Skip to main content

Säilytysjärjestelmät

Säilytysjärjestelmät

Oikein varustellut kaapistot ja avosäilytysratkaisut pitävät kodin järjestyksessä ja tavarat helposti löydettävissä. Valmistamme sinulle Unique Home -kalustekokonaisuudet juuri sopivan mittaisina niin keittiöön, eteiseen, vaatehuoneeseen, kylpyhuoneisiin kuin kodinhoitotiloihin. Meiltä tilaat Avainlipun arvoista suomalaista työtä. Tule ja suunnittele kanssamme sopiva säilytysjärjestelmä arkesi avuksi ja silmiesi iloksi!

Makusi mukaiset säilytysjärjestelmät koko kotiin

Keittiö on päätuotteemme, mutta kalustamme yhtä lailla kodin muut säilytysratkaisuja kaipaavat tilat makusi mukaisesti. Yhdistele esimerkiksi avosäilytystä sekä erilaisia laatikostoja ja kaappeja vaatehuoneessa tai piilota toimintoja taiteovien taakse. Meiltä tilaat sekä vakiomittaiset kaapistot että juuri tilan mittoihin räätälöidyt ratkaisut. Toimiva säilytysjärjestelmä sujuvoittaa arkea monin tavoin.

Vaatehuoneen ja varaston säilytysjärjestelmät

Kuten kaikki tilat, myös vaatehuoneen kalustamme makusi mukaan joko kiinteällä ratkaisulla tai modulaarisella hyllyjärjestelmällä, joka elää tarpeidesi mukaisesti. Oman tuotantomme valmistamiin säilytysjärjestelmiin voit valita runkovärin laajasta valikoimastamme. Valkoinen ei ole suinkaan ainoa vaihtoehto, vaan esimerkiksi tammensävyisillä osilla pukeutumistilasi saa aivan erilaisen ilmeen.

Löydät valikoimastamme myös muunneltavat modulaariset hyllyjärjestelmät, jotka elävät tarpeidesi mukaisesti. Voit yhdistellä erilaisia osia, kuten tankoja, hyllyjä, laatikoita ja kaappeja.

Säilytysjärjestelmä saranaovilla

Kuten liukuovikomeroihin, myös saranaovellisiin kaapistoihin saat toiminnallisuutta erilaisilla lisävarusteilla. Eri tilojen säilytysjärjestelmissä hyödyllisiä ovat esimerkiksi vetokorit, joihin tarjoamme monta erilaista tuotetta.

Wing Line -taitemekanismi eri tilojen kalusteratkaisuissa

Suunnittele säilytysjärjestelmä ovien taakse piilotettavaksi! Edullisesta ja näppärästä taitemekanismista on nopeasti tullut suosittu sekä keittiön aamiaiskaapeissa että kodin muiden toimintojen piilottamisessa.

Ovet taittuvat avautuessaan sivulle nippuun paljastaen kaapin koko sisällön. Kiinniollessaan ne rauhoittavat helposti tilan ilmeen. Päätä itse, mitä haluat säilyttää esillä ja mitä piilossa!

Säilytysjärjestelmä mittojen mukaan

Meiltä tilaat kodin eri tilojen kalusteratkaisut sekä vakiomitoilla että mittatilaustyönä. Etenkin ahtaissa asunnoissa kaikki käytettävissä olevat senttimetrit kannattaa valjastaa hyötykäyttöön. Vain mielikuvitus on rajana, kun ideoimme yhdessä kotiisi toiminnallista säilytysjärjestelmää. Räätälöityjen ratkaisujemme ansiosta kaapistojen väri ja tyyli voivat toistua yhtenäisinä vaikka kaikissa tiloissasi.

Lisävarusteiden avulla saat toimivuutta kotiisi

Etsitkö helpotusta kaoottiseen arkeen? Erilaiset mekanismit auttavat askareita niin keittiössä kuin muissa tiloissa. Hyllyt, korit, laatikot ja telineet pitävät järjestetystä yllä eteiskaapissa ja pukeutumistilassa, joten löydät aamukiireessäkin nopeasti etsimäsi. Kun kodinhoitotilassa on riittävä määrä pyykkikoreja, lajittelu sujuu vaivattomasti, eikä pinkki sukka eksy koneeseen valkoisen vaatekasan kanssa.

Suunnittele toimiva säilytysjärjestelmä kanssamme

Haluamme kalustaa kotisi sopivilla mitoilla ja tyylisi mukaisesti. Kalustesuunnittelijamme avulla käyt läpi tarpeesi ja toiveesi, joiden pohjalta osaamme suunnitella sinulle toimivan ratkaisun. Käyttäjäänsä palveleva säilytysjärjestelmä tuo iloa kodin kaikissa tiloissa.

Varaa kalenteristamme aika suunnittelutapaamiseen ja tule ideoimaan kanssamme kotisi säilytysratkaisuja!