Pyykkien lajittelua metsämaisemassa – mikä suomalainen unelma!

Käytännöllisyys ja kauneus eivät todellakaan aina sulje pois toisiaan. Sen osoittaa tämä kodinhoitotila, jonka huolellisesti suunnitelluissa ratkaisuissa ei tingitty sen paremmin toimivuudesta kuin ulkonäöstäkään. Tilaan on kulku sekä sisältä että ulkoa, joten se toimii myös kodin sivueteisenä.

Kalusteissa käytettiin samaa valkolakattua tammiviilua kuin keittiössä ja kodin muissa tiloissa. Pyykkihuollon yhteyteen valittiin työtasoksi kestävää kvartsia. Toteutimme tilaan myös massiivipuisen avohyllyn, joka kiinnittyy seinään piilokannakkeilla. Vesipisteen hana on Tapwellin ja alta-asennettava rst-allas Stalan. Pyykkääjän apurina toimivat Mielen pesukone ja kuivausrumpu. Vastapäisellä seinältä löytyy ruhtinaallisesti säilytystilaa, sillä kaapisto mitoitettiin ulottumaan lattiasta kattoon asti. Oman hurmaavan mausteensa tilaan tuo ikkunasta avautuva metsämaisema.

Kohteen kalustesuunnittelusta vastasi myyntipäällikkömme Mika yhdessä asiakkaan kanssa. Oma asennustiimimme huolehti kalusteiden asentamisesta.

Massiivipuinen avohylly tuo lämpöä vaaleaan ja vähäeleiseen kalustekokonaisuuteen. Piilokannakkeilla toteutettu hylly jatkaa kodin minimalistista tyyliä. Vetimettömyys toteutui ponnahdusmekanismien avulla. Eläväpintaiset kalusteovet ovat valkoiseksi käsiteltyä tammiviilua ja kodinhoitohuoneen taso kestävää kvartsia.