Skip to main content

Palvelut

Unique Home ® -mittatilauskeittiöt turkulaisella työllä

Omat tuotantopuuseppämme toteuttavat Orikedolla mittatilauksesta keittiökalusteet, säilytysratkaisut ja erikoiskalusteet. Meillä et maksa räätälöidyistä ratkaisuista liikaa, sillä valmistamme kalusteovia ja -runkoja omassa tehtaassamme Orikedolla. Unique Home -malliston lisäksi tarjoamme laajan valikoiman kotimaisten yhteistyökumppaniemme tilausovia sekä standardi- että erikoismitoilla.

Kalustesuunnittelu

Emme tarjoa kaikille samaa, vaan lähestymme jokaista kohdetta aidon asiakaslähtöisesti ja kalustettavaa tilaa kunnioittaen. Taitavan tiimimme avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn irti niukoistakin neliöistä, sillä kalustesuunnittelu sujuu kanssamme millintarkasti.

Unique Home® -kalustevalmistus

Omassa tehtaassamme valmistuu kotisi kokoisia kalusteratkaisuja. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu merkiksi korkeasta kotimaisuusasteesta. Omat tuotantotilat sijaitsevat myymälämme yhteydessä Turun Orikedolla.

Unique Home ® -kalusteasennus

Anna purku- ja asennustyö ammattilaisten käsiin! Kokenut tekijätiimimme huolehtii uudet Unique Home -kalusteesi paikoilleen ripeästi ja millintarkasti. Kun tilaat meiltä kalusteesi asennettuina, saat niille laatutakuun.

Mittatilauskalusteet

Räätälöidyt ratkaisut tehostavat tilankäyttöä. Meiltä tilaat vakiokokoisten kaapistojen rinnalla järkihintaista mittatilaustyötä. Valmistamme suuren osan kalusteistamme modernin laitteistomme sekä taitavien tuotantopuuseppiemme yhteistyönä Turussa.

Unique Home® -rahoitus

Mikä on sinulle sopiva kuukausierä? Unique Home® -rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta. Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin!

Sisustussuunnittelu

Kaipaatko kokonaisvaltaisempaa näkemystä kodin sävymaailmaan, pintamateriaaleihin ja toiminnallisuuteen? Tarjonnassamme on nykyään myös sisustussuunnittelun palvelut. Lue lisää ja varaa aika!