Skip to main content

Kalustesuunnittelu

Mittavapaa kalustesuunnittelu

Emme tarjoa kaikille samaa, vaan lähestymme jokaista kohdetta aidon asiakaslähtöisesti ja kalustettavaa tilaa kunnioittaen. Kaverin kodissa upealta näytävä kalustus ei välttämättä palvele omassasi parhaalla mahdollisella tavalla. Taitavan tiimimme avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn irti niukoistakin neliöistä, sillä kalustesuunnittelu sujuu kanssamme millintarkasti.

Keittiöremontin askelmerkit -artikkelimme avaa projektin vaiheita. Lue, miten etenemme kanssasi suunnitelmasta toteutukseen!

Kalustesuunnittelijamme palvelevat Turussa

Olemme paikallinen perheyritys ja panostamme henkilökohtaiseen palveluun. Suunnittelutapaaminen sujuu helpoiten myymälässämme, jonne olemme rakentaneet esille runsaasti mallitoteutuksia, huomioiden erilaiset maut ja budjetit. Pelkästään keittiöryhmiä löydät tiloistamme tusinan verran. Kalusteiden lisäksi pääset tutustumaan materiaalimalleihimme ja vertailemaan erilaisia pintoja. Kysy myös mahdollisuutta etäsuunnitteluun!

Tutustu suunnittelu- ja myyntitiimiimme

Kuormakadun myymälässämme sinua palvelee kokenut myyntitiimimme, jolle asiakaslähtöinen kalustesuunnittelu on sydämen asia. Kun yrityksemme vuonna 2006 perustettiin, sloganimme kuului ”pikkuisen paremmalla palvelulla”. Vaikka toimintamme on vuosien varrella kehittynyt ja viestinnän kärki muuttunut, hyvästä palvelusta pidämme edelleen kiinni.

Yhteystiedot-sivulla esittelemme lähemmin henkilökuntaamme, jonka jäsenistä moni on viihtynyt matkassamme aivan alkuvuosista lähtien. Käy lukemassa, mitä myyntitiimimme kertoo itsestään!

Valmistaudu suunnittelutapaamiseen

Pääsemme alkuun, kun sinulla on mukanasi pohjakuva tai mitat kalustettavasta tilasta. Voit mielellään toimittaa ne meille jo etukäteen, jotta myyjämme pääsee perehtymään niihin ennen tapaamista. Mikäli päädyt tilaamaan kaapistot meiltä, tulemme tarvittaessa ottamaan kohteesta tarkistusmitat ennen kuin lähdemme valmistamaan kalusteitasi.

Kotisivuillemme olemme koonneet avuksesi vinkkejä, joiden avulla valmistaudut etukäteen mahdollisimman hyvin suunnittelutapaamiseen. Inspiraatiokuvat, kuten kokoamasi Pinterest-kansio, auttavat meitä saamaan kiinni toivomastasi tyylistä, mikäli se on etukäteen vahvana mielessäsi. Ei kuitenkaan hätää, vaikkei sinulla olisi hajuakaan siitä, mitä haluat tai tarvitset. Jätä se huoleksemme!

Ammattilaisen avulla saat tilan haltuun

Onnistunut kalustesuunnittelu huomioi sekä tilan että käyttäjien tarpeet. Valttimme on mittavapaus, joka mahdollistaa myös hukkatilan hyödyntämisen. Oman valmistuksemme ansiosta emme ole sidoksissa vakiokokoisiin moduuleihin, vaan esimerkiksi runkojen kavennukset ja madallukset ovat meille arkipäivää.

Kalustesuunnittelijamme avulla otat ilon irti tilasta mahdollisimman tehokkaasti. Meillä et maksa turhasta, mutta et myöskään jätä arvokkaita senttimetrejä käyttämättä.

Kalusteet kodin kaikkiin tiloihin

Unique Home tunnetaan erityisesti keittiöistä, mutta kalustamme yhtä lailla kodin muut tilat kotimaisesti ja mittavapaasti. Käyttömukavuus, kalusteiden oikeat mittasuhteet sekä arkea helpottavat ratkaisut ovat avainroolissa, kun ideoimme kanssasi. Tuotesivuilla kerromme lisää eri tilojen kalustamisesta.

Kuljetus- ja asennuspalvelu apunasi

Sen lisäksi, että suunnittelemme ja valmistamme kotisi kokoiset kiintokalusteratkaisut, helpotamme mielellämme elämääsi myös palveluillamme. Pyydä kalustekauppojen yhteydessä myyjältämme tarjousta kotiinkuljetuksesta tai kalusteasennuksesta.

Varaa tapaamisaika kalenteristamme!

Kun haluat tulla ideoimaan kanssamme kotimaisia kalusteratkaisuja, suosittelemme sopimaan tapaamisesta etukäteen. Näin varmistat kiireettömän palvelun. Ilman ajanvaraustakin olet silti tervetullut tutustumaan myyntinäyttelyymme.

Nopein ja vaivattomin tapa suunnittelutapaamisen sopimiseen on ajanvarauskalenterimme, josta näet vapaana olevat ajat myyjäkohtaisesti sekä suosituksemme sopivan mittaisen tapaamisen varaamiseen. Keittiön ideointi vie yleensä enemmän aikaa kuin vaikkapa eteisen kalusteiden.

Ota yhteyttä!

Haluatko tietää lisää tuotteistamme ja palveluistamme? Tavoitat myyntitiimimme arkisin numerosta (02) 880 0160. Meille voi jättää viestiä myös kotisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@uniquehome.fi .

Olet lämpimästi tervetullut asioimaan paikalliseen perheyritykseemme Turun Orikedolle.

Vi betjänar även på svenska