ajankohtaistaetusivu

Turvallista asiointia

By 17.8.2020elokuu 24th, 2020No Comments

Hyvä asiakkaamme,

Huoli COVID 19 -viruksen leviämisestä ja pandemian vaikutuksista on – tai ainakin sen pitäisi olla – meidän kaikkien yhteinen. Siksi haluamme turvata sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme terveyden. Seuraamme tarkasti viranomaisten suosituksia ja mukautamme toimintaamme tarvittaessa niiden mukaisesti.

Tilamme Orikedolla ovat väljät ja niissä liikkuu kerrallaan maltillisesti ihmisiä. Turvavälien pitäminen on siis helppoa, mutta noudatamme silti toiminnassamme erityistä varovaisuutta. Henkilökuntaamme on ohjeistettu jäämään kotiin ja hakeutumaan koronatestiin, mikäli he tuntevat vähäisiäkään flunssaoireita. Tulemme siis töihin vain terveinä, ja olemme sitoutuneet huolehtimaan tavallistakin paremmin käsihygieniastamme. Toivomme, ettet sinäkään tule asioimaan myymälässämme, vaikka tuntisit olosi ainoastaan esimerkiksi ”vähän nuhaiseksi”. Pyydämme myös noudattamaan 14 vuorokauden karanteenia ulkomailta palatessa.

Olemme lisänneet tiloihimme käsien desinfiointipisteitä, joista ensimmäinen löytyy heti myymälän ovelta. WC-tiloissamme tarjoamme myös käsienpesumahdollisuuden. Vältämme kättelyä, ja tarjoamme sinulle halutessasi kasvomaskin suunnittelutapaamisen ajaksi.

Myymälämme on avoinna arkisin klo 9-17. Suosittelemme silti sopimaan tapaamisesta myyjiemme kanssa etukäteen, jotta vältyt ylimääräiseltä odottelulta tiloissamme. Tarjoamme mahdollisuuksiemme mukaan myös yksityisiä suunnittelutapaamisia, mikäli kontaktien välttäminen on sinulle erityisen tärkeää. Huomaathan kuitenkin, että tämä vaihtoehto edellyttää aina tiedustelua ja ajanvarausta etukäteen.

Jäämme seuraamaan tilannetta ja kiristämme tarvittaessa turvatoimia vielä entisestään. Seuraile siis viestintäämme! Teemme parhaamme pystyäksemme palvelemaan sinua sujuvasti mutta turvallisesti läpi haastavien aikojen. Toimintamme ei onneksi pienestä hätkähdä, kiitos oman kalustevalmistuksen ja korkean kotimaisuusasteen.

Kohti mahdollisimman tervettä syksyä!