Skip to main content

Kalustevalmistus

Ylpeästi turkulainen kalustevalmistaja

Mikä erottaa meidät monesta muusta alan toimijasta? Olemme ketterä ja ketjuihin kuulumaton yritys sekä itsenäinen kalustevalmistaja. Omat tuotantotilat sijaitsevat myymälämme yhteydessä Turun Orikedolla. Taitavien tuotantopuuseppiemme ja modernin CNC-laitteiston yhteistyönä tehtaassamme valmistetaan sekä vakio- että erikoismittaisia kaapistoja keittiöön ja kodin muihin tiloihin.

Avainlipun arvoiset kalusteet

Olemme ylpeästi turkulainen perheyritys ja kalustevalmistaja. Sekä tuotteillemme että asennuspalvelullemme on myönnetty Avainlippu merkiksi korkeasta kotimaisuusasteesta. Persoonallinen ja omia arvojasi vastaava kalustaminen on kanssamme helppoa, sillä Unique Home -malliston tuotteita täydentävät kotimaisten yhteistyökumppaniemme laajat tilausvalikoimat.

Hukkatila hyötykäyttöön mittavapaalla valmistuksella

Oma tuotanto tekee meistä itsenäisen ja joustavan kalustevalmistajan. Mittavapausmahdollisuudesta on iloa esimerkiksi ahtaissa tai hankalan mallisissa huoneissa, sillä tilaa ei ole aina mahdollista hyödyntää tehokkaasti standarikokoisilla kalusterungoilla ja -ovilla. Pyrimme silti aina tarjoamaan sinulle kustannusten kannalta järkevimmän vaihtoehdon, emmekä myy väkisin mittatilaustyötä. Vakiomitoilla pääsee pitkälle, mutta täydennämme tarvittaessa kokonaisuutta ketterästi.

Tuotanto myymälän seinän takana

Sen jälkeen kun muutimme vuonna 2013 meitä varten rakennettuihin tiloihin, olemme investoineet moderneihin tuotantolaitteisiin. Koska oma tehtaamme sijaitsee Unique Home -myymälän yhteydessä, toimintamme on mahdollisimman joustavaa. Kalustemyyjämme ja tuotantopuuseppämme työskentelevät samassa osoitteessa, joten meidän on usein helppo auttaa asiakkaitamme nopeasti.

CNC-työstöt Turussa

Tuotannossamme Turussa valmistuu runkokomponentteja ja levyovia monilla eri sävyillä. Nestauksessa hyödynnämme kalustelevyn aina mahdollisimman järkevästi ja minimoimme hukkamateriaalin. Erilaisten terien ansiosta myös muodot ovat mahdollisia. Laskemme tarjouksen erikoistyöstä aina tapauskohtaisesti.

Kalustelevystä korkeapainelaminaattiin

Puusta vai jostain ihan muusta? Sekä budjetti että käyttötarkoitus sanelevat tyypillisesti kiintokalustuksessa käytettävien materiaalien valintaa. Työstämme Turussa niin kalustelevyä, vaneria kuin korkeapainelaminaattia. Yhteistyöverkostomme kautta toimitamme esimerkiksi viiluovet sekä maalatut mdf-ovet.

Tarjoamme sopivat tuotteet yhtä lailla korkeaan vaatimustason kohteisiin kuin perustason saneerauksiin. Kun haluat tehdä vastuullisia valintoja, myyntitiimimme suosittelee mielellään vähäpäästöisimpiä tuotteita.

Kotimaiset kalusteet mittojen mukaan

Meillä et maksa räätälöidyistä ratkaisuista liikaa, sillä erikoismitat ovat meille arkipäivää. Jokainen koti ansaitsee mielestämme juuri sitä varten suunnitellut ja mitoitetut kaapistot. Valmistamme suomalaisella työllä kalusteovia ja -runkoja, työtasoja sekä monenlaisia erikoiskalusteratkaisuja. Suurin osa tuotteistamme löytää kodin Turun seudulta, mutta palvelmme asiakkaitamme ympäri Suomen. Keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden rungot kokoamme puolestasi Turussa asennusvalmiiksi.

Oman tuotannon tuotteiden osuus kasvussa

Vuonna 2006 perustettu yrityksemme aloitti jälleenmyynnin rinnalla oman valmistuksen pikkuhiljaa. Olemme kasvattaneet tuotantomme osuutta tasaiseen tahtiin, ja levyvärien vakiovalikoimassamme on tällä hetkellä parikymmentä vaihtoehtoja, jotka sopivat yhtä lailla kalusteoviin kuin -runkoihin.

Pidämme varastossa myös suosituimpia laminaattitasokuoseja. Meiltä kannattaa kysellä vaihtoehtoja nopeaankin tarpeeseen! Vakiovalikoiman lisäksi valmistamme kalusteita monista tilausväreistä. Voit valita kaapistoihisi juuri mieleisesti sävyn esimerkiksi Formican korkeapainelaminaateista.

Kokoamme kalusterungot puolestasi

Toimitamme keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden rungot valmiiksi koottuina, sillä tuotantopuuseppämme kasaavat ne Turussa valmiiksi käsityönä. Meiltä noudat kalusterungot asennusvalmiina, ja kookkaan lastauskatoksemme alla pakkaat tuotteet mukavasti kyytiisi säällä kuin säällä.

Mikään pakko ei tietenkään ole rehkiä kalusteiden kanssa itse, sillä järjestämme halutessasi myös kotiinkuljetuksen. Vielä lisää keittiöremonttiasi helpottaa asennuspalvelumme. Kun tilaat työn ammattilaiselta, voit luottaa laadukkaaseen asennusjälkeen.

Laminaattitasot määrämittaisina

Oman tuotantomme varastovalikoimaan kuuluu joukko laminaatteja, joista työstämme nopeaan toimitukseen määrämittaiset työtasot. Tilausvalikoimamme tarjoaa valtavasti lisää laminaattikuoseja sekä kaikki muut yleisimmät tasomateriaalit keittiöön ja kylpytiloihin. Haluamme tarjota eri budjetteihin sopivia tuotteita sekä ominaisuuksiltaan erilaisia materiaaleja, jotta löydät varmasti sen sinulle oikean. Näistä kerromme mielellämme lisää suunnittelutapaamisessa.

Kalusteet nopeasti osamaksulla

Uhkaako remonttibudjetti pettää? Unelmista ei tarvitse tinkiä, sillä voit maksaa ne myös erissä. Hae uusille kalusteillesi, asennustyölle tai vaikka molemmille Unique Home -rahoitusta helposti kotisivujemme kautta.

Suomessa työllistävä yritys

Jokainen kalustetilaus on meille tärkeä ja auttaa pitämään taitavan tiimimme työn touhussa. Unique Home -joukkomme lisäksi työllistämme välillisesti muita osaajia ympäri Suomen, sillä teemme yhteistyötä monen kotimaisen yrityksen kanssa. Meiltä ostat suomalaista työtä!