Skip to main content

Kylpyhuone­kalusteet

Kylpyhuonekalusteet

Peilikaappia, vetolaatikoita, korkeaa komeroa? Toimivan ja tyylikkään ilmeen voi luoda monella tavalla. Huomioimme suunnittelussa aina yksilölliset toiveesi, tarpeesi ja tottumuksesi. Niiden perustella kalustemyyjämme osaa maksimoida toiminnallisuuden ja suunnitella käytössä kestävät wc-kaapistot ja kylpyhuonekalusteet. Onnistuneessa kokonaisuudessa kalusteiden oikeat mittasuhteet ovat avainroolissa.

Kuten Unique Home -keittiöt, myös kylpyhuonekalusteet toteutamme mittavapaasti. Tarjoamme sekä standardikokoisia, edullisia allaskalusteita että kaikki käytettävissä olevat millimetrit hyödyntäviä mittatilauskaapistoja.

Kaapistoratkaisujen rinnalla tarjoamme kylpyhuoneen kalustusta täydentämään lisätuotteet, kuten valopeilit, altaat, hanat, vetimet ja suihkuseinät.

Laadukkaat kalusteet laajasta valikoimasta

Kylpyhuoneen kalustaminen kaipaa oikeaa mitoitusta ihan siinä missä keittiökin. Siksi valmistamme laadukkaat kylpyhuonekalusteet sekä vakiomitoin että mittatilaustyönä. Myymälämme uudistunut spa-osasto tarjoaa erilaisilla mallitoteutuksillaan runsaasti inspiraatiota kylpyhuoneen puolelle.

Mitä muut ovat valinneet kylpyhuoneen kalusteisiin? Saat ideoita tutustumalla aiempiin toteutuksiimme! Lisää vaihtoehtoja esittelemme mielellämme suunnittelutapaamisessa. Tilavasta myymälästämme löydät runsaasti materiaali- ja sävymalleja.

Mitä kylpyhuoneen kalusteita suunnitellessa kannattaa huomioida?

Meillä riittää, mistä valita. Jo ennen kalustesuunnittelua kannattaa miettiä, mitä haluat säilyttää ja ja miten. Kylpyhuonekalusteet voivat muodostua erilaisia vetolaatikoita, kaappeja ja avo-osia yhdistellen. Juuri sinulle suunniteltu kokonaisuus varmistaa, että tärkeät tuotteesi mahtuvat niille varattuun tilaan kylpyhuoneen yhteydessä.

Mittatilauskalusteet pieneen kylpyhuoneeseen

Meidän kanssamme mittatilaustyö ei ole automaattisesti kallista, sillä valmistamme monenlaiset allaskaapit tuotannossamme Turussa, aivan myymälämme seinän takana.

Pienessä tilassa mittavapauden merkitys korostuu, sillä valmisratkaisuilla kylpyhuonekalusteet jättävät helposti hyödyntämättä arvokkaita senttimetrejä. Mittatilaukseen kannattaa turvautua lisäksi niissä tapauksissa, kun kun esimerkiksi syvyysmittaa on käytettävissä vain 30 cm.

Edulliset wc-kalusteet nopeasti

Myös kiireisen kalustajan kannattaa ottaa meihin yhteyttä. Oman tuotantomme valikoimalla toimitusajat ovat lyhyemmät kuin tilaustuotteilla. Myyntitiimimme osaa esitellä aikataulusi perusteella oikeat vaihtoehdot kylpyhuoneen kalustamiseen.

Varastovalikoimaamme kuuluu runsaasti melamiinipintaisia kalustelevyjä ja laminaatteja, joilla pääset halutessasi kalustamaan nopeasti ja edullisesti. Valmistamme Turussa kylpyhuonekalusteita monilla sävyillä ja sekä vakio- että erikoismitoilla.

Tyylikkäät peilikaapit

Valopeili vai peilikaappi? Kylpyhuone vaatii sekä sopivan valaistuksen että peilaavaa pintaa esimerkiksi parranajoa tai meikkaamista varten. Allaskaapit eivät aina riitä kaiken tarvittavan säilyttämiseen, vaan lisäksi tarvitaan muita ratkaisuja.

Peilikaappi on yläkaapistona monipuolinen, sillä yhdistää näppärästi säilytystilan, peilin ja parhaassa tapauksessa vielä valaistuksenkin. Käytetyimmät kosmetiikkapurnukat on helppo säilöä järkevästi, ja pistorasia kaapin sisällä auttaa esimerkiksi sähköhammasharjan latauksessa. Peilikaappi voi olla monen kokoinen ja malliltaan myös trendikkäästi pyöreä!

Pesualtaat ja wc-hanat viimeistelevät tyylin

Materiaalien kehittyessä kalustamisessa on alkanut aivan uudenlainen aikakausi. Kun haluat, että kylpyhuone ilmentää persoonaasi, kalusteet ja yksityiskohdat kannattaa valita huolella. Pieni valinta voi vaikuttaa tilan ilmeeseen yllättävän paljon! Tarjoamme monipuolisen valikoiman eri tyyliin sopivia wc-hanoja, altaita ja esimerkiksi kalustevetimiä.

Kylpyhuonealtaat

Malja-allas, tasoon upotettava allas vai yhtenäinen allastaso? Myymälästämme löydät esimerkkejä sekä tason päälle asennettavista altaista, upotettavista malleista että eri materiaaleilla toteutetuista allastasoista. Entä jos käsienpesupisteitä olisikin useampia?

Toimivat kylpyhuonekalusteet saattavat lapsiperheessä olla jotain muuta kuin sinkkutaloudessa. Kun haluat helpottaa kylpyhuoneen aamuruuhkaa, harkitse kahta käsienpesuallasta vierekkäin!

Kylpyhuonehanat

Pinnoitteet tuovat hanoihin kaikki mahdolliset metallivärit. Myymälässämme on esillä erityisesti Tapwell -hanamalleja, joiden trendikäs muotoilu ja runsas sävyvalikoima miellyttävät monia. Niin messingin, ruskean, mustan, valkoisen että kuparin ystävät löytävät varmasti suosikkinsa. Tarjoamme lisäksi monen muun laatumerkin kylpyhuonehanat ja käsisuihkut kaapistojesi kaunistukseksi.

Valitse tasoa kylpyhuoneeseen!

Luot kanssamme kokonaisuuksia monella eri materiaalilla ja budjetilla. Laminaatti on huoleton ja hinnaltaan huokea, kivi tuo kestävyyttä arvokkaasti ja komposiitti tarjoaa muovattavuutta sekä paljon erilaisia värejä. Massiivipuuta suosittelemme vesipisteen lähettyville vain, jos jaksat pyyhkiä roiskeet tunnollisesti pois. Oikein huollettuna aito puu kuitenkin palkitsee uskollisuudellaan.

Minkälaiset materiaalit sopivat kylpyhuoneeseen?

Materiaalit on syytä valita aina tilaan sekä myös käyttötottumuksiisi sopiviksi. Keittiökaapistoissa käytetyistä kalusteovista moni sopii yhtä lailla kylpyhuoneeseen, mutta kaikki pinnat eivät siedä kosteutta yhtä hyvin esimerkiksi suihkun läheisyyteen asennettuina. Myyjämme osaavat kertoa, millaiset kylpyhuonekalusteet ja tuotteet toimivat parhaiten käytössäsi.

Valmistamme Turussa kalusteovia ja runkoja myös korkeapainelaminaatista, joka sietää kosteutta monia muita materiaaleja paremmin. Työtasoihin on saatavilla monia vedenkestäviä vaihtoehtoja. Tutustu esimerkiksi erilaisiin kivi- ja komposiittimateriaaleihin, joista on mahdollista valmistaa yhtenäisiä allastasoja. Mitä vähemmän saumoja, sen helpompi pitää puhtaana!

Kodinhoitotila kylpyhuoneen yhteydessä

Läheskään kaikissa kodeissa ei ole erillistä kodinhoitotilaa. Mikäli kylpyhuoneessa riittää sopivasti tilaa, pyykkipiste sijoitetaan usein sen yhteyteen. Kalustesuunnittelijamme osaavat neuvoa, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon, ja miten niukoistakin neliöistä saa parhaan mahdollisen hyödyn irti. Mittavapaa toteutuksemme takaa, että turhaa hukkatilaa ei jää.

Laadukkaat kylpyhuonekalusteet suomalaisella työllä

Wc- ja kylpytilojen kalusterungot ja monet kalusteovista valmistamme omassa tuotannossamme Turussa. Samalla kokoamme rungot puolestasi asennusvalmiiksi. Muista myös oma asennuspalvelumme, joka huolehtii kalusteet paikoilleen varmasti oikein.

Kalusteet täydentyvät lisävarusteilla

Haluamme tehdä kylpyhuoneen kalustamisesta sinulle helppoa. Valikoimistamme löydät tyylikkäät valopeilit, led-tuotteet, vetimet ja suihkuseinät, joilla viimeistelet kalusteet persoonallisesti.

Suomalainen Woodio valmistaa pesualtaiden lisäksi samasta materiaalista monet muut tuotteet, kuten ammeen, monikäyttöiset nupit sekä sisustuslevyn. Vedenkestävällä puukomposiitilla luot visuaalisesti toimivan kokonaisuuden. Tutustu Woodio-materiaaliin ja sävymalleihin myymälässämme!

Tervetuloa suunnittelutapaamiseen myymäläämme!

Koska tavoitteenamme on aina luoda pitkäikäisiä kalusteratkaisuja, pidämme tärkeänä sitä, että pääset tunnustelemaan ja vertailemaan pintoja ennen päätöksentekoa. Näin varmistut siitä, että olet valitsemassa kylpyhuoneen kalusteet sinulle sopivina. Mallitoteutuksia ja -materiaaleja löydät aina runsain mitoin myymälästämme. Tervetuloa tutustumaan!

Suosittelemme varaamaan etukäteen ajan suunnittelutapaamiseen, jossa saat myyjämme kiireettömän ideointiavun. Tule valitsemaan avullamme kotimaisia ja kestäviä kalusteita!