Skip to main content

Yritys

Kotisi kokoisia kalusteratkaisuja ketterästi ja kotimaisesti

Tarinamme alkaa vuodesta 2006, jolloin neljä perustajaosakastamme päätti pistää pystyyn kiintokalusteiden jälleenmyyntiliikkeen pikkuisen paremmalla palvelulla. Avajaisiamme juhlittiin samana iltana kuin Suomen Lordi voitti Euroviisut. Siinäpä muisteltavaa! Vuodet ovat vierineet, ja alkuperäisistä osakkaista jäljellä on Tomi, joka yhdessä vaimonsa Anninan kanssa luotsaa perheyritykseksi muuttunutta Unique Homea. Liikevaihtomme on viime tilikaudet pyörinyt 2,5 miljoonan hujakoilla, ja työllistämme Turussa täysipäiväisesti 13 osaajaa, joista ilahduttavan moni on viihtynyt matkassamme aivan alkuajoilta lähtien. Enää emme ole pelkästään jälleenmyyjä, vaan suunnittelemme, valmistamme ja asennamme omin käsin kotisi kokoisia kalusteratkaisuja. Tästä syystä luovuimme 10-vuotissynttäreidemme yhteydessä alkuperäisestä Orikedon Keittiötukku -nimestämme.

Paikallinen perheyritys

Löydät meidät Orikedon teollisuusalueelta Turusta, aivan ohikulkutien tuntumasta. Olemme ylpeästi ketjuihin kuulumaton, paikallinen Avainlippu-yritys. 400 neliön myyntinäyttelymme tarjoaa jos jonkinlaista inspiraatiota kalustamiseen. Esillä on oman tuotantomme lisäksi esimerkkejä laajasta tilausmallistostamme. Olet tervetullut tutustumaan vapaasti mallitoteutuksiin ja materiaaleihin aina aukioloaikoinamme. Suunnittelutapaamista varten suosittelemme kuitenkin sopimaan ajan etukäteen.

Oma tuotantomme on vuosien varrella vahvistunut jatkuvasti, ja  olemme investoineet osaavien käsiparien lisäksi moderneihin levyntyöstölaitteisiin. Esimerkiksi myymistämme runkotuotteista valmistamme Orikedolla jo puolet, ja niissä käytämme ainoastaan M1-päästöluokan materiaaleja. Huomioimme ympäristöämme myös toimitilojemme lämmityksessä. Kuormakatu 16 oli valmistuessaan vuonna 2013 Suomen ensimmäinen teollisuuskiinteistö, jonka ainoana lämmönlähteenä toimii maalämpö- ja poistoilmalämpöpumpun yhdistelmä.

Itsenäisenä toimijana meillä on kyky reagoida muuttuviin tilanteisiin ketterästi ja joustavasti. Emme ole jättäneet tätä mahdollisuutta hyödyntämättä, joten asiakaskyselymme tuloksissa valtteinamme korostuivat ratkaisukeskeisyys ja palvelualttius. Kehuja sai ansaitusti myös asiansa osaava henkilökuntamme. Työhön suhtautumme aina tunnollisesti, mutta itseämme emme ota turhan vakavasti. Meillä ei siis turhia pönötetä. Toivomme, että ovestamme on aina mukava astua sisään. Pitkäaikaiset suhteet koemme vaalimisen arvoisiksi, olipa kyse asiakkaista, tavarantoimittajista tai muista yhteistyökumppaneista.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!

Vakiomitoilla vai mittavapaasti – sinä päätät!

Päätuotteemme on keittiö, mutta löydät meiltä kiintokalusteet, kodinkoneet ja oheistuotteet kaikkiin kotisi tiloihin. Hintatasomme on kilpailukykyinen, joten lupaamme laskea aina järkevän hinnan tarpeitasi vastaavalle kokonaisuudelle. Omat tuotantopuuseppämme toteuttavat Orikedolla mittatilauksesta esimerkiksi tv-tasoja ja työpisteitä, joten kysy rohkeasti myös erikoiskalusteratkaisuja. Rungot toimitamme valmiiksi koottuina, ja kookkaan lastauskatoksemme alla pakkaat kalusteet mukavasti kyytiisi säällä kuin säällä. Mikään pakko ei tietenkään ole rehkiä kalusteiden kanssa itse, sillä voit tilata kauttamme myös kotiinkuljetuksen Unique Home -kalusteillesi. Vielä helpommalla pääset turvautumalla omaan asennuspalveluumme.

Räätälöidyt ratkaisut kohteeseesi

Tuntuuko remontti ajatuksena uuvuttavalta? Vaihtoehtojen viidakossa on helppo eksyä, mutta taitavat kalustemyyjämme auttavat suunnistamaan kohti toimivaa lopputulosta. Pääsemme suunnittelussa alkuun tilan pohjapiirroksen tai suuntaa-antavien mittojen ja valokuvien kanssa. Keskitymme yksilöllisiin kalustesuunnitelmiin ja kotisi kokoisiksi räätälöityihin ratkaisuihin. Unique Home® -laatutakuun saat automaattisesti ostaessasi meiltä kalusteesi asennettuina. Oma, taitava tiimimme huolehtii myös kodin pienistä pintaremonttitöistä.

Sovi myyjiemme kanssa suunnittelutapaaminen ja tule näköisillesi kalustekaupoille Orikedolle, osoitteeseen Kuormakatu 16! Unique Home – Unique You.