Skip to main content
ajankohtaistaetusivu

Uusi kasvo myymälässämme

Olemme aina ylpeilleet sillä, että joukkomme on kasvanut tasaiseen tahtiin mutta työntekijöiden vaihtuvuus on ollut minimaalista. Nyt kuitenkin sanoimme haikeina heipat luovalle sielullemme Ann-Marielle, joka seurasi kutsumustaan ja vaihtoi kiintokalusteet mainostoimistomaailmaan. Olemme varmoja, että hän loistaa tulevissa AD-haasteissaan.

Ovi ei onneksi ehtinyt edes sulkeutua Ann-Marien perässä, kun saimme myyntitiimiimme reippaan uuden jäsenen. Tiina Korpi on työskennellyt alalla jo useamman vuoden, joten hän tulee varmasti sujahtamaan rooliinsa Unique Homessa nopeasti. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme, Tiina!

Ihan kirjaimellisesti Ann-Marien paikalla Tiina ei töitään aloittanut, sillä myymälässä päätettiin samaan syssyyn vaihtaa työpisteidensä järjestystä. Älä siis hämmästy, jos se sinun vakiomyyjäsi ei istukaan enää sillä tuolilla, jolla olet tottunut hänet aina näkemään. Aukioloaikamme sentään pysyvät tutusti ja turvallisesti samoina, eli palvelemme Orikedolla arkisin klo 9-17. Mikäli haluat välttyä myymälässä turhalta odottelulta, suosittelemme varaamaan suunnitteluasioissa ajan etukäteen myyjiltämme joko puhelimitse, sähköpostilla tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.