Tuotteet

Ovet ja kalusterungot
Unique Home tarjoaa laajan valikoiman kotimaisia kalusteovia ja -runkoja. Myymälästämme löydät sekä oman tehtaamme valmistamat tuotteet että laajan tilausvalikoimamme.
Lue lisää »
Tasot
Arvokasta kiveä, kestävää ja hygieenistä komposiittia, huolettoman huoltovapaata laminaattia vai aitoa massiivipuuta? Valikoimastamme löytyy vastaus kaikenlaisiin tasotarpeisiin.
Lue lisää »
Vetimet
Vetimet vai vetimettömyys? Pieneltä tuntuvalla valinnalla on yllättävän suuri vaikutus kokonaisuuteen. Joskus pelkkä vetimien vaihtaminen riittää päivittämään vanhan kalustuksesi ilmeen.
Lue lisää »
Hanat ja altaat
Valitse Unique Homen laajasta hana- ja allasvalikoimasta omat suosikkisi joko puhtaasti ominaisuuksien tai tyyliisi sopivan värin ja designin perusteella. Vaihtoehtoja riittää.
Lue lisää »
Kodinkoneet
Keittiö ja kodinhoitotilat kaipaavat toimiakseen myös kodinkoneita. Kun tilaat sekä kalusteet että laitteet Unique Homesta, sinun ei tarvitse huolehtia oikeista mitoituksista.
Lue lisää »
Muut tuotteet
Toimivassa kalustekokonaisuudessa katseilta piiloon jäävät mekanismit ovat vähintään yhtä tärkeitä kuin näkyvät osat. Laadukkaat varusteet ja mekanismit viimeistelevät Unique Home -kalustuksesi.
Lue lisää »