Palvelut

Unique Home ® -kalustevalmistus – mittatilauskeittiö

Omat tuotantopuuseppämme toteuttavat Orikedolla mittatilauksesta keittiökalusteet, säilytysratkisut ja erikoiskalusteet. Meillä et maksa räätälöidyistä ratkaisuista liikaa, sillä valmistamme kalusteovia ja -runkoja omassa tehtaassamme Orikedolla. Unique Home -malliston lisäksi tarjoamme laajan valikoiman kotimaisten yhteistyökumppaniemme tilausovia sekä standardi- että erikoismitoilla.

Unique Home ® -kalusteasennus

Asennamme tilaamasi kiintokalusteet paikoilleen millintarkasti ja laadulla. Asentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka huolehtivat jokaisesta yksityiskohdasta asennuksen alusta loppuun. Anna asennus ammattilaisten käsiin ja ota yhteyttä!

Unique Home® -keittiöremontti

Toteutamme ammattitaidolla myös laajempia huoneistoremontteja joko kalusteasennuksen yhteydessä tai erikseen. Ota yhteyttä, kun lattiasi kaipaa vaihtoa, seinä uutta maalipintaa tai kylpyhuone laatoitusta!

Unique Home® -laatutakuu

Aina kun tilaat meiltä kalusteasennuksen, saat myös laatutakuun! Suomalaista laatua, käsityötä ja viimeistelyä. Unique Home® -laatutakuu kattaa kaiken tilauksesta jälkihoitoon.

Unique Home® -rahoitus

Mikä on sinulle sopiva kuukausierä? Unique Home® -rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta. Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin!