Skip to main content

Ammattilaisen tekemä keittiöremontti

Keittiöremontti on iso projekti ja maksaa tuhansia euroja. Siksi saattaa tuntua houkuttelevalta ajatukselta säästää työn osuudessa. Mikäli olet asentanut keittiöitä ennenkin tai saat siihen apua kokeneelta konkarilta, voit tietenkin tilata meiltä pelkät kalusteet. Kokoamme tuotannossamme kalusterungot puolestasi asennusvalmiiksi ja liitämme mukaan asennusohjeet. Keittiöremontti voi olla palkitseva kokemus, kunhan otat huomioon projektin vaativuuden ja aikataulutat tarvittavat osatyöt huolellisesti.

Keittiöremonttiin liittyy kuitenkin monta eri työvaihetta, jotka kaikki vaativat erityisosaamista. Ensin vanha kalustus tulee purkaa, kuljettaa pois ja kierrättää osat asianmukaisesti. Seuraavana ovat vuorossa pohjatyöt, uusien kaapistojen asennus, lvi- ja sähkötyöt, pintakäsittelyt sekä viimeistelyt. Tähän kaikkeen saat apua Unique Homen kautta. Tilaat meiltä keittiöremonttiin liittyvät purku- ja asennustyöt haluamallasi laajuudella. Mikäli niin toivot, aikataulutamme paikalle myös sähkö- ja putkityökumppanimme juuri keittiöremontin oikeassa vaiheessa.

Kalusteasennus on millintarkkaa puuhaa, jossa pitää hallita paljon muutakin kuin ristimitta. Kun ammattilainen asentaa keittiösi, voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta ja toimivista mekanismeista. Kun tilaat meidät tekemään keittiöremonttia, huolehdimme jokaiseesta työvaiheesta huolellisesti ja laadukkaasti. Ammattilaisen harjaantunut silmä erottaa myös keittiöremontin tärkeät viimeistelytarpeet, kuten kalusteovien säädöt. 

Kalusteasennuksen yhteydessä voit tilata meiltä pienet pintaremonttityöt, kuten seinien tasoituksen ja maalauksen tai lattioiden vaihdon. Näin pääset nauttimaan kerralla valmistuvasta keittiöremontista. Muistathan, että työn osuudesta on mahdollista saada verotuksessa kotitalousvähennystä.

Vaikka keittiöremontti voi tuntua aluksi suurelta panostukselta, ammattilaisen työnjäljellä lopputulos vastaa odotuksiasi ja pääset itse mahdollisimman helpolla. Ota kanssamme askel kohti onnistunutta keittiöremonttia ja varaa aika suunnittelutapaamiseen myymäläämme! Kartoituksen yhteydessä pääset keskustelemaan kalustemyyjämme kanssa lisää asennuspalvelustamme.

Jätevaunumekanismi biojäteastialla Unique Home -keittiössä.

Komero- ja liukuoviasennukset

Keittiökalusteiden lisäksi asennamme sujuvasti kaapistoratkaisut myös kotisi muihin tiloihin. Esimerkiksi liukuovikomerot, lasiseinät ja tilanjako-ovet tilaat meiltä millilleen oikein mitoitettuina ja makusi mukaisilla materiaaleilla. Kookkaiden eteis- tai vaatekaapistojen pystytys ei ole ihan kevyttä puuhaa. Säästyt siis monelta hikikarpalolta, kun tilaat kalusteasennuksen ammattilaiselta. Meiltä tilaat kalusteillesi myös kotiinkuljetuksen. Tehtäväksesi jää lähinnä nauttia juuri sinulle valmistetuista, kotimaisista kaapistoista sekä moitteettomasta asennustyöstä.

Unique Homen oma kalusteasennus toimii Turun alueella.

Suomalaista kalusteasennuspalvelua

Unique Homen omalle asennuspalvelulle on myönnetty Avainlippu merkiksi siitä, että meillä tehdään suomalaista työtä. Miksi emme sitten ole ulkoistaneet asennuksia, kuten moni muu alan yritys? Meille on tärkeää, että asentajamme tuntevat läpikotaisin nimenomaan Unique Home -kalusteet, sillä eri valmistajien ratkaisuissa on eroja. Kun tilaat meiltä kalusteesi asennettuina, saat niille automaattisesti laatutakuun.

Mikäli tarpeesi on kiireellinen ja omien asentajiemme kalentereissa ei ole tilaa, käännymme luotettavien yhteistyökumppaniemme puoleen. Verkostomme kautta tarjoamme myös laajempia pintaremontti- ja laatoitustöitä. Kysy lisää myyjiltämme!

Tiesithän, että voit hakea Unique Home -rahoitusta sekä uusille kalusteillesi että asennustyölle?  

Unique Home -asennuspalvelu hoitaa keittiöremontit ja eri tilojen kalusteasennukset.
Unique Home -logo

Haluatko tietää lisää palvelustamme?
Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!