Skip to main content

Eteisen ja olohuoneen kalusteet

Eteiskalusteet, työpisteet ja olohuoneratkaisut

Toimivia säilytysratkaisuja tarvitaan kodin kaikissa tiloissa. Kalustamme keittiöiden ja kylpytilojen lisäksi mittavapaasti niin eteisen, työhuoneen kuin oleskelutilat. Avokeittiö voi jatkua tyylikkäästi olohuoneen puolelle, kun tilaat meiltä samoilla materiaaleilla tv-tason, senkin ja vaikka mittatilaushyllykön.

Tarjoamme sopivat tuotteet kaikkien tilojen kalustamiseen ja valmistamme ne juuri sinua varten suomalaisella työllä. Muista myös asennuspalvelumme!

Eteinen on kodin käyntikortti

Millaisen näyn kohtaat ensimmäisenä, kun avaat kotioven? Jos kengät ovat röykkiönä lattialla, avaimet aina hukassa ja sopiva penkki puuttuu, on aika tuoda järjestystä tilaan. Meidän kanssamme se onnistuu sinulle sopivalla tyylillä ja budjetilla.

Toimivat eteiskalustet tarkoittavat eri kodeissa eri asioita. Valmiina ostetut ratkaisut eivät välttämättä hyödynnä tilaa optimaalisesti. Etenkin pienen tilan kalusteet kannattaa toteuttaa juuri kotiisi sopivin mitoin.

Liukuovikomero vai kaappi saranaovilla?

Suunnittelemme eteisen kalusteet aina kanssasi tilan ehdoilla ja varustelemme ne yksilölliset tarpeesi huomioiden. Siinä missä joku haluaa ripustaa kaikki mahdolliset vaatteensa, toinen heittää takin hupusta naulakkoon. Saat sinulle sopivan ratkaisun eteiseen, kun toteutat sen kanssamme räätälöidysti.

Liukuovet säästävät tilaa ahtaissa paikoissa, ja eteisessä niiden oviin sopii hyvin peili. Toteutamme eteiskalusteet yhtä lailla saranovilla, joihin voit valita sopivan materiaalin ja sävyn valtavasta valikoimastamme. Eteisen säilytys täydentyy lisävarusteilla. Saisiko olla ulosvedettävä peili tai vaatetanko?

Kengät ojennukseen eteisessä!

Kenkien säilytys on oma taiteenlajinsa, etenkin jos eteinen on kooltaan pieni. Hyvällä suunnittelulla ja mittavapaalla valmistuksella hyödynnämme kuitenkin kaikki käytettävissä olevat millimetrit. Saatavilla on erilaisia telineitä ja ulosvedettäviä mekanismeja, jotka säilövät kengät järkevästi. Eteiskaapistomme tarjoavat sekä ulkonäkönsä, kokonsa että lisävarustelunsa puolesta sinulle räätälöidyn ratkaisun.

Harrastusvälineille tilaa eteiseen

Pyöriikö eteisessä palloja, mailoja ja skeittilautoja? Kun perheessä urheillaan paljon, treenikassien ja välineiden säilöminen vaatii tilaa. Hyvä säilytysratkaisu huomioi arkesi tarpeet. Erilaisilla vetokoreilla, laatikoilla ja varusteilla järjestät kaapit siten, että saat eteiseen lisää tilaa harrastusvälineiden säilyttämiselle.

Säilytyspenkki jaa muut arjen monitoimiset sankarit

Kenkien pukeminen on usein helpompaa istuen. Myös kauppakassit on mukava laskea hetkeksi käsistä, kun astut niiden kanssa ovesta sisään. Monitoiminen ratkaisu eteistilaan on kiinteä penkki, joka tarjoaa samalla myös säilytystilaa. Vetolaatikossa voit säilyttää vaikka kenkiä.

Säilytystilaa on harvoin liikaa

Onnekkaita ovat he, joiden kotona on paljon säilytystilaa. Usein eteinen on kuitenkin pieni, ja kaapit täyttyvät nopeasti muissakin tiloissa. Hyvin suunniteltu säilytysratkaisu on helpompi pitää järjestyksessä, ja löydät avaimet sekä kaiken muun etsimäsi myös aamukiireessä.

Työhuoneen kalusteratkaisut mittojen mukaan

Etätyö on tullut pysyväksi osaksi monen elämää ja luonut tarpeen järjestää kotoa sopivat puitteet työskentelylle. Ruokapöydän ääressä istuminen ei pidemmän päälle ole hyvä ratkaisu. Vaikka erillinen työhuone on harvojen ylellisyyttä, pienempäänkin tilaan on usein mahdollista luoda järkevä työpiste. Autamme mielellään ideoinnissa.

Valmistamme mittojen mukaan sekä kiinteitä että korkeussäädettäviä työpöytiä. Sähköpöytämekanismeihimme voit valita sopivan kansimateriaalin esimerkiksi oman tuotantomme laminaattivalikoimista. Työpiste on mahdollista toteuttaa myös kalusteovien taakse piiloon. Se onnistuu esimerkiksi aamiaiskaapeista tutuilla ovimekanismeilla.

Olohuoneen kaapistot keittiön tyylillä

Avokeittiöt ovat nykyään yleisiä, ja tiskivuori saattaa näkyä eteiseen asti. Moderni keittiö suunnitellaan siksi usein kalustemaiseksi toimintoja piilottaen. Avullamme jatkat samaa ilmettä yhtenäisesti myös olohuoneen ja ruokailutilan kalusteissa. Valitse vaikka kodin kaikki kaapistot samoilla materiaaleilla!

Persoonallinen hyllykkö mittatilaustyönä

Valmistamme kotisi kaunistukseksi myös erilaiset avohyllyt ja hyllyköt. Niillä saat lisää laskutilaa eteiseen tai kauneimmat esineet paraatipaikalle olohuoneeseen. Toteutamme seinähyllyjä piilokannakkeilla tai makusi mukaisilla hyllynkannattimilla.

Erilaiset avo- ja umpiosat voivat myös vuorotella kalustekokonaisuudessa. Kaapistoon istuttamamme kiinteä hyllykkö keventää ilmettä ja tarjoaa sisustajalle mahdollisuuden asetelmien luomiseen. Esimerkkitoteutuksia löydät myymälästämme.

Mekanismit apuna toimivien kokonaisuuksien luomisessa

Moderneissa kalustekokonaisuudessa vetolaatikot ovat vaimennettuja ja kalusteovien taakse piiloutuu monenlaisia toimintoja. Koti on helppo pitää järjestyksessä, kun säilytysratkaisut on varusteltu sopivasti.

Niin kutsutut aamiaiskaappimekanismit, kuten Hettich WingLine, toimivat keittiön lisäksi mainiosti kodin muissa tiloissa. Niiden taakse voi toteuttaa vaikka piilotettavan työpisteen.

Kotimaiset Avainlippu-kalusteet

Unique Home -kalusteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. Perheyrityksemme on kotimaisessa omistuksessa, ja kaikki kalusteemme valmistuvat Suomessa. Teemme ylpeinä turkulaista työtä. Valitse vastuullisesti ja kalusta kotimaisesti!

Säästä aikaa ja vaivaa! Tarjoamme säilytysratkaisut asennettuina.

Mille tahansa Unique Home -kokonaisuudelle voit tilata meiltä asennuspalvelun. Aivan erityisesti suosittelemme sitä kookkaisiin eteiskomeroihin ja peilikaappeihin, joiden käsittely saattaa olla hikistä puuhaa. Kun tilaat meiltä asennustyön, huolehdimme puolestasi myös kalusteiden kuljetuksesta ja sisäänkannosta.