Skip to main content

Vaatekaapit liuku- ja peiliovilla

Vaatekaappi

Kaikki hujan hajan vai vaatteet siistisi tangoilla, hyllyillä, telineissä ja vetokoreissa? Sinä päätät, millainen ratkaisu toimii käytössäsi parhaiten. Toteutamme vaatekaapit sekä sarana- että liukuovilla, ja autamme varustelemaan komerosi niin, että saat sopivasti tilaa kaikelle tarpeelliselle. Tutustu myös vaatehuoneen säilytysratkaisuihin!

Liukuovikomero aina mittojen mukaan

Säilytystilaa on harvoin hukattavaksi asti. Mittojen mukainen vaatekaappi hyödyntää käytettävissä olevan leveyden ja korkeuden huoneessa optimaalisesti. Toimitamme kotimaiset liukuovikomerot aina mittatilaustyönä, juuri sinua varten valmistettuina.

Valitse makusi mukainen runkoväri sekä kehyksettömät tai kehykselliset liukuovet makusi mukaisilla materiaaleilla. Peiliovilla, laseilla ja levyväreillä luot komerollesi ympäristöönsä sopivan ulkoasun. Tärkeää on myös se, mitä löytyy liukuovien sisäpuolelta. Tarjoamme monta varustetta ja tuotetta pitämään kaapissa järjestystä yllä.

Peililiukuovet avartavat tilaa

Vaatekaapin lähistöllä on usein hyvä päästä kurkistamaan, miltä asu näyttää ylläsi. Peiliovilla se onnistuu helposti. Samalla tuot avaruutta tilaan. Liukuovien visuaaliseen ilmeeseen vaikutat valitsemalla kirkkaan peilin sijaan vaikka pehmeäsävyistä pronssipeiliä.

Käytännöllinen liukuovikomero on varusteltu oikein

Ulosliukuvia kenkätelineitä, vetokoreja, hyllyjä ja rekkitilaa. Näitä ja monia muita varusteita voit valita liukuovikomerosi sisäpuolelle. Saat tilan hyödynnettyä järkevästi, kun mietit jo suunnitteluvaiheessa, paljonko sinulle on viikkausta tai ripustamista vaativia vaatteita sekä erilaisia asusteita. Kätevä ratkaisu ei välttämättä ole kaikille samanlainen.

Vaatekaappi saranaovilla

Tyylikäs ja kätevä vaatekaappi syntyy myös saranaovilla ja vetolaatikoilla. Valmistamme sekä vakiomittaisia että mittavapaita ratkaisuja pitämään järjestystä yllä kotisi eri tiloissa. Vain mielikuvitus on rajana, kun lähdet suunnittelemaan kanssamme toteutusta, joka toimii tarpeissasi ja on myös ilo silmälle.

Mittatilausvaatekaappi

Kuten liukuovikomero, myös saranaovellinen Unique Home -vaatekaappi hyödyntää mittojen mukaan valmistettuna tilan järkevästi. Saamme hyödynnettyjä koko seinäleveyden ja samalla optimoitua kaapiston korkeuden ja syvyyden. Sekä liukuovikomerot että saranaovelliset Unique Home -kaapistot valmistuvat suomalaisella työllä.

Vaatekaappi vakiomitoilla

Standardimitoituksissa ei ole mitään vikaa silloin, kun ne istuvat tilaan sopivasti. Vaikka tarjoamme mittavapaata valmistusta, monissa tilanteissa vakiomitat ovat hyvä ja edullinen valinta. Haluamme aina toteuttaa sinulle järkevän ratkaisun, joten meiltä tilaat saranaovellisen vaatekomeron myös edullisesti vakiomittaisilla rungoilla ja kalusteovilla. Kalustemyyjämme auttaa suunnittelutapaamisessa sinua valitsemaan myös kaapin materiaalit budjettisi mukaisesti.

Lastenhuoneen vaatekaapit

Perheen pienimmät kaipaavat omiin huoneisiinsa säilytystilaa sekä leluille että vaatteille. Luomme sopivan säilytyskokonaisuuden joko liukuovilla tai saranaovilla makusi mukaan. Varustelemme myös lastenhuoneen vaatekaapit toiminnallisiksi vetokoreja, sisälaatikoita ja muita varusteita hyödyntäen. Huoneen siivoaminen sujuu helposti, kun jokaiselle legopalikalle, iltasatukirjalle ja prinsessamekolle löytyy oma paikkansa komerosta.

Valitse kalusteovet ja runkosävy makusi mukaan

Puuviilua, maalattua MDF-levyä, mikrolaminaattia vai melamiinia? Valinta on sinun. Unique Home -vaatekaappi näyttää juuri siltä kuin toivot, sillä valtava valikoimamme tarjoaa paljon vaihtoehtoja kalusteovien materiaaliin ja sävyyn. Mikäli et löydä mieleistäsi vaihtoehtoa vakioväreistä, tarjoamme maalattuihin oviin myös sävytyspalvelua.

Saat kaapistasi parhaan mahdollisen hyödyn irti, kun valitset sisäosiin sopivat varusteet. Käytännölliset vetokorit ja sisälaatikot varmistavat, ettei mikään pääse hautautumaan komeron perälle. Varaa myös riittävästi rekkitilaa ripustettaville vaatteillesi. Tankoja voit asentaa usein kaksi päällekkäin.

Valkoinen on edullisin mutta ei suinkaan ainoa runkovärimme. Omat tuotantopuuseppämme valmistavat Turussa kalusterunkoja jopa parillakymmenellä vakiosävyllä. Tilauksesta tarjoamme vieläkin laajempaa valikoimaa. Luot vaatekaappiin viimeistellyn tunnelman, kun sisäosat ovat esimerkiksi puukuosiset. Valitse vaikka sama levyväri oviin ja runko-osiin!

Viimeistele vaatekaappi vetimillä!

Pienillä yksityiskohdilla voi olla iso vaikutus kalusteen ulkoasuun. Sekä värit että muodot tuovat oman mausteensa ilmeeseen. Liukuovellisissa komeroissa tyyliä luovat valitsemasi kehykset, peilit, lasit ja levykuosit.

Saranaovellisiin kaapistoihin tuot persoonallisuutta tai vaikkapa kotisi rakennusaikaan sopivaa henkeä oikeanlaisilla vetimillä. Niiden avulla myös päivität helposti ja edullisesti vanhan kalustuksen ilmeen.