Skip to main content

Siivouskaapit

Siivouskaappi

Uskallatko avata korkean komeron oven, vai vyöryykö kaapista kaikki niskaan? Ilman järkevää suunnittelua säilytystila menee helposti hukkaan. Erilaiset telineet, imurin letkukaaret, siivousvälinehyllyköt, korit ja laatikot tehostavat tilankäyttöä ja auttavat pitämään järjestystä yllä siivouskaapissa.

Toimivassa kodissa on yleensä siivouskaappi esimerkiksi imurin, puhdistusaineiden, mopin ja liinojen säilytystä varten. Kun kaikki oleellinen löytyy yhdestä paikasta, siivousvälineet on helppo ottaa käyttöön. Mittavapailla kalusteratkaisuillamme ja erilaisilla apumekanismeilla teet siivouspäivistäsi sujuvampia.

Siivouskaappi osana kodinhoitohuonetta

Kuka teillä määrää kaapin paikan tai sen, mitä sieltä kaapista löytyy? Koteja on monenlaisia, kuten myös tapoja säilyttää imuria, mopinvartta ja puhdistusaineita. Kannustamme miettimään etukäteen, mikä on oman arkesi kannalta järkevin paikka siivouskaapille.

Mikäli asunnossasi on erillinen kodinhoitohuone, on se usein luontevin paikka puhdistusvälineiden säilyttämiseen ja järjestyksen ylläpitoon. Siivouskaappi voidaan kuitenkin yhtä hyvin sijoittaa esimerkiksi eteiskalustuksen tai keittiön yhteyteen.

Liukuovet vai saranaovet siivouskaapissa?

Kuten vaatekaapeissa tai eteisen säilytysratkaisuissa, myös siivouskaapeissa toimivat hyvin tilaa säästävät liukuovet, jotka mahdollistavat helpon pääsyn kaapin sisältöön. Yhtä hyvin voimme kuitenkin toteuttaa toimivan säilytyskokonaisuuden erilaisten saranaovien taakse. Tutustu myymälässämme myös moderneihin taite- ja nostomekanismeihin!

Mekanismit luovat toimivan siivouskaapin

Oleellista on se, mitä siivouskaapin sisäpuolelta löytyy. Esimerkiksi vetolaatikot tai ulosvedettävät korit auttavat järjestyksen ylläpidossa ja helpottavat siivoustarvikkeiden löytämistä. Jo pelkästään näiden ja säädettävien hyllyjen avulla syntyy usein toimiva säilytysratkaisu. Tarjolla on kuitenkin myös varsinaisia siivouskaappiin suunniteltuja mekanismeja esimerkiksi ulosvedettävän tarvikevaunun muodossa.

Kemikaalit turvallisesti lukkojen taakse

Tarjoamme Unique Home -kaapistoihin erilaisia lukitusmekanismeja. Siivouskaappi voi esimerkiksi pitää sisällään pienemmän lukittavan kaapin syövyttäville aineille. Näin ei ole sitä vaaraa, että kemikaalit joutuisivat perheen pienimpien käsiin. Vaihtoehtoihin pääset tutustumaan myymälässämme Turun Orikedolla.

Pienen kodin siivousvälineet helposti ojennukseen

Apumekanismit ovat hyödyllisiä kaikenlaisissa kodeissa, mutta erityisesti niistä on hyötyä, kun tilan koko on pieni tai malli haastava. Kaapista ulos liukuvat tarvikevaunut ja pyyhetelineet vievät vain vähän tilaa, mutta auttavat pitämään monta tuotetta järjestyksessä. Mekanismeilla saat kalustukseesi huomattavasti lisää toiminnallisuutta.

Siivouskaapit sopivilla mitoilla

Unique Homen toteuttamana siivouskaappisi voi olla monen kokoinen, sillä mittavapaan valmistuksemme avulla hyödynnät helposti kaiken käytettävissä olevan tilan. Näin turhia koloja ei jää, vaan saat kalusteratkaisustasi parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Edullinen siivouskaappi

Aina mittatilaustyölle ei ole tarvetta. Kun haluat toteuttaa kotiisi siivouskaapin mahdollisimman edullisesti, onnistuu se vakiomittaisilla kalusterungoilla ja -ovilla. Ohjailemme materiaalivalintoja sekä sisäosien varusteluja aina budjettisi mukaisesti.

Suunnittelu, valmistus ja asennus yhdestä osoitteesta

Oman tuotantomme laaja värivalikoima tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös siivouskaappeihin. Valitse vaikka värilliset kalusterungot ja tee siivouksesta iloista puuhaa! Kuten kaikki kalustemme, myös siivouskaapit valmistamme suomalaisella työllä. Muista myös oma asennuspalvelumme!

Varaa myyntitiimimme kalenterista sopiva suunnitteluaika ja tule ideoimaan kanssamme toimivia säilytysratkaisuja!