Skip to main content

Eteisen kaapit

Eteisen kaappi

Kengät ojennukseen, asusteet koreihin ja avaimille oma paikkansa! Eteisen säilytykseen on tarjolla monenlaisia ratkaisuja, ja omaan tarpeeseen sopiva kokonaisuus kannattaa suunnitella huolella. Toimiva eteiskaapisto tarjoaa helposti tilaa niin takeille, harrastusvälineille kuin mahdollisimman monelle omistamallesi kenkäparille. Kun kaikki ei ole jatkuvasti näkyvillä, kodin ilme pysyy rauhallisena.

Eteinen toivottaa tervetulleeksi

Sisääntulo antaa vierailijoille ensivaikutelman kodistasi, ja onhan ovesta itsekin mukavampi astua sisään, kun vastassa ei ole kaaosta. Unique Home -kaapistoilla otat tilan helposti haltuun. Järkeväksi suunniteltu kalusteratkaisu on helppo tapa siistiä tilan ilmettä. Mittavapaan valmistuksemme ansiosta pienessäkin eteisessä on mahdollisuus hyödyntää neliöt optimaalisesti.

Toimiva eteiskaappi pitää vaatteet, kengät ja harrastusvälineet järjestyksessä

Paljonko tarvitset rekkitilaa takeille, montako paria kenkiä omistat ja kuinka usein mikäkin asuste tai harrastusväline on tarve saada käyttöön? Järkeväksi suunniteltu eteinen huomioi asukkaiden tarpeet ja tottumukset, eikä samanlainen ratkaisu palvele joka kodissa.

Kun kaikelle on oma paikkansa, järjestys pysyy helpommin yllä. Monitoimisista ratkaisuista on iloa pienessä eteisessä. Kiinteä penkki osana kaapistokokonaisuutta helpottaa kenkien pukemista ja tarjoaa samalla lisätilaa säilytykseen.

Mittojen mukainen vai vakiokokoinen eteiskaappi?

Valmisratkaisuilla jää usein hyödyntämättä arvokkaita senttimetrejä leveydestä tai korkeudesta. Siksi tarjoamme vakiomittaisten ratkaisujen rinnalla mittavapaata valmistusta. Räätälöity eteisen kaappi istuu sille varattuun kohtaan täydellisesti, eikä turhia rakoja jää hyödyntämättä.

Liukuovikomerot toimitamme aina sinua ja kotiasi varten mitoitettuina. Saranovellisiin eteisen kaappeihin tarjoamme sekä vakio- että erikoismittoja. Kummassakin tapauksessa voit valita oviin mieleisesi materiaalit ja sävyt.

Valitse mieleisesi ilme eteisen säilytykseen!

Unique Home -kaapistoilla kalustat eteisen helposti juuri mielisävyilläsi. Valmistamme Turussa kalusterunkoja ja -ovia sekä standardi- että erikoismitoilla. Laaja tilausvalikoimamme lisää entisestään vaihtoehtojasi, sillä tarjoamme kotimaisten kumppaniemme kautta niin liukuovet kuin saranaovet monilla eri materiaaleilla ja väriyhdistelmillä.

Kuten keittiökalusteisiin, myös eteisen tai muiden tilojen kaapistoihin voit valita makusi ja budjettisi mukaan yhtä hyvin melamiinia, laminaattia, MDF-levyä, lasia kuin puuviilua.

Kenkähyllyt ja apumekanismit eteisen kaappiin

Monipuolisilla lisävarusteilla saat sekä saranovellisesta eteiskaapista että liukuovikomerosta juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn. Kenkien säilytykseen on olemassa kiinteitä ja ulosvedettäviä telineitä erilaisilla mitoilla. Sivukiinnitteinen kenkäteline mahtuu myös kapeaan komeroon.

Vetokorit, laatikot ja hyllyt

Eteisen kaappi täyttyy kenkien lisäksi vaatteilla, asusteilla ja kodin tarvikkeilla. Etukäteen kannattaa miettiä, paljonko mitäkin säilytettävää tulee, jotta osaat valita oikeanlaiset varusteet komeron sisäpuolelle.

Vetokorit ja laatikot pitävät esimerkiksi asusteet ojennuksessa. Mikään ei myöskään pääse hautautumaan kaapin perälle, kun saat koko sisällön vedettyä kerralla esiin. Muista myös sopiva määrä korkeudeltaan säädettävää hyllytilaa!

Riittävästi tankotilaa ja hyvä valaistus

Eteisessä säilytetään yleensä ulkovaatteita, joten hyllyjen lisäksi myös tankotilalle on tarvetta. Korkeassa komerossa henkareita mahtuu usein kahteen kerrokseen, kunhan varmistat, että pitkille takeillekin jää riittävästi tilaa roikkua suorina. Kapeaan komeroon sopiva ratkaisu voi löytyä ulosvedettävästä vaatetangosta.

Kun valaiset kaapin sisäpuolelta, myös aamun tai illan hämärässä on helppo löytää oikeat kengät tai asuun sopivat sormikkaat. Tarjoamme erilaiset led-tuotteet valaisemaan komeroasi.

Ota tila haltuun avullamme!

Haluatko järjestystä eteiseen kotimaisilla kalusteilla? Varaa kalenteristamme aika suunnittelutapaamiseen. Näin varmistat kiireettömän palvelun myymälässämme sinulle sopivalla hetkellä. Ennen ostopäätöstä pääset näkemään monta erilaista tuotetta, joilla luomme yhdessä eteiseen sopivan säilytysratkaisun. Meiltä voit tilata myös asennuspalvelun kalusteillesi.