Yritys

Unique Home on ainoa osoite, jonka remontillesi tarvitset

Aloitimme vuonna 2006 pienenä kiintokalusteiden jälleenmyyntiliikkeenä neljän perustajaosakkaan voimin. Reilussa vuosikymmenessä olemme kasvaneet monipuolisesti palvelevaksi ja 16 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi, jonka liikevaihto ylitti viimeksi päättyneellä tilikaudella 2,6 miljoonaa euroa. Oma kalustetehdas sekä omien työntekijöidemme pyörittämä asennus – ja remontointipalvelu tekevät kaikesta toiminnastamme joustavaa. Kaupan päälle lupaamme aina tavallista mukavampaa palvelua. Koska toimintamme on kehittynyt alkuajoista paljon, vaihdoimme 10-vuotisjuhliemme yhteydessä vuonna 2016 markkinointinimemme Orikedon Keittiötukusta Unique Homeksi.

Paikallinen perheyritys

Myymälämme ja tuotantotilamme sijaitsevat Orikedon teollisuusalueella Turussa, aivan ohikulkutien tuntumassa. Olemme paikallinen perheyritys – ja siitä ylpeitä. Kesällä 2013 muutimme uusiin, meitä varten suunniteltuihin tiloihin Kuormakadulle. Kotimaisuusasteemme on korkea, ja huomioimme ympäristöämme esimerkiksi toimitilojemme lämmityksessä. Kuormakatu 16 oli valmistuessaan Suomen ensimmäinen teollisuuskiinteistö, jonka ainoana lämmönlähteenä toimii maalämpö- ja poistoilmalämpöpumpun yhdistelmä.

400 neliön myyntinäyttelymme tarjoaa jokaiselle jotakin, ja tuotantopuolella olemme panostaneet moderneihin levyntyöstölaitteisiin. Olemmekin nykyään ennakkoluuloton kalustevalmistaja. Runkotuotteista valmistamme Orikedolla jo puolet ja kalusteovistakin suuren osan. Näemme paljon vaivaa pysyäksemme ajan hermolla, ja itsenäisenä toimijana pystymme reagoimaan muuttuviin trendeihin nopeasti.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!

Mittatilaustuotteet tilauksesta

Päätuotteemme on keittiö, mutta löydät meiltä kiintokalusteet, kodinkoneet ja oheistuotteet kaikkiin kotisi tiloihin. Hintatasomme on kilpailukykyinen, joten lupaamme laskea aina järkevän hinnan tarpeitasi vastaavalle kokonaisuudelle! Omat tuotantopuuseppämme toteuttavat Orikedolla mittatilauksesta esimerkiksi tv-tasoja ja työpisteitä, joten kysy rohkeasti myös erikoiskalusteratkaisuja. Rungot toimitamme aina valmiiksi koottuina, ja kookkaan lastauskatoksemme alla pakkaat kalusteet mukavasti kyytiisi säällä kuin säällä. Mikään pakko ei tietenkään ole rehkiä kalusteiden kanssa itse, sillä voit tilata kauttamme myös kotiinkuljetuksen.

Räätälöidyt ratkaisut kohteeseesi

Tuntuuko remontti ajatuksena uuvuttavalta? Vaihtoehtojen viidakossa on helppo eksyä, mutta taitavat kalustesuunnittelijamme auttavat suunnistamaan kohti toimivaa lopputulosta. Tarvitset myymälään tullessasi vain suuntaa antavat mitat kalustettavasta kohteesta. Keskitymme yksilöllisiin kalustesuunnitelmiin ja räätälöityihin ratkaisuihin. Ainutlaatuisen Unique Home® -laatutakuun saat automaattisesti ostaessasi meiltä kalusteesi asennettuina. Halutessasi voit jättää meidän huoleksemme myös kodin pintaremontit ja laatoitustyöt.

Varaa oma suunnitteluaikasi myyjiltämme ja tule sinun näköisillesi kalustekaupoille Orikedolle, osoitteeseen Kuormakatu 16!