ajankohtaistaetusivu

Unique Homen toiminta epidemia-aikana

By 13.3.202019 maaliskuun, 2020No Comments

Muokattu 19.3.2020

Hyvä asiakkaamme,

Elämme keskellä täysin poikkeuksellista aikaa. Huoli koronaviruksesta ja sen vaikutuksista on kaikkien yhteinen, joten myös Unique Homen väki haluaa omalta osaltaan auttaa epidemian hillitsemisessä. Seuraamme tarkasti viranomaisten suosituksia ja toimimme niiden mukaisesti.

Rajoitamme nyt kerrallaan myymälässä olevien työntekijöidemme ja asiakkaiden määrää. Tilamme Orikedolla ovat onneksi väljät ja niissä liikkuu maltillisesti ihmisiä, joten toistaiseksi emme näe tarvetta sulkea kokonaan myymäläämme. Noudatamme silti toiminnassamme erityistä varovaisuutta ja ymmärrämme, jos haluat tapaamisen sijaan asioida kanssamme puhelimen, sähköpostin tai vaikka videopuhelun välityksellä. Kalustesuunnitelmia ei ole kuitenkaan tarvetta laittaa jäihin, sillä myyjämme pystyvät työskentelemään tarvittaessa kanssasi etänä. Työntekijöidemme upeasta aloitteesta olemme päättäneet lisäksi joustaa aukioloajoissamme. Myymälämme on edelleen avoinna arkisin klo 9-17 ja osa myyjistä päivystää silloin paikalla. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia asioida kanssamme myös normaalien aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota yhteyttä myyntiimme, mikäli haluat tulla suunnittelutapaamiseen viikonloppuna tai ilta-aikaan, kun myymälässä ei ole muita. Huomaathan, että tämä vaihtoehto edellyttää ajanvarausta etukäteen.

Henkilökuntaamme on ohjeistettu tulemaan töihin ainoastaan ehdottoman terveinä ja huolehtimaan tavallistakin paremmin käsihygieniastaan. Noudatamme myös kuuliaisesti kahden viikon karanteeniaikaa ulkomailta palaajille, välttelemme kättelyä ja olemme lisänneet tiloihimme käsien desinfiointipisteitä. Toivomme, ettet sinäkään tule myymäläämme asioimaan flunssaoireisena. Myyjämme vuorottelevat jatkossa etätöissä ja myymälässä, joten kaikki eivät ole fyysisesti paikalla Orikedolla joka arkipäivä.

Jäämme seuraamaan tilannetta ja teemme tarvittaessa toimintaamme muutoksia epidemian ajaksi. Seuraile siis viestintäämme. Teemme parhaamme kyetäksemme palvelemaan sinua sujuvasti mutta turvallisesti myös näissä koronauutisten sävyttämissä poikkeusolosuhteissa. Toimintamme ei onneksi pienestä hätkähdä, kiitos oman kalustevalmistuksen ja korkean kotimaisuusasteen.

Terveitä kevätpäiviä!