Hirvensalon Talonrakennuksen uudiskohde Littoisten järvimaisemissa kalustettiin Unique Homen kiinteillä kalusteratkaisuilla. Tulevat asukkaat pääsivät vaikuttamaan etukäteen oman kotinsa materiaalivalintoihin. Tässä keittiössä sävyt ovat harmoniassa ikkunasta avautuvan luontomaiseman kanssa. 

Valoa tulvivassa kodissa kokkaillaan luonnollisten sävyjen ympäröiminä. Keittiön upea työtaso on kalkkikiveä ja maalatut kalusteovet murretun vihertävät. Ovet on sävytetty täsmälleen asiakkaan toiveiden mukaisesti NCS-kartastosta valitulla värillä. Keittiökokonaisuuden kruunaavat veikeät, messinkiset vedinnupit sekä samaa metallisävyä toistava Tapwellin hana.

Keittiön ovien taakse kätkeytyy kaksi normaaleilla saranoilla toteutettua aamiaiskaappia, jotka molemmat on varusteltu oman tuotantomme kätevällä, liikkuvalla tasoratkaisulla. Pienellä tönäisyllä aamiaistaso liukuu ulos käden ulottuville, jolloin esimerkiksi kahvinkeittimen käyttö on vaivatonta. Yhtä helppoa on työntää taso takaisin kaapin sisään, kun on aika sulkea ovet. Aamiaiskaapeista puuttuivat kuvaushetkellä vielä hyllyt, jotka luonnollisesti tuovat lisää tilaa säilytykseen.

Niemekkeeseen olohuoneen puolelle valmistimme myös kalusteovien sävyä toistavan avolokerikon, johon asetellaan tietenkin esille keittiön kauneimmat kipot ja kupit.

Kohteen kalustesuunnittelusta vastasi myyjämme Maria yhdessä asiakkaan kanssa.

Aamiaiskaapit ovat tulleet keittiöihin jäädäkseen. Toteutustapoja ja mekanismeja on monenlaisia. Tähän keittiöön valmistimme yliavautuvilla saranoilla kaksi aamiaiskaappia, joista toinen sijaitsee tuplaovien takana ja toinen kulmakaapissa. Molemmat on varusteltu ulosliukuvalla tammitasolla. Murretun vihreät keittiökaapistot saavat eloa messinkinupeista ja messinkihanassta.