Skip to main content

Makuuhuoneen kaapit

Makuuhuoneen kaapit

Levollisia yöunia! Monessa kodissa vaatekaappi on makuuhuoneen yhteydessä. Jotta tilasta ei tule rauhatonta eikä liian ahdasta, säilytysratkaisu kannattaa suunnitella huolella.

Meidän kanssamme kalustat aina kotimaisesti ja täysin makusi mukaisesti. Valmistamme sekä vakiokokoiset että erikoismittaiset kaapistot pitämään järjestystä yllä ja rauhoittamaan makuuhuoneen ilmettä. Kokeneet kalustemyyjämme auttavat valitsemaan sopivat materiaalit ja osaavat samalla neuvoa, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon toteutuksessa.

Vaatekaapit saranaovilla

Saranaovet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia makuuhuoneen ja muiden tilojen kalustamiseen. Valmistamme vaatekaappeja sekä vakiomitoilla että juuri tilaasi räätälöityinä.

Saat valita komeroosi sekä ovet että runkovärin ja -materiaalin valtavasta valikoimastamme. Helppo tapa vaikuttaa tilan ilmeeseen on viimeistellä vaatekaappi makusi mukaisilla vetimillä.

Vaatekaappi liukuovilla

Valinta sarana- ja liukuovien välillä on monessa tapauksessa makuasia. Liukuovien etuna on, että ne mahtuvat avautumaan myös ahtaassa tilassa. Niihin on myös helppo yhdistää pukeutumisen yhteydessä tarpeellinen peili. Valmistamme liukuovikomeroiden runkoja omassa tuotannossamme Turussa lukuisilla eri värivaihtoehdoilla. Tilaat meiltä myös suomalaisen Mirror Linen liukuovikomerot sekä erilliset liukuovet juuri kotiisi räätälöityinä. Kysy meiltä myös muiden valmistajien liukuovia!

Valitse vaatekaapin ovet ja rungot makusi sekä budjettisi mukaan

Yksi ja sama tyyli ei sovi joka kotiin. Meillä valkoinen ei ole ainoa vaihtoehto kalusterunkojen sävyksi, vaan voit valita komeroihisi yhtä hyvin vaikka sinistä, harmaata tai puukuosia. Ovet on ilo avata, kun kaapisto on viimeistelty sisäosiaan myöten. Omassa tehtaassamme Turussa valmistamme sekä kalusterungot että levyovet monissa eri sävyissä.

Kotimaisten ovitehdaskumppaniemme kautta mallistomme laajenee entisestään. Valitsetpa vaatekaapin oviin maalattua MDF-levyä, puuviilua, melamiinia, laminaattia tai esimerkiksi lasia, meidän kanssamme se onnistuu monissa eri sävyissä. Kalustemyyjämme auttavat luomaan kokonaisuuden, joka sopii sekä budjettiisi että tarpeisiisi. Mikäli et löydä etsimääsi vakiovaihtoehdoista, tarjoamme maalattuihin MDF-oviin sävytyspalvelua. Lisäksi valmistamme kalusterunkoja ja -ovia Formican korkeapainelaminaateista.

Pienen makuuhuoneen kaapisto

Kun neliöitä on niukasti, tilan optimaalinen hyödyntäminen on erityisen tärkeää. Sopiva ratkaisu säilytyspulmiin saattaa löytyä vaikka sängyn päätyseinää hyödyntämällä. Oma, mittavapaa valmistuksemme tarjoaa paljon vaihtoehtoja myös pienen makuuhuoneen kalustamiseen. Erikoismittaiset kalusterungot ja -ovet ovat meille arkipäivää.

Vaatekaappi vinon katon alle

Räätälöity Unique Home -kaapisto sopii myös haastavan malliseen tilaan, jota on vaikea kalustaa järkevästi valmisratkaisuilla. Mittavapaan valmistuksemme ansiosta voit ottaa ilon irti koko käytettävissä olevasta tilasta. Meillä on tarjota ratkaisu esimerkiksi vinon katon alla sijaitsevaan makuuhuoneeseen.

Tilanjako-ovi ja lasiseinä tuovat tyyliä ja yksityisyytä makuuhuoneeseen

Suositut ruudukko-ovet ja lasiseinät valloittavat koteja. Niillä jaat tilaa makuuhuoneessa tai rajaat esimerkiksi pukeutumistilan omaksi kokonaisuudekseen. Toimitamme myös makuuhuoneen tyylikkäät pariovet mittojen mukaan valmistettuina. Lasi antaa valon kulkea, mutta mikäli kaipaat yksityisyyttä, tutustu kuvioituun lasiin tai valitse liukuoviin esimerkiksi peiliä.

Yhtenäinen ilme makuuhuoneen lisäksi kodin muihin tiloihin

Unique Home -säilytysratkaisuilla harmonia syntyy helposti, sillä voit valita samoja materiaaleja sekä keittiökalusteisiin että kodin muihin kaapistoihin eteisestä makuuhuoneeseen ja oleskelutiloista aina kylpyhuoneeseen asti.

Kun yksi ja sama ovimalli tai -sävy toistuu tilasta toiseen, kokonaisuus näyttää harkitulta ja yhtenäinen ilme on mahdollista säilyttää tilasta toiseen. Tutustu kalustemyyjämme avulla vaihtoehtoihin!