Tuotteet

Ovet ja kalusterungot

Unique Home tarjoaa laajan valikoiman kotimaisia kalusteovia ja -runkoja. Myymälästämme löydät sekä oman tehtaamme valmistamat tuotteet että laajan tilausvalikoimamme.

Tasot

Arvokasta kiveä, kestävää ja hygieenistä komposiittia, huolettoman huoltovapaata laminaattia vai aitoa massiivipuuta? Valikoimastamme löytyy vastaus kaikenlaisiin tasotarpeisiin.

Vetimet

Vetimet vai vetimettömyys? Pieneltä tuntuvalla valinnalla on yllättävän suuri vaikutus kokonaisuuteen. Joskus pelkkä vetimien vaihtaminen riittää päivittämään vanhan kalustuksesi ilmeen.

Hanat ja altaat

Valitse Unique Homen laajasta hana- ja allasvalikoimasta omat suosikkisi joko puhtaasti ominaisuuksien tai tyyliisi sopivan värin ja designin perusteella. Vaihtoehtoja riittää.

Kodinkoneet

Keittiö ja kodinhoitotilat kaipaavat toimiakseen myös kodinkoneita. Kun tilaat sekä kalusteet että laitteet Unique Homesta, sinun ei tarvitse huolehtia oikeista mitoituksista.

Muut tuotteet

Laadukkaat varusteet ja mekanismit viimeistelevät Unique Home -kalustuksesi. Ne myös järkevöittävät tilankäyttöä ja tekevät arjen toiminnoista sujuvampia.