Skip to main content

Mittatilauskalusteet

Mittatilauskalusteet Unique Homelta

Räätälöidyt ratkaisut tehostavat tilankäyttöä. Meiltä tilaat vakiokokoisten kaapistojen rinnalla järkihintaista mittatilaustyötä. Voit valita yhtenäiset materiaalit vaikka kodin kaikkiin tiloihin!

Unique Homen omalle tuotannolle standardeista poikkeavat mitat ovat arkipäivää. Emme ole pelkästään jälleenmyyjä, vaan valmistamme itse suuren osan kalusteistamme modernin CNC-laitteistomme sekä taitavien tuotantopuuseppiemme yhteistyönä Turussa. Voit tilata meiltä mittojen mukaan sekä kalusterungot että ovet.

Kotimaiset keittiökalusteet mittatilaustyönä

Eikö valmiskeittiöiden mitoitus istu tilaan? Meiltä tilaat kotimaiset kaapistot mittavapaasti. Kalusteoviemme materiaali- ja värivalikoima on markkinoiden laajimpia. Maalattuihin mdf-oviin tarjoamme myös sävytyspalvelua. Nopeaan tarpeeseen kannattaa kysellä oman tuotantomme levyovia.

Moderni puuntyöstölaitteistomme ja omat tuotantopuuseppämme tekevät toiminnastamme joustavaa. Runkokavennukset tai sokkelisahaukset onnistuvat käden käänteessä!

Kalusterunkoihisi voit valita sävyn oman tuotantomme paristakymmenestä vakiovaihtoehdosta. Valmistamme runkoja ja ovia myös Formican korkeapainelaminaateista.

Mittatilaustyötasot

Mitoitamme työtasot aina kalustukseesi sopiviksi. Löydät valikoimistamme erilaisia kivitasoja, komposiittimateriaaleja, laminaattia, täyslaminaattia, massiivipuuta ja ruostumatonta terästä.

Mikäli tarvitset tasot nopeasti, tutustu myymälässämme varastovalikoimaamme, josta työstämme Turussa laminaattityötasoja.

Ruokapöydän tai lipaston kansi

Piristyisikö vanha sohvapöytä uudella kvartsikannella? Työtasomateriaalimme sopivat muuallekin kuin kiintokalusteisiin. Voit tilata juuri sopivan kivitasopalan lipaston päälle tai massiivipuuta ruokapöydän kanneksi.

Seinähyllyt

Tilaat meiltä erilaiset avohyllyt osaksi keittiötä tai kodin muita tiloja. Materiaaliksi sopii vaikka massiivipuu. Tarjoamme vaihtoehtoja sekä piilokannakkeilla että hyllynkannattimilla.

Tehosta vaatesäilytystä!

Avonainen pukeutumistila vai vaatteet piiloon ovien taakse? Unique Homen kalustamana saat eri tiloista maksimaalisen hyödyn irti. Mitat eivät rajoitu vakiovaihtoehtoihin, vaan hyödynnämme kaikki käytettävissä olevat millimetrit.

Liukuovet ja liukuovikomerot

Liukuovet siistivät eteisen ilmettä tai kätkevät makuuhuoneen vaatesäilytyksen. Toimitamme mittojen mukaan esimerkiksi suomalaisen Mirror Linen liukuovet. Vaatekaappien kalusterunkoja valmistamme myös itse Turussa.

Varustamme liukuovikomerosi sopivilla apumekanismeilla, kuten housu- ja kenkätelineillä. Näin säilytät vaatteitasi, kuten haluat.

Peili, värillinen lasi vai puukuosi? Leveät kehykset vai ei kehyksiä ollenkaan? Voit valita liukuovien ulkoasun ja runko-osat mieleiseksesi.

Vaatekaapit mittavapaasti

Myös saranaovet sopivat vaatekaappeihin. Sekä rungot että ovet valmistamme monilla eri mitoilla, väreillä sekä materiaaleilla. Vetimetön ilme on mahdollinen, kun varustamme ovet ponnahdusmekanismeilla.

Kaikki mahtuu! Kalustamme vaatehuoneet

Joku suosii ripustamista, toinen haluaa viikata hyllyille. Suunnittelemme vaatehuoneen säilytysratkaisut aina tarpeesi huomioiden ja tilaa kunnioittaen. Valitse ovien sijaan vetolaatikoita tai koreja. Mieti, paljonko tarvitse tankotilaa, ja valitse sopiva peili.

Lasiseinät ja tilanjako-ovet

Paitsi komerossa, liukuovi toimii tilanjakajana ja osana trendikkäitä lasiseinäratkaisuja. Sillä voi korvata perinteisen välioven tai rajata etätyöpisteen isommasta huoneesta omaksi kokonaisuudekseen.

Liukuovien lisäksi tilaa jakavat kiinteät lasiseinät, jotka päästävät valon kulkemaan. Tutustu trendikkääseen raitalasiin, joka toimii myös suihkuseinissä!

Tv-taso tai -kaappi mittojen mukaan

Keittiön materiaaleja voi toistaa myös olohuoneen puolella. Valmistamme peruskaapistojen lisäksi erikoisratkaisuja, kuten tv-tasoja. Voit valita laajasta valikoimastamme sopivat materiaalit runkoihin, oviin ja tasoihin.

Säilytyspenkit ja monitoimikalusteet

Säilytyspenkki tai vierasvuoteeksi taipuva löhöilypenkki. Työpiste, joka on helppo piilottaa päivän päätteeksi.

Mittatilaustyöllä kaikki on mahdollista. Valikoimistamme löytyy hyödyllisiä mekanismeja, kuten ulosvedettäviä aputasoja.

Kaikkien tilojen kaapit yhtenäisellä ilmeellä

Keittiökaapistojen runkoja voidaan hyödyntää monien eri tilojen ratkaisuissa. Jatka helposti yhtenäistä ilmettä vaikka ruokailutilan puolelle! Räätälöimme kaikkien tilojen kaapistot ja huonekalumaiset ratkaisut toiveidesi mukaisesti.

Mittatilaus ei aina maksa mansikoita

Haluamme suunnitella sinulle mahdollisimman järkevän kalustekokonaisuuden. Kun vakiomittaiset kaapistot istuvat hyvin tilaan, emme väkisin myy erikoistyötä.

Hyödynnämme mahdollisimman pitkälle standardikokoja, joita mittatilaus tarvittaessa täydentää. Näin hinta pysyy järkevänä, mutta arvokasta tilaa ei jää hukkaan.

Suunnittele kanssamme toimiva kokonaisuus

Vain mielikuvitus on rajana, kun toteutat kanssamme eri tilojen kalusteratkaisuja. Varaa aika suunnittelutapaamiseen kalenteristamme! Alkuun pääsemme, kun sinulla on suuntaa-antavat mitat tai pohjakuvat kalustettavasta tilasta.

Toimitus myös muualle Suomeen

Unique Home palvelee Turussa. Parhaan käsityksen laajasta valikoimastamme saat myymälässämme. Pääset halutessasi kurkistamaan myymälän seinän toiselle puolelle omaan tuotantoomme.

Toimitamme kalusteita myös Turun talousalueen ulkopuolelle. Ota yhteyttä myyntitiimiimme!