Skip to main content

Tuotteet

Keittiö

Unique Home® -keittiö on kodin sydän, ja meillä on vapaus toteuttaa se juuri sen kokoisena ja näköisenä kuin sinä haluat. Suunnittelemme laadukkaat kalusteet jokaiseen kohteeseen yksilöllisesti, ilman vakiomittojen rajoitteita.

WC- ja kylpyhuone

Kuten Unique Home -keittiöt, myös kylpyhuonekalusteet toteutamme mittavapaasti. Tarjoamme sekä standardikokoisia, edullisia allaskalusteita että kaikki käytettävissä olevat millimetrit hyödyntäviä mittatilauskaapistoja.

Kodinhoitohuone ja kodin laitteet

Kodinhoitohuoneessa avainroolissa ovat kulutusta kestävät materiaalit, kalusteiden oikeat mittasuhteet ja käyttömukavuutta lisäävät mekanismit. Löydät meiltä kaiken mitä tarvitset toimivan kodinhoitotilan rakentamiseen.

Eteinen ja
olohuone

Toimivia säilytysratkaisuja tarvitaan kodin kaikissa tiloissa. Kalustamme keittiöiden ja kylpytilojen lisäksi mittavapaasti niin eteisen, työhuoneen kuin oleskelutilat. Valmistamme kaikki tuotteet juuri sinua varten suomalaisella työllä.

Makuu- ja vaatehuone

Säilytysratkaisumme makuuhuoneeseen yhteyteen valmistuvat suomalaisella työllä, kuten muutkin kalusteemme. Suunnittelemme makuu- ja vaatehuoneen kokonaisuudet toimiviksi ja kauniiksi, sinun makusi mukaan.

Mittatilaus- ja erikoiskalusteet

Unique Homen omalle tuotannolle standardeista poikkeavat mitat ovat arkipäivää. Emme ole pelkästään jälleenmyyjä, vaan valmistamme itse suuren osan kalusteistamme Turussa. Voit tilata meiltä mittojen mukaan sekä kalusterungot että ovet.