Skip to main content

Ammattilaisen tekemä keittiöremontti

Keittiön remontoiminen maksaa tuhansia euroja. Siksi saattaa tuntua houkuttelevalta ajatukselta säästää työn osuudessa. Mikäli olet asentanut keittiöitä ennenkin tai saat siihen apua kokeneelta konkarilta, voit tietenkin tilata meiltä pelkät kalusteet. Kokoamme tuotannossamme kalusterungot puolestasi asennusvalmiiksi ja liitämme mukaan asennusohjeet.

Keittiöremonttiin liittyy kuitenkin monta eri työvaihetta, jotka kaikki vaativat erityisosaamista. Ensin vanha kalustus tulee purkaa, kuljettaa pois ja kierrättää osat asianmukaisesti. Seuraavana ovat vuorossa pohjatyöt ja uusien kaapistojen asennus. Tähän kaikkeen saat apua Unique Homen omalta asennustiimiltä, jolta tilaat purku- ja asennustyötä haluamallasi laajuudella. 

Kalusteasennus on millintarkkaa puuhaa, jossa pitää hallita paljon muutakin kuin ristimitta. Kun ammattilainen asentaa keittiösi, voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta ja toimivista mekanismeista. Asentajamme taitavat myös pienet pintaremonttityöt, joten keittiön uusimisen yhteydessä voit tilata meiltä esimerkiksi seinien tasoituksen ja maalauksen tai lattioiden vaihdon. Muistathan, että työn osuudesta on mahdollista saada verotuksessa kotitalousvähennystä!

Jätevaunumekanismi Unique Home -keittiössä

Komero- ja liukuoviasennukset

Keittiöiden lisäksi valmistamme ja asennamme sujuvasti kaapistoratkaisut myös kotisi muihin tiloihin. Esimerkiksi liukuovikomerot, lasiseinät ja tilanjako-ovet tilaat meiltä millilleen mitoitettuina ja makusi mukaisilla materiaaleilla. Kookkaiden eteis- tai vaatekaapistojen pystytys ei ole ihan kevyttä puuhaa. Säästyt siis monelta hikikarpalolta, kun tilaat työn ammattilaiselta. Kuljetuksistakaan sinun ei tarvitse huolehtia, sillä kalusteet matkustavat asentajiemme kyydissä kohteeseen. Tehtäväksesi jää lähinnä nauttia lopputuloksesta.

Unique Homen oma kalusteasennus toimii Turun alueella.

Suomalaista palvelua

Unique Homen omalle asennuspalvelulle on myönnetty Avainlippu merkiksi siitä, että meillä tehdään suomalaista työtä. Miksi emme sitten ole ulkoistaneet asennuksia, kuten moni muu alan yritys? Meille on tärkeää, että asentajamme tuntevat läpikotaisin nimenomaan Unique Home -kalusteet, sillä eri valmistajien ratkaisuissa on eroja. Kun tilaat meiltä kalusteesi asennettuina, saat niille automaattisesti laatutakuun.

Mikäli tarpeesi on kiireellinen ja omien asentajiemme kalentereissa ei ole tilaa, käännymme luotettavien yhteistyökumppaniemme puoleen. Verkostomme kautta tarjoamme myös laajempia pintaremontti- ja laatoitustöitä. Kysy lisää myyjiltämme!

Tiesithän, että voit hakea Unique Home -rahoitusta sekä uusille kalusteillesi että asennustyölle?  

Kalusteasennus
Unique Home -logo

Haluatko tietää lisää palvelustamme?
Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!