Skip to main content

Makuuhuoneen ja vaatehuoneen kalusteet

Makuuhuoneen säilytys

Hei hei hyödytön hukkatila! Toimiva säilytysratkaisu hyödyntää vaatehuoneen niukat neliöt optimaalisesti tai maksimoi käytettävissä olevan säilytystilan makuuhuoneen vaatekaapissa. Suunnittelemme kokonaisuuden aina kanssasi ja varustelemme sen yksilölliset tarpeesi huomioiden.

Siinä missä joku haluaa ripustaa kaikki mahdolliset vaatteet, toinen suosii viikkausta hyllyille. Siksi samanlainen vaatekaappi tai avosäilytysratkaisu ei palvele kaikkia. Mittavapaat kaapistomme ja putiikkimaiset säilytysjärjestelmämme tarjoavat sekä ulkonäkönsä, kokonsa että lisävarustelunsa puolesta juuri sinulle räätälöidyn ratkaisun.

Vaatekaappien ja muiden säilytysratkaisujemme kalusterunkoihin ja kalusteoviin voit valita samoja materiaaleja kuin keittiöön. Näin yhtenäinen ilme on helppo suunnitella kulkemaan kauniisti tilasta toiseen.

Kotimaiset makuuhuoneen kalusteet

Säilytysratkaisumme makuuhuoneen yhteyteen valmistuvat suomalaisella työllä, kuten muutkin kalusteemme. Leveys, korkeus ja syvyys on kanssamme aina mahdollista räätälöidä tilaan sopivaksi, joten saat kaikki käytettävissä olevat millimetrit järkevästi käyttöön.

Kalusterunkoja ja levyovia valmistamme monessa eri sävyssä ja mittavapaasti omassa tuotannossamme Turussa. Laaja tilausvalikoimamme tarjoaa vaatekaappeihin valtavasti lisää materiaaleja ja ovimalleja.

Liukuovet ja liukuovikomeroiden rungot tilaat meiltä aina mittatilaustyönä. Näin turhia koloja ei jää, vaan kaapisto istuu juuri tilan mittoihin.

Liukuovet vai saranaovet? Molemmat sopivat makuuhuoneen vaatekaappiin

Asuuko sängyn päällä vaatekeko tai jäävätkö asusteet aina esille lojumaan? Järjestys on tietenkin paljon itsestä kiinni, mutta kun makuuhuoneessa on järkevä kaapisto, kaikki löytää helpommin oikeille paikoilleen. Kokeneet suunnittelijamme osaavat hyödyntää hukkatilankin ideoidessaan sinulle sopivaa säilytysratkaisua. Toteutamme makuuhuoneeseen vaatekaapit sekä liuku- että saranaovilla.

Vaatekaapin kalusteovet valitsemallasi materiaalilla ja värillä

Mitä vaatekaappi maksaa? Edullinen vaihtoehto syntyy vakiomittaisilla rungoilla ja esimerkiksi melamiinipintaisilla saranaovilla. Omat tuotantopuuseppämme valmistavat Turussa kalusterunkoja ja -ovia monessa eri sävyssä. Meille myös erikoismitat ovat arkipäivää, joten sinun on helppo tilata kalusteesi tilaan sopivilla mitoilla. Vakiovalikoimamme sisältää parikymmentä värivaihtoehtoja, jotka tunnistat myymälässä logotarrasta. Valmistamme varastovalikoimallamme runkoja ja kalusteovia myös nopeaan tarpeeseen!

Arvokkaampi vaatekaappi syntyy esimerkiksi puuviiluovilla. Laaja tilausvalikoimamme tarjoaa myös monia muita vaihtoehtoja, kuten mikrolaminaattia sekä maalattuja ovia valitsemassasi sävyssä. Jos et löydä vakiovärien joukosta suosikkiasi, sävytyslisällä saat paljon lisää vaihtoehtoja MDF-oviin, sillä voit valita mieleisesi sävyn esimerkiksi Tikkurilan sisämaalikartastosta.

Eteisestä makuuhuoneeseen - Liukuovikomero sopii moneen tilaan

Harvassa kodissa säilytystilaa on liikaa. Toisin kuin valmisratkaisuilla, mittatilaustyöllä arvokasta tilaa ei mene hukkaan. Liukuovet ja liukuovikomerot toimitamme aina mittojen mukaan valmistettuina. Sekä leveys, korkeus että syvyys ovat näin varmasti tilaan sopivat.

Liukuovien hinta on korkeampi kuin saranaovien, mutta tilaa säästävinä ne sopivat ahtaisiinkin huoneisiin. Valitsemalla niihin peiliä saat lisää tilantuntua sekä samalla makutuomarin pukeutumistilanteisiin. Liukuoviin tarjoamme muitakin materiaaleja, kuten lasia. Esittelemme myymälässämme myös erilaisia kehysvaihtoehtoja.

Hyödynnä pieni tila kekseliäästi!

Makuuhuoneen säilytys voi tarkoittaa muutakin kuin peruskaapistoja. Pienessä tilassa hyödynnät Unique Home -ratkaisulla vaikka sängyn päätyseinää. Mittavapaa toteutuksemme tarjoa mahdollisuuden uniikin säilytysjärjestelmän luomiseen.

Lisävarusteet makuuhuoneen vaatekaappiin

Vaatekaappi järjestykseen! Arki sujuu paljon mukavammin, kun löydät aamuisin etsimäsi, eikä komeron perälle tarvitse sukeltaa. Tarjoamme vaatekaappiin monenlaisia järkeviä lisävarusteita, kuten housutelineitä ja asustelaatikoita. Kapeaan tilaan sopii esimerkiksi sivukiinnitteinen kenkäteline.

Vetimet luovat tyylin vaatekaappiin

Pieneltä tuntuvilla valinnoilla voi olla iso vaikutus tilan ilmeeseen. Vetimet ovat nykyään varsinaisia katseenvangitsijoita, joilla on helppo luoda kalustekokonaisuuteen se viimeinen silaus. Niiden avulla voit helposti päivittää myös makuuhuoneen vanhojen kaapistojen ilmeen tähän päivään.

Vaatehuone

Säädettävät hyllyjärjestelmät, sinua miellyttävät materiaalit sekä erilaiset käyttöä helpottavat mekanismit luovat toimivan vaatehuoneen. Unique Home -ratkaisuilla saat vaatteet järjestykseen ja hyödynnät tilan optimaalisesti.

Valitse makusi mukaan rekkiä, hyllyjä, laatikoita ja muita elementtejä. Toimiva kokonaisuus syntyy osiensa summana ja käyttäjiensä säilytystarpeisiin räätälöitynä. Meiltä tilaat myös tilanjakajat, jotka sopivat pukeutumishuoneen oveksi tai erottamaan vaatesäilytystä isommasta tilasta.

Säilytysjärjestelmä mittojen mukaan

Jos sinulla on pukeutumista varten käytössäsi kokonainen huone, kannattaa se hyödyntää mahdollisimman järkevästi. Ideoimme ja mitoitamme kalustekokonaisuuden niin, että vaatteet mahtuvat roikkumaan rekissä suorina ja kengille varatut tilat ovat sopivat. Toimivassa vaatehuoneessa pidät suosikkiasusi helposti esillä mutta saat kausivaatteet halutessasi piiloon. Oleellisia osatekijöitä ovat myös oikeanlainen valaistus, peili sekä laskutila esimerkiksi kiinteän penkin muodossa. Siisti säilytysjärjestelmä sujuvoittaa arkea!

Toimiva vaatehuone tarjoaa monipuolista säilytystilaa

Oletko viikkaaja vai ripustamisen ystävä? Mieti etukäteen, mitä haluat säilyttää mitenkin. Unique Home -toteutuksissa on helppo huomioida sinulle sopivat ratkaisut. Varaamme mekoille ja takeille riittävästi rekkitilaa ja laukuille sekä kauneimmille asusteille tilaa hyllyillä. Vetolaatikot sekä ulosvedettävät korit tuovat sisältönsä helposti esiin ja auttavat pitämään järjestystä yllä. Kenkätelineet, asustelaatikot, naulakot ja peili täydentävät toimivaa kokonaisuutta.

Esille vai piiloon?

Avo-osat ja hyllyt keräävät kotona herkästi pölyä mutta pitävät suosikkivaatteesi ja asusteesi aina esillä. Kaapissa tai laatikossa sisältö on paremmin suojassa, mutta toisaalta saatat myös unohtaa, mitä ylipäänsä omistat. Toimivin kokonaisuus vaatehuoneeseen syntyy kokemuksemme mukaan avo-osia ja piilosäilytystä yhdistelemällä. Sinä tietenkin päätät, mikä toimii tarpeissasi parhaiten.

Yhteensopivia kalusteita ja säilytysratkaisuja koko kotiin

Harmonia hukassa? Kodin sisustukseen on joskus haastavaa luoda yhtenäistä ilmettä, kun kalusteet on hankittu monesta eri osoitteesta. Unique Home -kaapistot tarjoavat helpon ratkaisun ongelmaan, sillä kalustat kanssamme vaikka kaikki kotisi tilat samalla tyylillä.

Moni ovimateriaaleista sopii yhtä hyvin keittiöön kuin makuuhuoneeseen tai kodinhoitotilaan. Mittatilausvalmistuksemme lisää vielä entisestään mahdollisuutta erikoistoteutuksiin. Toteutamme kotiisi vaikka kiinteän sängyn vierasvuoteeksi.

Tilaa asennuspalvelumme

Kalusteasennus on millintarkkaa puuhaa. Ammattilaisen avulla saat uudet kaapistosi paikoilleen helposti ja oikein. Voit tilata meiltä asennuspalvelun mille tahansa Unique Home -kokonaisuudelle. Aivan erityisesti suosittelemme apua kookkaisiin komeroihin, joiden käsittely saattaa olla hikistä puuhaa. Kun tilaat meiltä asennustyön, huolehdimme puolestasi myös kalusteiden kuljetuksesta ja sisäänkannosta.

Tutustu aiempiin makuuhuoneen kalustuksiimme!

Katso portfoliostamme, millaisia kaapistoja ja säilytysratkaisuja olemme toteuttaneet muiden asiakkaidemme makuuhuoneeseen tai walk-in-vaatehuoneeseen. Valitse suosikkisi ideoista ja toteuta kanssamme omat kalustehaaveesi!

Tule suunnittelemaan kanssamme makuuhuoneen säilytysratkaisut!

Kokeneet kalustemyyjämme osaavat auttaa niin makuuhuoneessa kuin kodin muissa tiloissa tarpeellisten kaappien ja säilytysjärjestelmien ideoinnissa. Löydät myymälästämme erilaisia mallitoteutuksia sekä materiaaleja ja lisävarusteita, joista luomme yhdessä makusi mukaisen ja budjettisi huomioivan kokonaisuuden.

Varaa makuuhuoneen kalusteratkaisujen suunnittelulle tapaamisaika suoraan Unique Homen varauskalenterista!