Yritys

Unique Home on ainoa osoite, jonka remontillesi tarvitset

Aloitimme vuonna 2006 pienenä kiintokalusteiden jälleenmyyntiliikkeenä neljän perustajaosakkaan voimin. Puolessatoista vuosikymmenessä olemme kasvaneet monipuolisesti palvelevaksi perheyritykseksi, jota luotsaa Tomi Salminen – yksi perustajaosakkaista – yhdessä vaimonsa Anninan kanssa. Liikevaihtomme ylitti viimeksi päättyneellä tilikaudella 2,6 miljoonaa euroa, ja työllistämme Turussa täysipäiväisesti 15 henkilöä. Oma tuotantolaitteisto sekä omien työntekijöidemme tarjoama asennuspalvelu tekevät toiminnastamme joustavaa. Kaupan päälle lupaamme aina tavallista mukavampaa palvelua. Koska toimintamme on kehittynyt alkuajoista paljon, vaihdoimme 10-vuotisjuhliemme yhteydessä vuonna 2016 markkinointinimemme Orikedon Keittiötukusta Unique Homeksi.

Paikallinen perheyritys

Myymälämme ja tuotantotilamme sijaitsevat Orikedon teollisuusalueella Turussa, aivan ohikulkutien tuntumassa. Olemme paikallinen perheyritys – ja siitä ylpeitä. Kesällä 2013 muutimme uusiin, meitä varten suunniteltuihin tiloihin Kuormakadulle. Kotimaisuusasteemme on korkea, mistä kertoo sekä tuotteillemme että omalle asennuspalvelullemme myönnetty Avainlippu-merkki. Huomioimme myös ympäristöämme esimerkiksi toimitilojemme lämmityksessä. Kuormakatu 16 oli valmistuessaan Suomen ensimmäinen teollisuuskiinteistö, jonka ainoana lämmönlähteenä toimii maalämpö- ja poistoilmalämpöpumpun yhdistelmä.

400 neliön myyntinäyttelymme tarjoaa jokaiselle jotakin, ja tuotantopuolella olemme panostaneet moderneihin levyntyöstölaitteisiin. Olemmekin nykyään ennakkoluuloton kalustevalmistaja. Esimerkiksi myymistämme runkotuotteista valmistamme Orikedolla jo puolet, ja niissä käytämme ainoastaan M1-päästöluokan materiaaleja. Itsenäisenä toimijana pystymme reagoimaan muuttuviin trendeihin nopeasti.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!

Mittatilaustuotteet tilauksesta

Päätuotteemme on keittiö, mutta löydät meiltä kiintokalusteet, kodinkoneet ja oheistuotteet kaikkiin kotisi tiloihin. Hintatasomme on kilpailukykyinen, joten lupaamme laskea aina järkevän hinnan tarpeitasi vastaavalle kokonaisuudelle! Omat tuotantopuuseppämme toteuttavat Orikedolla mittatilauksesta esimerkiksi tv-tasoja ja työpisteitä, joten kysy rohkeasti myös erikoiskalusteratkaisuja. Rungot toimitamme aina valmiiksi koottuina, ja kookkaan lastauskatoksemme alla pakkaat kalusteet mukavasti kyytiisi säällä kuin säällä. Mikään pakko ei tietenkään ole rehkiä kalusteiden kanssa itse, sillä voit tilata kauttamme myös kotiinkuljetuksen.

Räätälöidyt ratkaisut kohteeseesi

Tuntuuko remontti ajatuksena uuvuttavalta? Vaihtoehtojen viidakossa on helppo eksyä, mutta taitavat kalustemyyjämme auttavat suunnistamaan kohti toimivaa lopputulosta. Pääsemme suunnittelussa alkuun tilan pohjapiirroksen tai suuntaa-antavien mittojen ja valokuvien kanssa. Keskitymme yksilöllisiin kalustesuunnitelmiin ja kotisi kokoisiksi räätälöityihin ratkaisuihin. Unique Home® -laatutakuun saat automaattisesti ostaessasi meiltä kalusteesi asennettuina. Taitava tiimimme huolehtii myös kodin pienistä pintaremonttitöistä.

Varaa oma suunnitteluaikasi myyjiltämme ja tule sinun näköisillesi kalustekaupoille Orikedolle, osoitteeseen Kuormakatu 16!