Skip to main content

Kalusteasennus

Voiko keittiön asentaa itse?

Keittiöremontti on kokonaisuutena iso projekti ja maksaa tuhansia euroja. Siksi saattaa tuntua houkuttelevalta ajatukselta säästää työn osuudessa. Mikäli kalusteasennukset ovat sinulle tuttuja ja työkalut pysyvät käsissäsi tai saat apua kokeneelta konkarilta, voit tietenkin tilata meiltä pelkät kalusteet. Kokoamme tuotannossamme keittiörungot puolestasi asennusvalmiiksi ja liitämme mukaan asennusohjeet.

Remontti itse tehden voi olla palkitseva kokemus, kunhan otat huomioon projektin vaativuuden ja aikataulutat osatyöt huolellisesti. Mikäli kuitenkin epäröit taitojasi tai voimiasi, jätä kalusteasennus huoleksemme.

Keittiöasennuksen työvaiheet

Keittiöremonttiin liittyy monta erityisosaamista vaativaa työvaihetta. Ensin vanha kalustus tulee purkaa, kuljettaa pois ja kierrättää osat asianmukaisesti. Seuraavana ovat vuorossa pohjatyöt, uusien kaapistojen asennus, lvi- ja sähkötyöt, pintakäsittelyt sekä viimeistelyt.

Etenkin vanhoissa taloissa seinät voivat olla vinot, ja aiempien kiintokalusteiden purkutyöt saattavat paljastaa yllätyksiä. Ammattilaisella ei mene sormi suuhun näissäkään tilanteissa. Tilaat meiltä keittiöremonttiin liittyvät purku- ja asennustyöt aina haluamallasi laajuudella. Sopimuksesta aikataulutamme paikalle myös sähkö- ja putkityökumppanimme keittiöremontin oikeassa vaiheessa.

Hyvin asennetun keittiön tunnistaa

Kalusteasennus on millintarkkaa puuhaa, jossa pitää hallita paljon muutakin kuin ristimitta. Kun ammattilainen asentaa keittiösi, voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta ja toimivista mekanismeista. Huolehdimme tarkasti jokaisesta työvaiheesta, ja asentajamme harjaantunut silmä erottaa myös keittiöremontin tärkeät viimeistelytarpeet, kuten kalusteovien säädöt.

Kalusteasennus täydentyy pintaremonttitöillä

Kalusteasennuksen yhteydessä teemme halutessasi pienet pintaremonttityöt, kuten seinien tasoituksen ja maalauksen tai lattioiden vaihdon. Näin pääset nauttimaan kerralla valmistuvasta keittiöremontista. Muistathan, että työn osuudesta on mahdollista saada verotuksessa kotitalousvähennystä.

Komero- ja liukuoviasennukset

Keittiökalusteiden lisäksi asennamme sujuvasti kaapistoratkaisut myös kotisi muihin tiloihin. Esimerkiksi liukuovikomerot sekä lasiseinät ja tilanjako-ovet tilaat meiltä millilleen oikein mitoitettuina ja makusi mukaisilla materiaaleilla.

Kookkaiden eteis- tai vaatekaapistojen pystytys ei ole ihan kevyttä puuhaa. Säästyt siis monelta hikikarpalolta, kun annat ammattilaisen asentaa kalusteet. Meiltä tilaat kaapistoillesi myös kotiinkuljetuksen.

Suomalaista kalusteasennuspalvelua

Unique Homen omalle asennuspalvelulle on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. Meille on tärkeää, että asentajamme tuntee läpikotaisin nimenomaan Unique Home -kalusteet, sillä eri valmistajien ratkaisuissa on eroja. Kun tilaat meiltä kalusteesi asennettuina, saat niille laatutakuun.

Mikäli tarpeesi on kiireellinen ja asennuskalenterissamme ei ole tilaa, käännymme luotettavien yhteistyökumppaniemme puoleen. Verkostomme kautta tarjoamme myös laajempia pintaremontti- ja laatoitustöitä. Kysy lisää myyjiltämme!

Varaa aika suunnittelutapaamiseen!

Kalusteasennus voi tuntua rahallisesti suurelta panostukselta, mutta ammattilaisen työnjäljellä lopputulos vastaa odotuksiasi ja pääset itse helpolla. Ota kanssamme askel kohti onnistunutta keittiöremonttia ja varaa aika suunnittelutapaamiseen myymäläämme!

Kartoituksen yhteydessä pääset keskustelemaan kalustemyyjämme kanssa lisää palveluistamme. Pyydä samalla hinta-arvio työn osuudesta ja tilaa kalusteasennus uusille Unique Home -kaapistoillesi.

Kalusteasennukset Turun seudulla ja kauempana

Olemme turkulainen perheyritys ja operoimme pääasiassa Varsinais-Suomessa. Toimitamme kalusteita kuitenkin yhtä lailla muualle Suomeen. Mahdollisuuksiemme mukaan tarjoamme myös kalusteasennukset Turun seutua kauemmaksi. Kohteinamme ovat tyypillisesti Helsinki ja muu Uusimaa. Kysy lisää myyntitiimiltämme!

Maksa kalusteasennus erissä

Tiesithän, että voit hakea Unique Home -rahoitusta sekä uusille kalusteillesi että asennustyölle? Teet sen helposti kotisivujemme kautta. Älä tingi unelmistasi, vaan maksa ne osissa!

Kalusteiden huoltopalvelu

Autoja huolletaan vuosittain, joten miksei kalusteitakin? Unique Home -huoltokäynnillä asentajamme säätää ovet ja mekanismit sekä tarkistaa pintapuolisesti rakenteet. Kun alkuperäinen asennustyö on meidän tekemämme, tarjoamme perushuoltokäynnin hintaan 200€. Mikäli kohde sijaitsee yli 30 km päässä Turusta, veloitamme lisäksi matkakulut. Mahdolliset vaihdettavat tuotteet (mikäli eivät kuulu takuun piiriin) ja lisäkäynnit laskutamme erikseen. Jos kalusteet on asentanut joku muu kuin valtuutettu asentajamme, huoltokäynnin hinta määräytyy tarvittavien toimenpiteiden mukaisesti.

Varmista, että kaapistosi säilyvät pitkään uudenveroisina ja tilaa Unique Home -huoltopalvelu joko omalta myyjältäsi tai toimitusjohtajaltamme Tomilta.