Mitä kohtaat ensimmäisenä, kun astut sisään kotiovestasi? Kukaan tuskin nauttii lattialla seilaavista kengistä ja parittomista sormikkaista. Entäpä jos kaaoksen syntymiselle ei antaisi edes mahdollisuutta? Toimivat säilytysratkaisut ovat avain sujuvampaan arkeen.

Asiakasperheemme kauniissa kodissa ulko-ovelta avautuu levollinen näkymä leveään eteiskaapistoon, jonka uumenista löytyy tilaa ulkovaatteille ja asusteille. Siisteyden ylläpitäminen on huomattavasti helpompaa ja motivoivampaa, kun kaikelle tarpeelliselle on mietitty oma säilytyspaikkansa jo kalustuksen suunnitteluvaiheessa.

Eteisen ja keittiön kaapistot sijaitsevat selät vastakkain, niitä varten rakennetun tilanjakoseinän vastakkaisilla puolilla. Vaikka likaiset tiskit olisivat aamukiireessä jääneet pöydälle, ne eivät heti ulko-ovelta hyppää silmiin. Harmonista vaikutelmaa lisää se, että kodin kaikkien tilojen kiintokalusteissa on käytetty samoja materiaaleja. Näkyvät osat ovat valkolakattua tammiviilua ja oman tuotantomme valmistamat kalusterungot harmaat. Myös asentajamme rakentama tilanjakoseinä keittiön ja eteisen välillä verhoiltiin kalustelevyillä. Vetimettömät ovet avautuvat pomppusaranoilla.

Kohteen kalusteratkaisut suunnitteli myyntipäällikkömme Mika yhdessä asiakkaan kanssa. Asennustöistä huolehti oma tiimimme.

Eteinen pysyy siistinä, kun kaikelle on paikkansa, eikä säilytystila uhkaa loppua kesken. Tässä kodissa sisääntulijaa tervehtii Unique Home -kaappirivistö, jonka näkyvät osat ovat valkolakattua tammiviilua. Puukuosi tuo ovipintaan kauniisti eloa.