Palvelut

Unique Home ® -kalustevalmistus – mittatilauskeittiö

Omat tuotantopuuseppämme toteuttavat Orikedolla mittatilauksesta keittiökalusteet, säilytysratkaisut ja erikoiskalusteet. Meillä et maksa räätälöidyistä ratkaisuista liikaa, sillä valmistamme kalusteovia ja -runkoja omassa tehtaassamme Orikedolla. Unique Home -malliston lisäksi tarjoamme laajan valikoiman kotimaisten yhteistyökumppaniemme tilausovia sekä standardi- että erikoismitoilla.

Unique Home ® -kalusteasennus

Anna purku- ja asennustyö ammattilaisten käsiin! Kokenut tekijätiimimme huolehtii uudet Unique Home -kalusteesi paikoilleen ripeästi ja millintarkasti.

Unique Home® -keittiöremontti

Kun uudistetaan, niin uudistetaan kunnolla! Toteutamme kalusteasennuksen yhteydessä ammattitaidolla myös kodin pieniä pintaremonttitöitä, kuten seinien maalausta. Kysy lisää myyjiltämme!

Unique Home® -laatutakuu

Aina kun tilaat meiltä kalusteasennuksen, saat myös laatutakuun! Suomalaista laatua, käsityötä ja viimeistelyä. Unique Home® -laatutakuu kattaa kaiken tilauksesta jälkihoitoon.

Unique Home® -rahoitus

Mikä on sinulle sopiva kuukausierä? Unique Home® -rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta. Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin!