Skip to main content

Mittatilaus- ja erikoiskalusteet

Mittatilauskalusteet

Räätälöidyt ratkaisut tehostavat tilankäyttöä. Meiltä tilaat vakiokokoisten kaapistojen rinnalla järkihintaista mittatilaustyötä. Voit valita yhtenäiset materiaalit vaikka kodin kaikkiin kaapistoihin!

Unique Homen omalle tuotannolle standardeista poikkeavat mitat ovat arkipäivää. Emme ole pelkästään jälleenmyyjä, vaan valmistamme itse suuren osan kalusteistamme modernin CNC-laitteistomme sekä taitavien tuotantopuuseppiemme yhteistyönä Turussa. Voit tilata meiltä mittojen mukaan sekä kalusterungot että ovet.

Kotimaiset keittiökalusteet mittatilaustyönä

Eikö valmiskeittiöiden mitoitus istu tilaan? Oma tuotantomme tuo ketteryyttä toimintaamme, ja valmistamme Turussa kotimaiset kaapistot mittavapaasti. Kalusteoviemme materiaali- ja värivalikoima on markkinoiden laajimpia. Maalattuihin mdf-oviin tarjoamme myös sävytyspalvelua. Nopeaan tarpeeseen kannattaa kysellä oman tehtaamme levyovia.

Moderni puuntyöstölaitteistomme ja omat tuotantopuuseppämme tekevät toiminnastamme joustavaa. Runkokavennukset tai sokkelisahaukset onnistuvat käden käänteessä!

Kalusterunkoihisi voit valita sävyn oman tuotantomme paristakymmenestä vakiovaihtoehdosta. Valmistamme runkoja ja ovia myös Formican korkeapainelaminaateista.

Mittatilaustyötasot

Mitoitamme työtasot aina kalustukseesi sopiviksi. Löydät valikoimistamme erilaisia kivitasoja, komposiittimateriaaleja, laminaattia, täyslaminaattia, massiivipuuta ja ruostumatonta terästä.

Mikäli tarvitset tasot nopeasti, tutustu myymälässämme varastovalikoimaamme, josta työstämme Turussa laminaattityötasoja.

Ruokapöydän tai lipaston kansi

Vanha sohvapöytä piristyy uudella kvartsikannella, ja keittiön ikkunalaudat saavat viimeistellyn ilmeen, kun tilaat niihin samaa keraamista kiveä kuin työtasoihin. Tasomateriaalimme sopivat muuallekin kuin kiintokalusteisiin. Voit tilata juuri sopivan kivitasopalan lipaston päälle tai massiivipuuta ruokapöydän kanneksi.

Seinähyllyt

Tilaat meiltä erilaiset avohyllyt osaksi keittiötä tai kodin muita tiloja. Materiaaliksi sopii vaikka massiivipuu. Tarjoamme vaihtoehtoja sekä piilokannakkeilla että hyllynkannattimilla.

Tehosta vaatesäilytystä!

Avonainen pukeutumistila vai vaatteet piiloon ovien taakse? Unique Homen kalustamana saat eri tiloista maksimaalisen hyödyn irti. Mitat eivät rajoitu vakiovaihtoehtoihin, vaan hyödynnämme kaikki käytettävissä olevat millimetrit.

Vaatekaapit mittavapaasti

Myös saranaovet sopivat vaatekaappeihin. Sekä rungot että ovet valmistamme monilla eri mitoilla, väreillä sekä materiaaleilla. Vetimetön ilme on mahdollinen, kun varustamme ovet ponnahdusmekanismeilla.

Liukuovet ja liukuovikomerot

Liukuovet siistivät eteisen ilmettä tai kätkevät makuuhuoneen vaatesäilytyksen. Toimitamme mittojen mukaan esimerkiksi suomalaisen Mirror Linen liukuovet ja liukuovikaapistot.

Vaatekaappien kalusterunkoja valmistamme myös itse Turussa. Oma tuotantomme mahdollistaa mittavapauden ja laajan värivalikoiman.

Liukuovikomerosi varustamme sopivilla apumekanismeilla, kuten housu- ja kenkätelineillä. Näin säilytät vaatteita ja asusteita helposti oikein. Samalla saat juuri sellaisen kokonaisuuden, joka palvelee sinua parhaiten.

Peili, värillinen lasi vai puukuosi? Leveät kehykset vai ei kehyksiä ollenkaan? Voit valita liukuovien ulkoasun ja runko-osat mieleiseksesi.

Kaikki mahtuu! Kalustamme vaatehuoneet

Joku suosii ripustamista, toinen haluaa viikata hyllyille. Suunnittelemme vaatehuoneen säilytysratkaisut aina tarpeesi huomioiden ja tilaa kunnioittaen. Valitse ovien sijaan vetolaatikoita tai koreja. Mieti, paljonko tarvitse tankotilaa, ja valitse sopiva peili.

Lasiseinät ja tilanjako-ovet

Paitsi komerossa, liukuovi toimii tilanjakajana ja osana trendikkäitä lasiseinäratkaisuja. Sillä voi korvata perinteisen välioven tai rajata etätyöpisteen isommasta huoneesta omaksi kokonaisuudekseen.

Liukuovien lisäksi tilaa jakavat kiinteät lasiseinät, jotka nekin toimitamme mittatilaustyönä. Lasi päästää valon kulkemaan, mutta kuvioituna se tuo myös pientä yksityisyyttä. Trendikäs raitalasi toimii vaikkapa suihkuseinissä.

Tv-taso tai -kaappi mittojen mukaan

Keittiön materiaaleja voi toistaa myös olohuoneen puolella. Valmistamme peruskaapistojen lisäksi monenlaisia erikoisratkaisuja, kuten tv-tasoja. Voit valita laajasta valikoimastamme sopivat materiaalit erikseen runkoihin, oviin ja tasoihin. Näin luot tyyliisi sopivan, uniikin kokonaisuuden.

Säilytyspenkit ja monitoimikalusteet

Säilytyspenkki tai vierasvuoteeksi taipuva löhöilypenkki? Työpiste, joka on helppo piilottaa päivän päätteeksi? Mittatilaustyöllä lähestulkoon kaikki on mahdollista, eikä tilan pieni koko estä järkevää toteutusta. Valikoimistamme löytyy hyödyllisiä mekanismeja, kuten ulosvedettäviä aputasoja.

Kaikkien tilojen kaapit yhtenäisellä ilmeellä

Keittiökaapistojen runkoja on mahdollista hyödyntää monipuolisesti eri tilojen ratkaisuissa. Jatka helposti yhtenäistä ilmettä vaikka ruokailutilan puolelle! Räätälöimme kaikkien tilojen kaapistot ja huonekalumaiset ratkaisut toiveidesi mukaisesti.

Mittatilaus ei aina maksa mansikoita

Haluamme suunnitella sinulle mahdollisimman järkevän kalustekokonaisuuden. Kun vakiomittaiset kaapistot istuvat hyvin kalustettavaan tilaan, emme myy väkisin erikoistyötä. Mittavapaudestamme on kuitenkin hyötyä monissa tilanteissa.

Tyypillisesti hyödynnämme toteutuksissamme mahdollisimman pitkälle standardikokoja. Mittatilaustyö täydentää tarvittaessa kokonaisuutta. Näin hinta pysyy asiakkaalle järkevänä, mutta arvokasta tilaa ei jää käyttämättä.

Suunnittele kanssamme toimiva kokonaisuus

Vain mielikuvitus on rajana, kun toteutat kanssamme eri tilojen kalusteratkaisuja. Varaa aika suunnittelutapaamiseen kätevästi suoraan kalenteristamme! Pääsemme ideoinnissa alkuun, kun sinulla on mukanasi suuntaa-antavat mitat tai pohjakuvat kalustettavasta tilasta.

Toimitus myös muualle Suomeen

Unique Home palvelee Turussa. Parhaan käsityksen laajasta valikoimastamme saat myymälässämme, osoitteessa Kuormakatu 16. Samalla pääset halutessasi kurkistamaan seinän toiselle puolelle omaan tuotantoomme, jossa mittatilauskaapistomme valmistuvat.

Toimitamme kalusteita myös Turun talousalueen ulkopuolelle. Ota yhteyttä ja kysy lisää myyntitiimiltämme!