Tiesitkö, että Unique Home on myös itsenäinen kalustevalmistaja? Taitavien tuotantopuuseppiemme ja modernin CNC-laitteiston yhteistyönä omassa tehtaassamme valmistuu kotisi kokoisia kalusteratkaisuja. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu merkiksi korkeasta kotimaisuusasteesta.

Mittatilaustuotteet tilauksesta

Sen jälkeen kun muutimme vuonna 2013 meitä varten rakennettuihin tiloihin, olemme investoineet moderneihin tuotantolaitteisiin. Koska oma tehtaamme sijaitsee Unique Home -myymälän yhteydessä, toimintamme on mahdollisimman joustavaa.

Meillä et maksa räätälöidyistä ratkaisuista liikaa, sillä erikoismitat ovat meille arkipäivää. Jokainen koti ansaitsee mielestämme juuri sitä varten suunnitellut ja mitoitetut ratkaisut. Valmistamme Orikedolla kalusteovia ja -runkoja, työtasoja sekä monenlaisia erikoiskalusteratkaisuja. Kaikki värilliset, kosteudenkestävät sekä erikoismittaiset rungot ovat omaa tuotantoamme. Loput runkotuotteemme tulevat Perniöstä. Valmistamme itse myös merkittävän osan kalusteovista ja tasoista. Unique Home -malliston lisäksi tarjoamme laajan valikoiman kotimaisten yhteistyökumppaniemme tuotteita sekä standardi- että erikoismitoilla.

Kalusterungot toimitamme aina valmiiksi koottuina, ja kookkaan lastauskatoksemme alla pakkaat kalusteet mukavasti kyytiisi säällä kuin säällä. Mikään pakko ei tietenkään ole rehkiä kalusteiden kanssa itse, sillä voit tilata kauttamme myös kotiinkuljetuksen.

Älä annan hinnan olla haaveittesi tiellä! Voit maksaa kalusteesi myös sinulle sopivissa erissä Unique Home -rahoituksella.

Haluatko tietää lisää palvelustamme?
Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!