ajankohtaista

Välitilalla on väliä!

By 18.5.2016 24 kesäkuun, 2019 No Comments

Keittiön välitilassa on perinteisesti totuttu näkemään laatoitusta. Viime aikoina pinnalla on ollut esimerkiksi Pariisin metrokäytäviltä tuttu klassinen tiililadonta. Rohkealle sisustajalle on tarjolla värikkäitä, marokkolaishenkisiä laattoja, ja myös kennokuviointia vilisee sisustuslehtien sivuilla. Koska laatoituksen uusiminen ei ole ihan yksinkertaista, moni kavahtaa hetken trendejä ja valitsee kyllästymisen pelossa turvallisen vaihtoehdon. Jos kuitenkin haluaisit leikitellä rohkeammin, voimme iloksemme kertoa, että välitilaan on nykyään tarjolla myös materiaaleja, joiden valttina on asennuksen ja vaihtamisen helppous.

Myymälästämme löytyy nyt uutuutena oma ja täysin kotimainen Unique Home® -välitilatuotteemme. Lakattu alumiinikomposiittilevy on helppo asentaa ja se kestää hyvin sekä roiskeita että pyyhkimistä. Mikä parasta, kuvioissa riittää vaihtoehtoja sekä klassisen tyylin ystäville että trendinenille. Miten olisi perinteinen tiililadonta, 50-luvulta tuttu hexagon tai värikäs marokkolaistyyli välitilaan vaivattomassa muodossa? Uskallat valita kuvioista rohkeasti tämän hetken suosikkisi, sillä jos kyllästys iskee, levyn uusiminen on vaivatonta. Vaihtoehdot eivät rajoitu myymälässä esillä oleviin kuoseihin, vaan välitilalevyn voimme toteuttaa vaikka omasta valokuvastasi!

Laatoitetun tunnelman saat luotua vaivattomasti myös seinään liimattavalla välitilalaminaatilla. Materiaali kestää hienosti kosteutta, joten se sopii keittiön lisäksi yhtä hyvin vaikka kodinhoitotiloihin. Kuviovaihtoehtoja on neljä ja sävyjäkin useampia.

Viehätytkö metalliväreistä? Siinä tapauksessa suosittelemme välitilaasi näyttävää teräslevyä, johon voit valita mieleisesi pintakuvioinnin useista vaihtoehdoista. Tuote on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa. Teräksen lisäksi Brushed Wall® -sisustuslevyä saa patinointivärjätystä kuparista valmistettuna. Sisustustrendejä seuraavat eivät ole voineet viime vuosina välttyä huomaamasta kuparin suosiota. Seinäpinnan kaveriksi voit tilata meiltä keittiöösi vaikka kuparisen hanan! Brushed Wall® toimitetaan määrämittoihin leikattuna ja kiinnitetään joko ruuvattavien listojen avulla tai liimaamalla. Levyä voi myös taivuttaa, eli asennettavan pinnan ei tarvitse olla suora. Roiskeet ja sormenjäljet pohdistuvat helposti pyyhkimällä.

Joko löysit oman välitilasuosikkisi?

Annina Avoranta-Salminen – markkinointipäällikkö