanneet näkyvästi osaksi kodin kalustekokonaisuuksia. Erityisen suosittuja 2020-luvun alkuvuosina ovat olleet pyöreät muodot ja nuppivetimet.

Valikoimamme on valtava, ja vaihtoehtoja riittää kristallista kupariin, vedinurista lankamalleihin ja puusta nahkaan. Edustamme esimerkiksi Helatukun laajaa vedinmallistoa. Mikäli et myymälästä löydä etsimääsi, kysy myyjältä muita vaihtoehtoja. Itsenäisenä toimijana pystymme tilaamaan makusi mukaisia vetimiä monelta eri toimittajalta.

Vetimetön keittiö

Minimalisti valitsee kalusteoviinsa huomaamattomat vedinurat. Täydellinen vetimettömyys puolestaan onnistuu, kun ovet varustetaan pomppusaranoilla tai sähkömekaanisella avausjärjestelmällä. Vähäeleinen ilme on siis mahdollista luoda monella eri tavalla. Ammattitaitoiset myyjämme osaavat ehdottaa sinulle sopivia vaihtoehtoja.

Värillä on väliä

Kaukana ovat ne ajat, kun valinta piti tehdä lähinnä kromin ja teräksen välillä. Vetimet ovat nykyään keittiöissä varsinaisia katseenvangitsijoita, joilla on helppo luoda kalustekokonaisuuteen se viimeinen silaus. Niillä voit helposti päivittää myös vanhojen kaapistojen ilmeen tähän päivään. Viime vuosina keittiöissä ovat kiiltäneet kilpaa etenkin kupari- ja messinkivetimet. Ne paritetaan usein samansävyisen hanan ja altaan kanssa. Vetimet ja nupit voivat olla myös mustia, pronssisia tai samaa sävyä kalusteovien kanssa. Vedintoimittajiemme mallistoista löytyy lisäksi upeita puuvetimiä monessa eri mallissa ja sävyssä. Tule ja valitse oma suosikkisi persoonalliseen keittiöön, wc-kalustukseen tai kodin muihin kaapistoihin!