Voita kalusteasennus!

Kalenterista on käännetty esiin uusi lehti, joten on aika julistaa helmikuun asennuslahjakortin voittaja. Arpaonni suosi tällä kertaa Joni Loposta. Onnittelumme Jonille!

Haluatko sinäkin voittaa asennuksen kalustekokonaisuudellesi? Tule ja täytä osallistumislomake myymälässämme maalis-huhtikuun aikana! Seuraava arvontapäivä on 30.4.2015. 

Asennuslahjakortti on voimassa 12 kk, ja sen arvo on kalustettavasta kohteesta riippuen jopa 3000 €. Voit käyttää voiton yhden valitsemasi, Orikedon Keittiötukusta tilatun kalustekokonaisuuden (esim. keittiö) asennukseen. Lahjakortti on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Palkinto oikeuttaa itse asennustyöhön, joten esimerkiksi kuljetuksista tai vanhojen kalusteiden purkamisesta veloitamme erikseen.

Ilmoitamme voittajalle ilouutisen henkilökohtaisesti, ja julkaisemme nimitiedon myös nettisivuillamme sekä Facebookissa. Huomaathan, että voit osallistua arvontaan ainoastaan myymälässämme. Tule, pyydä aina edullinen kalustetarjouksemme ja testaa samalla arpaonneasi!