ajankohtaistaetusivu

Uusia kalustetoteutuksia esittelyssä

By 24.2.2020No Comments
StalaTex Turku

Sinun näköisiäsi ja kotisi kokoisia kalusteratkaisuja – sellaisia syntyy Unique Homen tiimin osaavissa käsissä. Kiintokalusteiden elinkaari on parhaimmillaan pitkä, joten meille on kunnia-asia päästä ideoimaan, valmistamaan ja asentamaan toimivia kokonaisuuksia, joita ei ole tarve uusia heti parin vuoden päästä. Oma tehdas myymälän yhteydessä tekee meistä myös ketterän kalustevalmistajan, jolle erikoismitat ja -ratkaisut ovat arkipäivää.

 

 

 

Valmiin kalustekokonaisuuden näkeminen on meille varmasti aina yhtä kutkuttavaa kuin asiakkaallekin. Haluamme tarjota myös sinulle maistiaisia toteuttamistamme ratkaisuista. Miltä näyttää  50-luvun henkeen toteutetussa kerrostalokeittiössä? Entä millaisiin ratkaisuihin päädyttiin järjestystä arvostavan lapsiperheen keittiöremontissa? Klikkaa itsesi Toteutuksia-sivulle ja kurkista oikeiden ihmisten oikeisiin koteihin!

 

Jos keväinen uudistusvimma pääsee yllättämään, tavoitat myyntitiimimme numerosta (02) 880 0160. Varaamalla oman suunnitteluaikasi etukäteen vältyt myymälässä turhalta odottelulta. Teitä remonttikuumeisia on nimittäin nyt liikkeellä muitakin. 😉