Skip to main content

Kodinhoitohuoneen kalusteet

Kodinhoitohuoneen kalusteet Turusta

Tilojen toimivuus testataan arjessa. Erillinen kodinhoitohuone on isompien kotien luksusta, mutta myös pienet pyykkipisteet kannattaa kalustaa mahdollisimman toimiviksi. Avainroolissa ovat kulutusta kestävät materiaalit, kalusteiden oikeat mittasuhteet ja käyttömukavuutta lisäävät mekanismit.

Unique Homen valikoimista löydät kaiken, mitä toimivan kodinhoitohuoneen kalustamiseen tarvitset. Kaapistoratkaisujen lisäksi tarjoamme sopivat altaat, hanat, led-valotuotteet ja pesukoneet tekemään arjen askareista mahdollisimman mukavia. Lisää ideoita saat suunnittelutapaamisessa.

Kalusta kodinhoitohuone toimivaksi

Ripustatko pyykit vai käytätkö kuivausrumpua? Miten lajittelet pestävät vaatteet ja missä viikkaat puhtaat? Kodinhoitotilan suunnittelussa kannattaa huomioida omat tarpeet ja tottumukset. Samanlainen ratkaisu ei palvele automaattisesti kaikissa talouksissa.

Isoon kodinhoitohuoneeseen mahtuu vaikka koko perheen vaatesäilytys. Niukemmissa neliöissä keskitymme luomaan pyykinpesulle mahdollisimman toimivat puitteet. Huomioimme suunnittelussa ergonomian ja maksimoimme säilytystilan. Työtaso, allas ja hana toimivat kodinhoitohuoneen kalustamisessa tärkeinä osatekijöinä.

Kalusterungot mittojen mukaan

Valmistamme kodinoitohuoneen kalusteet sekä vakio- että erikoismitoin. Mittavapaudesta on hyötyä, kun stardardikokoiset kalusterungot eivät täytä tilaa sopivasti tai haluat piilottaa toimintoja kalusteovien taakse. Meille runkosyvyyden kasvattaminen tai kaventaminen sekä poikkeavat leveysmitat ovat arkipäivää. Etenkin ahtaassa kodinhoitohuoneessa muutama millimetrikin voi olla ratkaiseva.

Valkoinen ei ole ainoa runkovärimme, vaan voit valita kaapistoihisi sävyn joko oman tuotantomme vakiovalikoimasta tai laajasta tilausmallistostamme. Toteutamme makusi mukaan kalustuksen osaksi avohyllyjä ja muita yksityiskohtia. Oma tuotantomme työstää kalusterunkoja myös kosteissa tiloissa kestävästä korkeapainelaminaatista.

Kestävät kalusteovet

Kodinhoitohuone on tyypillisesti alttiina lämmönvaihtelulle ja kosteudelle. Voit valita tilaan monia samoja kalusteovia kuin keittiöön, mutta materiaalien eri ominaisuudet kannattaa huomioida silti tarkoin päätöksenteossa. Maalattu ovi on herkempi kuin kalvopintainen, eikä mikään puupohjainen materiaali pidä jatkuvasta kastumisesta. Tutustu vaihtoehtoihin kalustemyyjämme opastuksella!

Kodinhoitohuoneen tasot

Oikein hoidettuina kaikki keittiöstä tutut tasomateriaalit käyvät kodinhoitotiloihin, mutta materiaaleissa on eroja. Kun et halua varoa pintoja, valitse taso huoltovapaana. Laminaatti on hinnaltaan huokein vaihtoehto ja kestää hyvin normaaleja kotiaskareita. Ohut täyslaminaatti on vedenkestävä, ja ruostumaton teräs pitää pintansa sekä tasoissa että kodinhoitohuoneen altaassa. Arvokkaampi kodinhoitohuone syntyy kivi- tai komposiittitasoin.

Valitse kodinhoitohuoneen allas ja hana oikein!

Kodinhoitohuoneeseen sopivat samat allasmallit kuin keittiöön. Jos haluat mahtua pesemään ja täyttämään ämpäreitä, huomioi se altaan kokoa valitessasi. Erityisen suosittuja ovat kestävät komposiittialtaat, joita on tarjolla monessa sävyssä. Myös perinteinen ruostumaton teräs on toimiva kodinhoitohuoneen altaissa ja allastasoissa. Solid surface -komposiiteista voi valmistaa hygieenisiä, saumattomia allastasoja.

Riittävän kookas hanamalli toimii parhaiten kodinhoitohuoneen askareissa ja mahdollistaa isojen astioiden täyttämisen. Keittiöstä tuttu irrotettava juoksupää on hanassa hyödyllinen, kun haluat huuhdella vaikka kenkiä ilman että vettä roiskuu ympäriinsä.

Siivouskaappi

Missä säilyttää imuria ja siivousvälineitä? Minne sijoittaa lajitteluastiat, jotka eivät mahdu keittiöön? Kodin siivouskaappi ja kierrätyspiste löytävät usein paikkansa sieltä, missä niille sattuu olemaan tilaa. Kodinhoitohuone on kuitenkin luonteva ympäristö. Kalustesuunnittelun yhteydessä ideoimme mielellämme sinulle toimivan siivouskaapin käyttöä helpottavilla mekanismeilla ja lisäosilla. Löydät meiltä runsaasti eri vaihtoehtoja säilyttämiseen ulosvedettävien laatikoiden ja korien sekä apumekanismien muodossa.

Kodinhoitohuoneen mekanismit

Modernissa kalustuksessa mekanismit helpottavat työskentelyä. Tarjoamme kodinhoitohuoneeseen niin tarvikevaunut kuin silitysmekanismit. Saatavilla olevista vaihtoehdoista saat lisää tietoa suunnittelutapaamisessa.

Pyykkikone ja kuivausrumpu

Kodinkoneet on usein järkevää tilata samasta paikasta kuin kalusteet. Näin sinun ei tarvitse huolehtia, istuuko pesukone paikoilleen, vaan voit jättää sen kalustesuunnittelijan tehtäväksi. Meiltä tilaat kodinhoitohuoneeseen monen eri merkin laadukkaat kodinkoneet. Edustuksessamme ovat niin Miele, Siemens kuin Gram.

Tarjoamme koneiden lisäksi erilaisia vaihtoehtoja pyykkien lajitteluun, ja sovitamme varusteet osaksi kalusteratkaisuja. Harvassa taloudessa riittää yksi pyykkikori, joten pyrimme suunnittelemaan kaapit ja toiminnot sinulle sopiviksi.

Pyykkikone piiloon!

Haluatko piilottaa pyykkikoneen ja kuivausrummun katseilta? Ylisyvillä kalusterungoillamme se onnistuu helposti. Integroitavat pyykkikoneet naamioituvat kalustepeitteisesti osaksi kokonaisuutta, kun taas vapaasti sijoitettavat konemallit voi piilottaa sarana- tai liukuoven taakse.

Tule suunnittelemaan kodinhoitohuoneen kalusteet kanssamme!

Suunnittelutapaamisessa keskitymme juuri sinulle sopivan kodinhoitohuoneen ideointiin. Varaa etukäteen kalenteristamme aika jollekin kalustemyyjistämme! Näin varmistat kiireettömän palvelun sopivalla hetkellä. Olemme iloisia, kun valitset kotimaiset kodinhoitohuoneen kalusteet.

Tutustu aiempiin kodinhoitokalustuksiimme portfoliossamme!